15 agosto 2020 22:27
Ha sigut la meva primera experiència amb la gestoria i, tot i que estem passant per uns temps difícils, han sabut resoldre tots els meus dubtes i gestions amb rapidesa i gran amabilitat. 10/10.
11 octubre 2019 1:22
Desde hace un año son mi partner en temas de impuestos, constitución de empresa y otros asuntos legales. Mezclan lo tradicional con lo moderno. Excelente servicio y disponibilidad.
01 diciembre 2018 5:59
I moved to Barcelona last year, I was living in France before. I had no clear idea about the taxes system in Spain, Perello i Associats helped to fix my taxes here and gave me all the necessary documents to present to the french authorities as well.
26 noviembre 2017 16:07
Gestoria professional on s’ofereix tracte personalitzat i agradable. La meva experiència amb Perelló i Associats correspon a la gestió de la S. L.de la que formo part. Bons consells per a portar a terme exitosament la meva activitat professional. Més concretament ens van solucionar un problema relacionat amb les quotes d’autònoms i de regularització de l’empresa amb final gratament satisfactori.

Escribe una reseña



Calificación general: