15 enero 2024 20:35
Empecé en Girona Activa después de una operación de ligamento cruzado anterior y mi recuperación fue geniaaaal gracias a ellos! Personalizada y guiada por grandes profesionales! Súper recomendable tanto para recuperación como para entrenar y ponerte en forma! Gracias poooor todo!
19 julio 2023 10:19
Grandes profesionales, se preocupan por entender las necesidades de cada uno y preparan cada entrenamiento para sacar el mejor rendimiento de cada deportista. Recomiendo 100% tanto si necesitas recuperarte de una lesión como si quieres prevenirlas.
05 junio 2023 0:34
Estic encantada d’entrenar a Girona Activa amb l’Ezequiel! És una persona molt atenta i comprensiva que adapta els exercicis segons la teva condició i objectiu. Et fa sentir molt comode amb ell tot i que l’esport no sigui la teva especialitat. Jo hi estic anant mentre realitzo un tractament amb quimioteràpia i m’està anant molt bé! Ho recomano moltissim!
13 agosto 2022 20:44
Recomanable sens dubte. He començat per una lesió en un braç i sé que continuaré entrenant i cuidant el cos.l'Ezequiel t'escolta, et cuida i et fa treballar per millorar.
Mil gràcies.
01 agosto 2022 22:47
Instalaciones nuevas, servicio de calidad, profesionales formados con estudios Universitarios, atención personalizada, amabilidad y buen trato! Así dan ganas de entrenar! Gracias GironaActiva!
30 julio 2022 1:25
M’ agrada molt com es fa l’ entrenament personal. Molt bon tracte personalitzat i adequat a les teves necessitats, per poder millorar aquells aspectes on hi ha més mancances.
Totalment recomenable i eficaç.
19 julio 2022 19:37
El millor lloc per entrenar tant de forma individual com amb grup reduït al centre de Girona amb unes instal•lacions inmillorables.
La professionalitat i formació tant de l’entrenador físic com del fisio son de 10.
L’Ezequiel capta els teus objectius desde el primer dia treient el màxim rendiment a les sessions.
Recomano Girona Activa amb els ulls tancats a tots aquells que vulguin estar en forma!

Escribe una reseña



Calificación general: