08 diciembre 2023 9:11
Molt bé presencialment. Llàstima que l'atenció telefònica sugui un autèntic DESASTRE. Més ben dit, l'atenció telefònica és una presa de pèl i una burla inadmisible al contribuent.
07 noviembre 2023 18:28
Trucades insistents de telèfon, per part meva (Gestió d'empresa), sense èxit. Saturació de trucades. Respostes ràpides i poc efectives.
12 octubre 2023 18:44
Esta en la zona del barrio viejo de Girona k x cierto es una preciosidad y digna de conocer y creo k ahora si necesitas cita previa antes no
03 octubre 2023 13:49
AQUEST AJUNTAMENT ET ROBA PER A TOT. ET ROBA EN EL PREU DE L'AIGUA, ET ROBA EN EL I. B. I.

NO TENEN VERGONYA.

NI ELS AJUNTAMENTS NI ELS CAPELLANS. ¡NO PAGUEN I. B. I!

AIXOS ES VERGONYOS.
03 octubre 2023 12:31
Els radars de velocitat son un abús i a sobre provoquen accidents.
ELS RADARS DE SEMÀFOR VERMELL SÓN IL. LEGALS!
16 septiembre 2023 21:04
Ja poden venir governs municipals de qualsevol ideologia sigui quina sigui, tenim una ciutat deixada, bruta.etc, i encara diuen, Girona neta, sisplau! Sr alcalde agafi un dia, nomes un dia, i faci un vol per Girona, i pels barris de la zona i quedarà maravellat! Per cert els camions de Girona neta facin el manteniment de tant en quant, bruts, rovellats.etc! Mare meva Srs amb el que paguem d, impostos en aquesta ciutat,

Sr alcalde o qui sigui, si no vol, o no volen anar sols, ja els acompanyare jo, farem una volta turistica per aquesta fantastica ciutat que es Girona, la que tenen deixada fa molttttt de temps!
02 septiembre 2023 0:00
No he pogut evitar llegir la notícia de que els turistes estrangers us passen per un carrer d'uns exclusiu per a persona? Que no està senyalitzat? El que pasa es que són estrangers i les normes de transit de catalunya se les passen per el forro. Poseu 4 sancions i se us acabarà el problema
Si voleu evitar que els cotxes passin per un determinat carrer no fa falta trucar a G Maps sòls teniu que agafar el mòbil i vosaltres mateixos bloquejar el carrer dient que es personal i en un parell de dies o bé una setmana ja estarà bloquejat el pas i no farà pasar a ningú per aquell carrer
18 agosto 2023 0:00
Molt malament departament urbanisme Ajuntament de Girona.uns negligents

A ma dona estan embarassada la immobiliària del banc Uci-retama li va vendre a 26febrer 2015 una vivenda apuntalada per aluminosis ocultantli i amb enganys aquí Girona capital. I això que novembre 2014 van passar els bombers, policia municipal, un arquitecte, tècnics urbanisme Ajuntament de Girona, apuntalen el sostre del 2on. 2a, els veïns ho sabien, i tot i així la immobiliària del banc li ven la vivenda de sobre a 26feb2015 amb enganys i van ocultar que el terra estava apuntalat per aluminosis, també van ocultar que tenia ciment aluminós i enganyen amb l'antiguitat. A notaria escritures té diuen i et posen a les escriptures que l'edifici no está sujeto a inspección tècnica alguna, sient fals, ja que essent del 1956 per poder vendre com a Vivenda haurien d'haver tingut el Certificat Aptitud Edifici i en vigor, també van dir i posat en escritures que estaven al corrent de pagament amb la comunitat mentint per afavorir la venta, l'informe tasador té diuen i et posen que edifici té 39anys antiguitat, cosa que en moment venta en tenia 59anys, Segons escritures: edificio no sujeto inspección tècnica alguna, van entregar una cèdula habitabilitat en vigor fins nov2028, van vendre la VIVENDA enganyant com si fos un edifici de menys de 45anys sense certificat Aptitud edifici cosa que a 26febrer 2015 era obligatori.

El que firmà escritures i hipoteca va dir i posat en escritures que es vecino de bcn y domiciliado en Barcelona segons la Fe del seu notari, cosa que es mentida ja que és d'aquí Girona, es diu Narcís Valentí Fusté, i és d'aquí Girona, germà de la médico forense jutjats Girona; el qual va dir que així és com venen totes les VIVENDES i sempre han fet igual en dita notaria.

Així no es poden vendre les VIVENDES per viure segons normatives, i essent professionals del sector i conneixedors de normatives les haurien de respectar i complir si volen seguir venent VIVENDES, però Jutjats no els hi diu res, ni sanció.

S'aprofiten de la bona fe de la gent, i ells amb tota la mala Fe, amb seus notaris col.laboradors, sa gestoria saguci, seu tasador valtecnic, i capten els clients fent-se passar ser del banc Santander que pis del banc Santander, tal com diu per internet

AJUNTAMENT TENIA d'haver prohibit la venta de dita Vivenda i anulat la cèdula habitabilitat. Negligència Ajuntament, negligència Ctat.propietari, negligència immòbil. API, negligència notari, i negligència venedor immobiliària banc essent conneixedors de normatives.i sabent del sinistre abans venta.essent una Estafa. Ni sanció als estafadors, i cadaqual es paga seu advocat. (i això que van anar a judici ocultant la hipoteca exagerada de UCI 2007 de mateixa vivenda de 212mil euros, una hipoteca venuda segons reg.prop. UCI per internet posa que venen hipoteques en bonus internacional.)

Amb tot, em perdut 18mil euros costes del primer procés i tots els mals de cap. I sentència posa niño ya havia nació que fals ella estava de 8 mesos quan ens vam enterar i vam tenir d'abandonar pis i anar pagant tot.

Ajuntament haurien d'haver anulat la cèdula d'habitabilitat i haver prohibit la venta com VIVENDA a la immobiliaria del banc Uci-Retama real estate
29 junio 2023 21:03
M'han atés molt bé, des d'el Sr de Consergeria fins a la Carme.
Gràcies per tot!
16 mayo 2023 8:02
Ens treuen de la Rambla cuan sant Jordi tota la Vida s havia fet a la Rambla fa mes de 40 anys que benim a la Rambla a vendre flors I per sant Jordi sempre I som malauradament aquest any no hi sarem Aqui beneficia tot aixo?
30 abril 2023 18:39
El personal muy muy desagradable y con unas formas muy malas de comunicarse, es la segunda vez que voy y en las dos veces he tenido una mala experiencia! Hoy he sido atendida por la “cap de servicio” donde haces el empadronamiento y otros servicios. He sido muy mal atendida y creo que no son formas de tratar ni de hablar a las personas.
22 abril 2023 6:13
Gestión mucho mas lenta de lo esperado. Escribi hace mas de tres semanas y sigo esperando respuesta. Veo que la leyenda urbana sobre el funcionariado sigue siendo real. Hay cosas que no cambian.
19 abril 2023 22:28
Haber si tengo suerte, que
lea esta reseña algún trabajador del ayuntamiento, ho
el /la, responsable de la empresa de autobuses L1, ya que a menudo hay varios conductores que se saltan las normas de la educación, y de conducción, sé niegan bajar
la puerta delantera, para subir el carrito de la compra, además de negase, se marchan dejando a las personas en tierra, y siempre lo hacen, con las mujeres mayores qué no les pueden hacer frente, ¿No les da vergüenza? ¿Porqué no dejan el
autobús bien situado, y no tendrán que bajar la puerta, acaso no saben? O lo hacen apropósito, con los más débiles? Yo he estado en Barcelona y los conductores, son tan correctos como requiere su trabajo de cara al público.

Un mensaje para
el"conductor"

El día17/02/23 a las 15h, enla parada que está en la calle mixdia con la calle Creu, dirección a Palau en Girona. Sino te gusta el trabajo, que haces, dejáselo a otra persona, seguro qué lo hará mejor que tu. NOTE MERECES EL SUELDO QUE TE PAGAN. VETE LEJOS ABER SITE PIERDES ¡¡¡#
12 abril 2023 2:55
Si y las quejas no hacen casa hace años estoy pidiendo solución en los labBos de punt de benviguda que cuando los limpie me los dejen cerrar soy descapacitada y me da muedo
03 abril 2023 13:11
He llamado desde Málaga c9n un problema y necesidad que me ayudara con una certificación complicada, me atendió Sara de Gestion Tributaria, y un encanto de persona, hizo consultas y me puso en contacto con la persona que podía ayudarme. Gracias por ser tan empatica y comprensiva.
01 abril 2023 3:35
Los agentes rurales de Girona han asesinado a George el cerdito, con ello se muestra la cara de un mal gobierno y semihumanos muy atrasados, desde ciudad de México con mucha pena por su atraso espiritual.
17 marzo 2023 11:43
El Sant Jordi s habia fet tota la vida a la rambla Llibertat ara u traslladan a la copa us esteu carregant totes las tradicions vergonyós.
05 marzo 2023 14:02
Fa 8 minuts
NOVA
Ahir vaig aparcar a un carrer a prop de casa i no em vaig adonar del cartell de poda d'arbres pel día següent ja que havia molts cotxes aparcats, el carrer és molt llarg i no vaig veure l'avís. Estic a l'atur i els únics diners que em quedaven per pasar el mes me'ls ha cobrat l'ajuntament per endur-se el cotxe 104€+7€ diaris. Negoci vergonyant recaptar 104€ per 1 dia +7€ diaris.
I això que estem en crisi. Ho tindré en compte per les properes eleccions.
19 julio 2022 17:23
Res a dir del tracte rebut de la persona que m'ha atès, al contrari, molt bé, però no entenc que hagi hagut d'esperar tres quarts d'hora perquè em donessin cita prèvia per registrar una instància i que aquesta cita sigui per mitjans juliol. Cal fer perdre el temps i la paciència als ciutadans d'aquesta manera? Burocràcia o burrocràcia? M'he enfadat molt, ho sento!
18 julio 2022 5:16
La verdad que voy poco, pero cuando voy me dan más miedo que el toro, aunque sea una simple pregunta te dan largas y cita previa a largo plazo y el día de la cita si tienes suerte (que no lo creo) y la persona que te va a atender tiene buen día, estarás entre 2 a 4 horas. Ordenanzas municipales saliéndose de normas básicas e instrucciones tanto de tráfico como del ministerio del interior con imperialismo y chulería como si fuera el régimen Franquista, creo que se están pensando de quitarnos las sillas en la dicha sala de citas previa, ponernos derechos como palos y cantando "cara al sol". Para pagar los impuestos, multas, te ponen todas las facilidades eso sí y rápidos como el viento, ahhh, y lo de llamar por teléfono olvidaros son de decoración para parecer más "ayuntamiento"
25 febrero 2022 4:34
He anat moltes vegades en els últims 15 anys i sempre m'han ajudat i els tràmits han sigut ràpids i la gent educada i professional.
19 enero 2022 23:48
Por más que llamas a cualquiera de los numeros del ayuntamiento, sorprendentemente siempre están ocupados en otras llamadas. Da igual la hora que sea, siempre hablan con alguien. 45 min llevo llamando, 45! Y automáticamente sale la grabación programada, parece q cierran a las 15, però a partir de las 12 nadie coge el teléfono.
18 diciembre 2021 14:08
Experiència Nefasta, tecnics i treballadors municipals molt profesionals dirigits per polítics i incompetents
27 noviembre 2021 18:54
Vaya trastos estos funcionarios!
Pasan de todo.
Deberían renovarlos cada 30 días.
Penoso
22 octubre 2021 3:21
No escriuré tot el que hauria ja que no val la pena, l'ajuntament no fà justicia a una de les ciutats més boniques que hi ha. Sobretot el meu disgust va encarat a l'esport, el sector que més descuidat tenen. Em sap greu per les persones que viuen a Girona, es mereixen alguna cosa millor.
19 octubre 2021 21:39
Buenos días!

Llamo al servicio sociales de girona pidiendo información. Me responde una tal "Ana peric carreras". Burlandose de mi dolor. Y diciendo " si tu familia te a maltratado y eres mayor de edad pueden abandonarte como un perro". Tengo dicha información para aportar a la alcaldía. Espero se investigue dicha persona. Cualquier daño o muerte a mi persona que quede reflajada en dichos hechos.

Att mario
14 septiembre 2021 4:21
Gerona es una ciudad preciosa de visita obligada. En la misma destaca su casco antiguo: la muralla china, el barrio judío, los Baños Árabes, la catedral, etc.
22 junio 2021 7:59
Bona he observat que on descarregant mercaderies carrer Sant Ponç és molt malmès supermercat correfour.moltes merces
05 agosto 2020 6:49
Increïble, pero l'autobús urbà, concretament L'1 devant del col.legi les Alsines, no m'han deixat pujar a l' autobús perquè no acceptaven efectiu, només targetes de crèdit, i la conductora no m'ha deixat pujar
. Això fa una hora. He tingut que trucar a un taxi, que es caríssim. He trucat a l'Ajuntament i no agafa ningú
El telèfon. Quina vergonya de ciutat.

Escribe una reseña



Calificación general: