16 abril 2023 11:21
La atención y el servicio son excelentes. Resolviendo cualquier duda y/o en la realización de cualquier trámite, muy eficaz. Profesionales de confianza.
12 abril 2023 3:48
La meva experiència amb Roy Assessors, es molt positiva.
Per la seva celeritat en la gestió dels tràmits sol·licitats al llarg dels anys de relació amb ells. Moltes felicitats i agraïment.
12 enero 2022 17:04
Vaig demanar-los que ens fessin la declaració a la meva dona i a mi.

A mi, que sóc autònom, em van informar malament i em van cobrar el doble del que m'havien pressupostat per telèfon.

Per la meva dona, que és estrangera, em van trucar a última hora dient que no li podien fer la declaració, tot i que jo ja els hi havia explicat la seva situació amb detall des del principi i m’havien assegurat que no hi tindrien cap problema. A més, ens van donar informació errònia, la qual cosa va confirmar l’empresa especialista que va acabar fent-li la declaració a la meva dona en l’últim moment.

Quan vaig trucar per demanar explicacions (educadament), es van disculpar per haver-me informat malament del preu de la meva declaració, però no se’n van fer càrrec. En el cas de la declaració de la meva dona, em van dir que ho investigarien per saber si realment ens havien assessorat malament, i que m’en dirien alguna cosa.

Doncs bé, no ens han trucat mai. Jo sí que els he trucat vàries vegades però mai no hi era la persona que en teoria se n’encarregava, i ella mai no m’ha tornat les trucades.

I així portem ja 4 mesos. Durant aquest temps, l’únic que he aconseguit és que per fi m’enviessin la factura (sí, 4 mesos després!). Així doncs, tiro la tovallola… Però abans deixo aquesta ressenya, cosa amb que no acostumo a perdre el temps, però al menys així la gent sabrà de la falta de responsabilitat d’aquesta gestoria.
02 septiembre 2021 17:34
Col·laborem de forma habitual amb l'empresa i la veritat que responen molt ràpid i el tracte és molt agradable.
Agrair en especial a la Tere, la Lluïsa i a la Rocio per totes les gestions.
100% recomenable!
02 abril 2021 22:54
Més enllà de la seva activitat professional, Roy Assessors aplica valors ètics i components de responsabilitat social que destaquen en positiu respecte el que és habitual en la major part d'empreses de serveis. Des de la Fundació Maresme estem agraits per aquesta sensibilitat en favor de les persones desafavorides.
08 marzo 2021 0:46
Son un equipo de profesionales que siempre tienen una solución rápida y eficaz. Están a disposición, sin tardar nunca en ninguna petición que le haces. Confianza total y transparente!
04 abril 2020 3:00
Gestoría en Mataró que me lleva todas las gestiones. Muy contenta con el servicio y con el asesoramiento y siempre impecables en el trato.
29 marzo 2020 20:44
Molt bon assessorament i acompanyament per aquelles petites empreses que ens aventurem a iniciar la nostra propia aventura. Eficiència i transpèrencia en la seva gestió.
27 marzo 2020 0:16
Expertos en autónomos. Muy contento con el servicio y la atención prestada. Asesoramiento personalizado en todo momento.
16 julio 2017 23:46
Gestoría con impecable servicio. Tenia un problema que no quería consultar con mi asesoría habitual y me atendieron perfectamente.
07 mayo 2017 13:49
Muy buen servicio. Me han llevado las gestiones durante mucho tiempo y nunca he tenido problemas.

Escribe una reseña



Calificación general: