28 mayo 2022 13:44
Glòria és una professional excel·lent amb un tracte molt proper i una atenció molt personalitzada. Tot el que transmet es projecta a la llar, calma i serenitat. El nostre cas ens va assessorar per a una reforma integral d'un habitatge, la seua petjada ha quedat i es nota, aportant millores al disseny de l'arquitecte, donant amplitud a l'espai, color i benestar, i tot gràcies als estudis energètics i feng shui que ens ha realitzat. Glòria ens ha ajudat a fer de la nova casa un espai ple d'harmonia i on s'hi respira bona energia.
16 febrero 2022 6:09
Gloria Vilalta hizo un estudio energético de la casa donde vivía y lo recomendaría a cualquier persona. Visitó y analizó cada rincón de la casa y también nos entregó un informe muy completo y con información muy útil. El estudio nos ayudó a tomar conciencia de algunos cambios que hacía falta realizar para vivir de forma más armoniosa y saludable. Algunos de los sencillos consejos que nos dio -y de los que en general creo que no somos conscientes- me parecieron fundamentales y los sigo aplicando cada día.
En otra ocasión me acompañó a ver una casa que quería alquilar y su estudio energético del lugar fue determinante para tomar decisiones. ¡Muchas gracias Gloria!
05 enero 2022 2:12
El fet de jubilar-me vull fer alguns canvis en el meu apartament i he contactat una experta en benestar dels espais, la Glòria. Ella m’ha ajudat a harmonitzar i equilibrar els espais i estic molt contenta d’haver-ho fet ja que els seus consells posats a la pràctica estic segura que em sentiré millor físicament, més serena i gaudiré més de la meva llar ja que farà més goig.
Moltes gràcies Glòria per totes les informacions i consells.
Carmen Pons
29 diciembre 2021 9:33
Una persona meravellosa, molt bona "mestra" en tots els sentits i amb molts coneixements. Repetiria sense dubtar-ho. Gràcies!
26 diciembre 2021 21:02
La Glòria m'ha ajudat a posar ordre a la casa, amb la seva paciència i la tranquilitat que transmet, ajudant a millorar el nostre camí vital. Coneix un munt de disciplines que fan que et pugui ajudar en moltes maneres diferents i complementàries.
23 diciembre 2021 19:42
Glòria me hizo dos estudios completos de Feng Shui, uno de mi antigua casa y el otro de mi casa actual. Los dos me ayudaron mucho a alcanzar serenidad en mi hogar, a entender profundamente el Feng Shui y a experimentar sus influencias positivas en mi vida. Su acompañamiento me permitió ver con más claridad lo importante y darle un lugar apropiado, en mi hogar y en mi vida. La recomiendo muchísimo! Gracias Gloria!
23 diciembre 2021 0:35
Impresionante maestra del fengshui Glòria Vilalta y maravillosa casa donde respirar serenamente.
10 diciembre 2021 16:30
He fet un curs amb la Glòria i ha estat fantàstic. Amb un llenguatge planer i entenedor m'ha obert els ulls a la importància que té la llar per nosaltres i les grans conexions que té amb la nostra vida. Gràcies a ella, tinc un projecte il·lusionant de fer de casa meva un espai on viure millor, ser més feliç i on crèixer com a persona!
28 noviembre 2021 10:09
De veu fina i caràcter pacient, la Glòria es mostra tal com és: en tant que persona sensible, summament respectuosa i abocada a la voluntat d'exercir la seva professió amb excel·lència i ganes de compartir coneixements. Gràcies, Glòria, per atrevir-te a deixar un gra de sorra al món amb un projecte que, indubtablement, imprimeix el teu segell.
Marta Mitjans
10 noviembre 2021 9:52
Moltes gràcies Gloria per la teva comprensió i per la teva professionalitat. Ens has ajudat i ens has deixat clara la importància de focalitzar la nostra energia per harmonitzar espais, temps i sobretot optmitzar recursos.
29 diciembre 2020 17:25
Conozco a Gloria desde el 2002 y he podido constatar su extraordinaria capacidad para llegar lejos en todo lo que emprende, con mucha positividad y la mente muy abierta. De absoluta confianza
29 diciembre 2020 11:04
Un trabajo muy interesante por su visión holística. Desde los espacios cuida a las personas a encontrar su serenidad. Utilizan muchas herramientas. Unas se centran más en el espació como los análisis de radiaciones naturales y artificiales, el feng shui. Otras se centran más en la persona. Sin duda un placer que se haya cruzado en mi camino.
18 diciembre 2020 3:31
Conec la Glòria de fa molts anys i és d'aquelles persones que pots definir com una amiga de l'ànima. Treballa des del cor, amb la voluntat de donar el millor d'ella als altres. Et pot ajudar a tenir cura de tu o de la teva casa; en qualsevol cas serà una bona inversió.
10 diciembre 2020 2:26
La Gloria parla amb un llenguatge molt entenedor. La visita va ser molt interessant, pedagágica, efectiva, planera. Ens va mostrar a tota la familia amb els seus aparells la intensitat de les diferent "ones" que rebem. Als dos adolescents que hi ha a casa els hi va quedar clar i ara són més conscients de l impacte, perque tot i que no el "noten" saben que el seu cos el reb. Molt contents per la seva visita.
09 diciembre 2019 12:25
La Glòria ens va fer un estudi a casa d'allò més útil i interessant. Ja coneixia les virtuts i avantatges de la seva feina però va superar les nostres expectatives. També ens ha ajudat molt amb preparats personalitzats de flors de Bach. És una persona extremadament amable, afable, formal i compromesa amb la seva feina. Totalment recomanable.
27 noviembre 2018 21:00
Nos ayudo a redistribuir los espacios en casa y desde entonces no solo duermo mejor sino que se respira otro ambiente en casa. Gloria es encantadora y profesional!
08 noviembre 2018 22:56
Vàrem canviar de casa i l'ajut de la Glòria Vilalta va ser molt important per a fer de casa nostra una veritable llar. Ens va ajudar amb Feng Sui i amb altres tècniques que utilitza per a fer llars saludables i que gaudeixen d'energia positiva, i realment tothom se sent molt a gust a casa i nosaltres també. Sembla que tingui magnetisme i a tothom li costa d'anar-se'n! Gràcies, Glòria per la teva col·laboració, la recomanaria a tothom que canviï d'habitatge o que vulgui fer canvis en l'espai on viu i/o on treballa, perquè realment val la pena!

Escribe una reseña



Calificación general: