03 diciembre 2023 0:19
Un espai per anar-hi cada any per la fira del Gall. Aquest any he trobat a faltar més botigues de verdura del Prat.
21 noviembre 2023 20:34
Fira del pollastre pota blava i de la carxofa del Prat de Llobregat, aquest any es celebra la 50 edició
11 agosto 2023 5:49
Es tracta d'una antiga granja, que era en un altre lloc i que es va desmuntar o tornar a muntar en el lloc actual, per preservar-la. Actualment es fa servir com recinte firal del Prat. Sols hi fan la Fira del Pollastre Pota Blava, al mes de desembre.
11 junio 2023 9:25
Parque súper completo para niños/as de todas las edades y en muy buen estado. Espacios amplios y bien cuidados. Le faltaría contar con sombras, con alguna fuente y más bancos para sentarse.
05 mayo 2023 4:39
Espai de biodiversitat amb força fauna i flora, un parell de llacs grans i dos de petit, amb diferents punts elevats per albirament d'aus i altres animalons. Convenient passar abans de res pel centre d'informació "Porta del Delta" que està ben a prop de la platja, tocant al "Centre Municipal de Vela".
Si aneu a la banda nordest de la Ricarda, millor no hi aneu els dilluns ja que la majoria dels camins interessants són tancats. Si no teniu més remei que anar-hi un dilluns, llavors aprofiteu per a visitar la Caserna dels Carabiners i continueu fins al Mirador del Semàfor, doncs és obert els dilluns i interessant de veure.
En general anar-hi amb bicicleta és perfectament possible, així com acostar-s'hi amb cotxe als diferents parkings habilitats i després anar passejant.
31 marzo 2023 11:03
Es copia de unas caballerizas o algo así, solamente se utiliza una vez al año por una feria qué se celebra en diciembre.
10 marzo 2023 5:53
Me parece un enclave excepcional, una pena q solo surva para la fira.ayuntamiento permisos noctucnos ya aquí. Sin vecinos y sin molestar.
12 diciembre 2022 8:19
Recinte de la Granja de La Ricarda on s'hi celebra la Fira del Pollastre Potablava entre d'altres esdeveniments. Cal dir que està molt en desús i per la seva arquitectura i ubicació podria utilitzar-se en molts altres més aspectes. Es podria explotar el bar/restaurant i la seva terrassa. Antigament estava ubicada dins el recinte de l'aeroport però amb l'ampliació d'aquest es va traslladar a l'ubicació d'ara.
20 julio 2022 16:29
Un lloc ideal per fer qualsevol event. En el nostre cas vam contractar el catering a Rubricatus i 10/10.
05 marzo 2022 22:48
Hermoso lugar, lástima que sólo se utilice una vez al año. Deberían fomentar su uso desde el ayuntamiento con ferias de productos locales
13 febrero 2022 8:21
La vaig visitar fa dos anys per la Fira Avícola de la Raça Prat a mitjans de desembre. És un espai polivalent per fer esdeveniments i fires, a partir d'una granja antiga reconvertida, en un indret natural del Prat de Llobregat. Recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: