16 marzo 2022 8:48
Sencillamente un gimnasio á 230%, para intentar I Conseguir llegar al 99% NUESTRA FORMA IDEAL & EN UN ENTORNO ESTÁ TREGICO DEL "SOL"1 D'E. U. DEL SUR" ******WAHOO******! (O)
16 febrero 2022 1:11
Tracte personalitzat i adaptat a les meves necessitats, el personal molt agradable i les instal·lacions i materials de molt bona qualitat.
13 febrero 2022 15:51
Muy amables y muy buen trato. Cualquier duda que se tenga, si se necesita asesoramiento, sin problema te informan y aconsejan.
09 febrero 2022 19:24
La qualitat de les instal.lacions, el material i l'equip són un 10. Sentir-te com a casa en un gimnàs és la clau, i a Essential Fit aquest és un dels plats estrella acompanyament, motivació i professionalitat són els principals adjectius per descriure'ls! I ara més que mai, en els temps que corren (covid-19), aquí sempre et sentiràs en un espai net i segur:)
07 enero 2022 14:42
Bon ambient, varietat de classe per escollir, bones instal.lacions, maquinaria i material. Els monitors del Gym molt atents i professionals.
06 enero 2022 2:25
S'hi respira molt bon ambient, amb unes instal.lacions noves i un material de gran qualitat! La cirereta del pastís la posa en Pere, gran professional i preparador físic!
30 diciembre 2021 4:30
Molt contenta de tot, tant les activitats dirigides com els entrenaments a la sala, tot a càrrec d' excel·lents professionals i destacar sobretot l' ajuda en tot moment d'en Pere Brugat
17 enero 2021 22:59
Buen ambiente, buena gente, monitores geniales, muchísimas clases donde elegir. Encantadísima con el gimnasio?
09 enero 2021 22:59
M'encanten les classes de la Berta i en Pere, la pantalla que ens separa no es obstacle per la proximitat que ens transmeteu!
Moltes gràcies
29 diciembre 2020 2:20
Molt bon gimnàs, tant a nivell de màquines, espai, higiene i personal molt qualificat. Res a dir.dels millors de la contrada
24 julio 2020 1:51
M'encanten les classes de la Berta i en Pere, la pantalla que ens separa no es obstacle per la proximitat que ens transmeteu!
Moltes gràcies
21 julio 2020 0:51
L'ambient és tranquil i agradable amb un personal proper i atent. Les instal·lacions modernes, netes i ben equipades. L'horari ampli i amb molta oferta de classes dirigides. Des de l'inici del confinament ofereixen diàriament dues classes dirigides a través de les xarxes socials que fan fàcil continuar-se cuidant des de casa. Esperem poder-hi tornar ben aviat!
13 julio 2020 23:51
He descobert l'EssentialFit durant aquest confinament i realment n'estic molt contenta! El personal emana proximitat i molt bon rotllo. Professionals de l'esport que fan que resulti molt còmode, inspirador i agradable treballar-se!
22 junio 2020 18:43
És un gran gimnàs amb instal·lacions idònies per treballar diferents àmbits com la força, les classes dirigides, juntament amb un ambient agradable i familiar.
17 junio 2020 1:43
Quan vinguem a la Jonquera a veure la famili venim segur. Gran tracte personal, professional i pel que he pogut veure per la xarxa grans instal.lacions i material adequat per cada activitat. Ens veiem acabat el confinament segur!
09 junio 2020 17:06
Desconeixia Essential Fit, doncs possiblement perquè no visc a la Jonquera. Des de sempre he fet esport, cert, però ara feia qüestió d’any i mig que no feia absolutament res, dic això per contextualitzar al lector que llegeixi la ressenya. Visc en una població rural però disposo d’un gimnàs a prop i classes presencials a l’aire lliure, vull dir que de recursos en tinc, tot i així no hi anava, per horari sobretot. Des que estem confinats i gràcies a una amiga que em va parlar d’ESSENTIAL FIT he tornat a il.lusionar-me per fer esport, les classes d’en Pere i la Berta són amenes, divertides, ASSEQUIBLES, doncs no tots/es tenim el mateix grau de resistència, t’ofereixen alternatives per si tens alguna lesió, t’ho posen tant tan fàcil que és impossible negar-te a fer classe! I el millor, millor de tot, que quan ho proves, vols continuar cada dia i el dia que no pots connectar amb la classe, l’enyores. Quan et succeeix ajixò vol dir que t’han ben atrapat! I aquesta és l’essència de EsSEntial Fit, que t’enganxa i mooolt! Quan tot això passi, trobaré molt a faltar aquestes classes, la rutina establerta i sobretot aquests dos professionals que de forma altruïsta ens obsequien bons entrenaments amb humor! Gràcies als dos!
06 junio 2020 20:06
És la primera vegada, en molts anys, que un gimnàs aconsegueix que sigui constant, que em senti motivada, que m'ensenyi de veritat a controlar i conèixer tot el cos! Els monitors súper professionals i amables Mil gràcies! Recomenable 100%
09 mayo 2020 18:04
He visitat molts centres esportius al llarg dels anys, però com aquest no n'havia trobat mai cap. És un gimnàs únic, el disseny d'interior és una passada! Es nota que està fet amb carinyo. La sala polivalent es perfecte per fer estiraments. El recomanao 100%
22 abril 2020 23:38
Un gimnàs perfecte per desenvolupar les teves sessions cardiovasculars i de força. També hi ha una zona funcional, on hi pots trobar material com pilotes medicinals, cordes, calaixos.i fins i tot, tenen una sala polivalent on es realitzen tot tipus de classes dirigides.

Escribe una reseña



Calificación general: