12 diciembre 2023 9:03
Molt content amb l’equip de North 3. És un gimnàs petit on tots ens coneixem i els monitors poden fer seguiment del treball i l’evolució. El que m’agrada és que no està massificat i pots seguir un horari bastant ajustat al temps que disposes. Està ben ubicat, és còmode i super complert. 200% recomanable!
11 diciembre 2023 0:46
Si buscas un gimnasio céntrico y con buenos servicios, esta es tu elección. Es un lugar muy familiar y cómodo.
23 noviembre 2023 9:12
Molt satisfet amb North3. Instal•lacions i equipament top. L’Alex, en Llorenç i la resta de l’staff són un 10, et fan sentir com a casa en un clima molt agradable, les classes són entretingudes i hi ha molt bon rollo entre tots. Espero seguir molt de temps!
19 noviembre 2023 9:46
Fui con una amiga inglesa que me recomendó ir a las clases de pilates, muy recomendable. Clases muy dinámicas y adaptadas a ingles/castellano parlantes, un equipo muy agradable y unas instalaciones envidiables en el centro de Girona.
29 abril 2023 22:42
I, absolutely love this gym! It’s a wonderful place with everything you need to lift, stretch, several sessions of one on one, Pilates or group training. The staff is so friendly! You won’t go anywhere else but this fantastic, welcoming place!
28 diciembre 2022 21:35
El gimnàs NORTH 3 esta situat al vell mig de la ciutat de Girona, molt aprop de la plaça independencia, situació inmillorable!
Tenen diferents opcions adaptades a les teves necessitats PERSONAL TRAINING, GROUP TRAINING, PILATES REFORMER, GROUP CLASSES i serveis de PHYSIO & RECOVERY personalitzats.
Les sales de fitness, entrenaments personalizats i pilates no estan gens masificades i no t' has d' esperar mai per les " maquines " i aparells.
L' Alex es una persona primer de tot molt professional, propera i amable que juntament amb la Marta i en Llorenç fan que el tracte sigui molt familiar.
T' assessoren professionalment en el que tu vols i necessites amb un seguiment de la teva activitat.
El lavabos sempre estan nets i ordenats i la música ambient molt guapa.
100% recomanable!
27 noviembre 2022 18:07
Gimnasio acogedor, céntrico y con auténticos profesionales. Están pendientes de ti en todo momento (esto te hace sentir segura y como si estuvieras entrenando en casa:)
11 octubre 2022 1:53
Atenció personalitzada, tracte proper i molt amable, sempre et fan sentir com a casa. Exclusiu, no està massificat com a altres gimnasos i la varietat de màquines és increïble! Vestidors nets, sempre a punt. Si busques el millor gimnàs de Girona, ja l'has trobat!
01 septiembre 2022 17:41
? És magnífic, estic molt content amb el resultat. Gràcies a Àlex i a tota la colla, a la Marta, Llorenç,
són molt aplicats tots ells, amables, simpàtics, molt educats, i humils. Et fan una primera classe per avaluar-te i saber ven bé el que millor et va, i adaptar-te una rutina. També estan per tu en cada exercici que fessis, corregint les males postures, animant sempre, per seguir millorant, per superar-te diàriament. A i unes màquines excel·lents, ven noves.
Moltíssimes gràcies. ️?
30 julio 2022 19:14
Gimnàs amb un equipament únic, ubicació inmillorable. Gràcies Àlex per la teva professionalitat. Recomano a qualsevol persona interessada en el món de l’exercici físic i /o la nutrició.
15 julio 2022 12:46
Desde fa molts anys que vaig al gimnàs, he anat a molts, Barcelona, Girona, Platja d'Aro.i desde que vaig al North3, la meva experiència ha millorat exponencialment, ja no em calen més llocs per probar i aquestes són unes de les raons: la seva ubicació és envejable, les seves màquines technogym de últim model són espectaculars, i el tracte que tenen amb els clients és immillorable. Gràcies a ells he pogut assolir el meu objectiu amb la constància que em donen i els consells tant alimenticis com tècniques de musculatura.
03 julio 2022 2:45
Un gym familiar amb entrenadors molt simpàtics. Hi ha màquines per tot el que necessites i el tracte és super bo. Sempre estan atents per si tenim dubtes i personalitzen els teus entrenaments a mida. Totalment un gym al que apuntar-se!
18 junio 2022 12:28
Estoy muy contento con la experiencia vivida en North 3, a parte de ser un gimnasio céntrico, esta poco masificado y Alex es muy profesional en su materia.
Volveré seguro!
15 junio 2022 2:43
10/10! Un dels millors gimnasos de Girona sens dubte. L'Àlex és un gran professional. S'adapten a tota classe de necessitats, persona i edat. A part el gimnàs és nou, utilitzen material de qualitat i saben molt bé el que fan. Ho recomano 100%
03 junio 2022 16:01
Gimnas espectacular, molt bon ambient i molt bon tracte. Si busques un gimnas de barri se’ns dubte és aquest, la ubicació és inmillorable! Maquines technogym per estrenar i de molta calitat. En tot moment tens un tecnic de sala que t’aconsella.
28 agosto 2020 8:48
Genial les rutines personalitzades, sobretot la tranquil·litat de tenir el suport de gent molt professional i acollidora
19 julio 2018 20:09
I visited the gym during my stay at Hotel Nord 1901. I sincerely loved the gym! It has a very warm and friendly atmosphere. Staff here are amazing and help you out so much with the services they offer! You always feel good after leaving the gym:) Very good location (right next to our hotel) although it can be difficult to find the gym at a glance they are located on the first floor of the building!
04 julio 2018 17:20
Gracias por hacerme sentir tan a gusto y por vuestra atención y ayuda para conseguir mis objetivos!
Un trato genial y muy buena atmósfera
Top

Escribe una reseña



Calificación general: