11 septiembre 2023 19:10
Molt agraïts a l'acadèmia, als professors i especialment a la Núria i la Mònica, pel seu tracte i pel tipus d'ensenyament que imparteixen. En grups reduïts i bons professionals, acompanyen i guien als alumnes per arribar ben preparats als examens oficials. Ho recomanem sense cap dubte
31 agosto 2023 0:54
Estem molt contents amb Girolingua. Els nostres fills has assolit el nivell d'anglès que voliem, i durant tot aquest temps el tracte del professorat i l'equip directiu ha sigut excelent. Ha sigut tot molt fàcil i eficient.
28 agosto 2023 18:44
Acadèmia amb molt bon tracte a l'alumnat. Tenen un bon nivell d'exigència i estan pels alumnes sense excedir amb deures i feines extres.
07 agosto 2023 13:48
Excel·lent escola d’idiomes. Proporcionen un tracte molt proper i estan al cas del progrés de cada alumne per individual. Els mètodes que utiltzen són eficients per al coneixement de les llengües en tots els seus sentits i també per a l’obtenció de títols oficials.
19 noviembre 2022 1:06
Tracte molt proper, molt pendents dels alumnes i la família. Molt bon nivell els professors. Molt bona experiència. Totalment recomanable.
08 julio 2022 18:38
Girolingua és una acadèmia de 10! El tracte és excel·lent. Compten amb professors nadius, tenen un nivell didàctic exigent i estan focalitzats en fomentar que els alumnes tinguin una progressió constant en el seu aprenentatge. La nostra filla està encantada, tant amb el grup de companys com amb el seu teacher. Moltes gràcies pel vostre saber fer i professionalitat!
03 junio 2019 2:40
Una molt bona acadèmia d'idiomes. He assistit a cursos des de petita, sempre m'han aconsellat i guiat per obtenir els meus objectius. Tracte molt amable, ambient familiar i de confiança. Tant l'equip de professorat com la direcció sempre t'aconsellen el millor pel teu aprenentatge.
22 abril 2019 0:09
Acadèmia de tracte familiar, amb professors que treballen amb il.lusió amb alumnes repartits en grups reduïts per assegurar un alt nivell d’aprenentatge. Seguíu així 20 anys més!
11 abril 2019 18:20
Es treballa en grups reduïts, cosa que provoca que la cohesió amb els companys sigui més fàcil i que el professor pugui tenir un tracte més personal amb els alumnes. L'ambient i els professionals ajuden a adquirir un gran nivell d'aprenentatge.
26 marzo 2019 0:03
Excel.lent acadèmia d'idiomes on els alumnes assoleixen un grau d'aprenentatge molt elevat.
El professorat imparteix les classes de forma amena i didàctica en grups reduïts.
L'ambient és familiar i el tracte amb tot l'equip és molt proper.
23 febrero 2019 16:16
Excel.lent tracte amb els alumnes. El nivell educatiu és altíssim. Seguiu aixi. Felicitats!

Escribe una reseña



Calificación general: