02 marzo 2023 16:23
Nosaltres vam quedar encantats. El nostre fill va estudir a Baxillerat Granés i li van donar classes d'alta qualitat, amb professors macos i molt bons, que van acompanyar-lo en la justa mesura i donar-li suport en decisions importants. Tenim un altre fill que, sens dubte, farà aquí el baxillerat. Felicitats a tot l'equip!
03 junio 2022 13:06
Quiero dejar aquí nuestra experiencia en Granés porque creo que es importante hablar con argumentos y, sobre todo, con conocimiento. Nuestro hijo estudia en esta escuela, debido a la pandemia se ha encontrado con ciertas dificultades y, en todo momento, tanto los profesores como el equipo directivo, nos están dando el apoyo que necesitamos. Estamos muy agradecidos.
08 mayo 2022 3:18
Volia fer el batxillerat d'arts escèniques i vaig buscar referències de Granés Batxillerat perquè me n'haviem parlat molt bé. Val molt la pena perquè els professors són també actors i les classes són molt dinàmiques. Ens fan treballar molt però ens encaminen molt bé cap al món de la interpretació. Molt contenta!
21 abril 2022 9:49
Mis dos hijos estudiaron en Granés, el resultado ha sido muy bueno, Daniel acabó Ingenieria Informática, Irene Relaciones Laborales, sacaron lo mejor de ambos, Daniel muy quejoso con su profesora de Matemáticas, reconoció que luego en la Universidad le fué de gran ayuda el nivel que implementó, y con Irene un tutor muy bueno consiguió un grado de motivación excelente que le ayudó en la decisión de elegir su licenciatura.
05 abril 2022 15:43
És una escola on treballes però fent coses que t'agraden. Al batxillert tecnològic haurem de programar un videojoc i això em motiva molt. Classes de projectes molt pràctiques i amb un bon professorat.
03 abril 2022 8:49
Estàvem buscant un batxillerat diferent per a la nostra filla i estem molt contents d'haver triat Granés Batxillerat. Està fent el batxillerat humanístic amb un itinerari en Comunicació i Periodisme que li encanta! Fa diferents projectes i la veiem molt motivada. La recomanem!
27 marzo 2022 18:28
El temario y los profesores están bien pero lo que más me está gustando son las sesiones de formación, incluidas las de técnicas de estudio y coaching, muy recomendable.
25 marzo 2022 0:22
Vaig passar allà els dos millors anys de la meva vida! Avui he anat a buscar el meu títol de batxillerat i he recordat els temps amb el David, la Paquita i tots els profes. Van ser com una família per a mi, sobretot perquè venia de Lleida i a la Granés em sentia com a una segona casa. El batxillerat escènic de a Granés és el millor que hagués pogut fer. El recomano a tothom!
08 marzo 2022 4:52
Fantàstic institut on tot el personal et fa sentir com a casa. Vaig acabar fa dos anys i encara enyoro aquells anys, els professors, les classes. Tota la classe vam fer molta pinya i vaig conèixer gent molt maca. Les 8 avaluacions em van anar molt bé com a mètode d'estudi. Llàstima que l'edifici no sigui molt gran; tot i que això pot ser també una avantatge. Molt recomanable!
03 marzo 2022 11:26
Vaig estudiar aquí fa uns quants anys, quan es feia COU. Ara el meu fill està acabant ESO i tinc clar que el portaré a la Granés perquè continui els seus estudis.
20 julio 2020 9:57
Sempre recordaré la bona relació amb els companys, com èrem una pinya. Poder treballar en un musical i portar-ho a escena durant tres dies, a més de tot el que em van ensenyar els professors… crec que aquest és el millor batxillerat d'Arts Escèniques que hagués pogut triar.
23 mayo 2019 16:05
El meu fill va acabar molt content de l'escola. Valoro molt la dedicació dels professors amb ell i que sempre estiguessin disponibles. Va entrar a fer la carrera que volia i encara té bons amics que va fer allà.
12 mayo 2019 1:02
Todo el colegio es como una familia, te sientes como en casa y el nivel del profesorado en global es muy bueno. Además, el método de 8 evaluaciones me va muy bien porque voy viendo como evoluciono y puedo organizarme mejor.
07 mayo 2019 2:15
Me alegro haber elegido este colegio cuando estaba buscando bachillerato. El trato con los profes es muy cercano, y estoy muy contenta.
03 abril 2019 0:22
Los itinerarios que ofrecen están muy bien… y las clases son muy prácticas. Vale mucho la pena.
27 marzo 2019 5:31
Em va agradar molt la mida de l'escola. Buscava una escola petita, amb professors propers. I també em va agradar molt la forma com es fa el batxillerat aquí, amb les 8 avaluacions. Els exàmens estan molt planificats i queda tot molt clar.
17 marzo 2019 8:12
Em van agradar molt els professors, que estan disposats a escoltar i dedicar temps extra per resoldre els teus dubtes i això s'aprecia. Aquesta era la raó per la que volíem venir aquí. Sempre hi ha algun profe que no t'acaba d'agradar, però aquí tots tenien un mínim que està bé.
24 febrero 2019 17:41
La meva antiga escola em va recomanar aquest centre i ara que estic a segon estic molt contenta. He fet bons amics i els profes s'impliquen molt en la nostra educació. Un 10.
23 febrero 2019 19:53
Buen centro de estudio, a mi hijo le ayudaron a organizarse mejor en sus estudios y le formaron muy bien.
21 febrero 2019 17:43
Fem moltes coses i és una escola on et fan currar molt però està molt bé, es pràctic. Jo estic a segon de l'escènic i aquest any prepararem un musical. Els profes són una passada. El recomano.
08 febrero 2019 20:02
Tinc un gran record del meu pas per la Granés. Vaig arribar allà perquè necessitava un canvi del meu anterior institut. Volia canviar de professsors i d'ambient. A la Granés em vaig sentir molt còmode perquè els profes es preocupaven pels alumnes. Va ser una bona experiència la veritat.
17 diciembre 2018 12:43
Hace poco que acabé el bachilerato y aún sigo pensando en el buen ambiente de la escuela, lo familiar y la profesionalidad de los profesores. Dos años de grandes recuerdos donde me prepararon muy bien para la selectividad y gracias a eso estoy estudiando lo que quería, enfermería. Mil gracias! Prometo pasarme en breve a hacer una visita ;)
28 septiembre 2018 22:14
Deja mucho que decir y dicen ayudarte y no hacen nada por ti muy decepcionada de este cole la verdad
20 septiembre 2018 21:42
Un gran centre on es preocupen per l'alumne. Vaig acabar ja fa uns anys, però tinc un gran record dels meus companys i de la gran feina dels professors, que em van ajudar molt. Molt recomanable!
17 mayo 2018 23:50
Gran centro de enseñanza. Los alumnos se sienten acompañados y apoyados por el profesorado constantemente. Nuestra experiencia con Artes escénicas ha sido 100% positiva.
23 febrero 2018 12:11
La direcció del funcionament no és bona i poca autoritat perquè ells creuen que no hi ha límits a la vida per gent amb problemes, passen de tot, els professors simples, marquen poc l'educació, etc. És a dir, que és poc productiu el llenguatge. S'hauria de intentar buscar alternatives per poder trobar la motivació els alumnes.
Sembla mentida la tranquil·litat que dónen els reglaments a les persones que no tenen imaginació, la gent només vol el món acotat i servil perquè té por que la realitat sigui barrejada la ficció. Només volen els súbdits per diferents motius però no n'hi ha moltes, la única cosa que volen utilitzar per diners, per tant, actualment volen el món limitat.
El videos de youtube que parla de la Granés, diuen que té ''bon nivell de creixement personal'' i tenir una ''bona motivació a l'alumnat'', segons com, perquè no hi ha creativitat. En canvi, el batxillerat de les arts escèniques si que hi ha, això si, té bona fama. El batxillerat de ciències socials, humanitats, ciències i tecnològic potser falta alguna cosa que pugui inculcar a la gent, els professors tingui carisme de l'ensenyança els alumnes, sensibilitat de la imaginació amb ells, que necessiten motivació. Esperem que el sistema educatiu sigui original i diferent que avui en dia, com els països nòrdics que té bona pinta. A part d'això, esperem que no ens enganyin la bona publicitat escolar.
Gràcies per la seva atenció!
21 febrero 2018 2:58
Es un gran centro educativo, con un ambiente familiar, que en dos años los alumnos no tan sólo llevan el aprendizaje en base de la teoría sino que también un crecimiento personal con el apoyo de profesorados, donde les ayudan a potenciar sus aptitudes. Yo como madre pienso que esto es mucho más importante en la vida de nuestros hijos y por esta razón agradezco al director por contratar a tan buenos profesores y sobretodo los de artes escénicas. Muchas gracias por vuestra paciencia y el gran trabajo que hacéis diariamente. Seguir así!
16 febrero 2018 12:55
És una escola que té la fama, gent difícil i malcriada. Malgrat la ubicació cèntrica, el preu que es paga no dóna massa qualitat d'ensenyança. El mètode d'avaluar diuen que està bé (les 8 avaluacions enlloc de trimestrals), però hi ha alumnes que li van malament. Més que escola, és una acadèmia, per tant poc recomenable.

Escribe una reseña



Calificación general: