20 julio 2023 20:27
Les millors galettes bretonnes de la zona! Lloc amb encant i escència de poble. Preus acord amb la qualitat. Cuina oberta tot el dia.
22 junio 2023 22:50
Dinar amb amics, menú correcte, bon preu, tracte també correcte. Compte amb el recàrrec d'alguns plats, ja que està escrit en un color molt suau i passa desapercebut!
06 abril 2023 11:26
Sempre hi he menjat molt bé però ara volen canviar la carta i hi ha coses que no les tenen.
Les croquetes millors les d'abans.
El servei ha estat amable però poc àgil.
Jo, amb tot hi estic a gust.
01 abril 2023 14:56
Magnífic tot. Molt bon servei i de molt bona qualitat. La galeta bretona de galta de porc és una meravella galtaire! Molt bona feina!
23 febrero 2023 20:57
Cafeteria estil vell. Seria agradable si no et congelessis a dins a l'hivern. Als matins, has d'anar més abrigat que al carrer. Tenen llar de foc que NO funciona i NO engeguen la calefacció ni bomba de calor que tenen. Posen estufetes de flama que no escalfen si no les tens als peus i si demanes que te'n posin una a prop, et diuen que tenen feina. A la tarda ja està escalfat per la gent. SI VOLEN UN NEGOCI, NO PODEN FEE QUE ELS CLIENTS PASSIN FRED.

I, per salut pública, s'hauria de revisar si les teulades que donen al pati són o contenen amiant.
19 febrero 2023 19:43
Sopar de celebració familiar. Com sempre el tracte és excel.lent, el personal és estupendu i el menjar molt bo. Gràcies!
10 septiembre 2022 17:05
La comida muy bien, aunque faltaba un poco de sal, pero le pregunté por un plato de carne con patatas y me dijo que ya no quedaba que tenía que pedir otra cosa. Luego pasado 20 min llega una chica con su hija y se sientan a mi lado, pide a otra camarera y por mi sorpresa le sirven la tal carne con patatas.
No he entendido nada, salí un poco disgustada y con una mala sensación.
27 agosto 2022 22:45
Orxateria qui n à plus d orxata après 19h00
Peut etre est il préférable de tirer ce produit de sa carte, à part cela le jardin est agréable et d autres excellentes spécialités vous attendent
18 agosto 2022 6:54
Lloc tranquil al centre de Cardedeu, amb terrassa tant a fora com a dins del local (molt tranquil.la). Les crepes bretones molt bones i a preus raonables. La única "pega" i que farà que no torni, és que no s´adapten gens si tens requeriments per la canalla. Jo vaig demanar unes croquetes de la carta i si em podrien posar una mica de tomàquet per acompanyar pel meu fill de dos anys (evidentment pagant) i em van dir que no, quan tenen varis plats a la carta a on fan servir tomàquet.i no em van oferir cap alternativa una mica saludable. Una pena.
05 agosto 2022 8:42
Hoy es la primera vez que hemos estado en Cardedeu y ya sencillamente ver q.ue tenía un patio interior nos hizo entrar. El servicio es de 10, amabilidad y simpatía. El lugar muy cuidado y una mezcla de solera y contemporaneidad. Pero lo de la carta es de traca. La más amplia que he visto en años. Enhorabuena por este sitio.
26 julio 2022 10:50
Lentitud en el servicio, y poco profesional. Accidentalmente al camarero se le cayó un granizado sobre la mesa. Tuvimos que reclamar que limpiara la mesa.y al limpiarla lo tiró todo por el suelo salpicandonos los pies. Un desastre
05 julio 2022 0:09
M'ha semblat un timo.per 6 melindros, i 2 tassetes petites de xocolata desfeta que a sobre estava freda, hem pagat 16€. No crec que hi torni
02 julio 2022 6:54
Un lloc molt acollidor per passar una estona. El menjar molt bo. El pati del darrera molt tranquil per poder xerrar i gaudir d'una vetllada amb amics.
01 julio 2022 3:15
Molt bona relació qualitat preu i una atenció fantàstica.
La part del jardí caldria una mica més de detall, més cuidat
04 junio 2022 16:51
Hermoso lugar. Me encanto el ambiente. Lo único que puedo decir es que deberían mejorar los menúes el día en lo que respecta a postres. Hay variedad de cosas pero es un poco básico en ese sentido, cuando se trata de menú del día. El resto INCREIBLE.
06 mayo 2022 4:31
En el último año ha decaído bastante. Los precios no concuerdan con la ausencia total de profesionalidad del servicio. Ante cualquier sugerencia o reclamo recibes las malas caras de los camareros que hasta parece que les cuesta traerte la carta aunque la pidas de buenas formas y justificando el que la necesites. Supongo que pagan mal porque sino no entiendo cómo con tanta rotación de personal no dan con un servicio a la altura de esos precios.
27 abril 2022 15:37
Menu entrée/plat/dessert pour 13€ et burger à 8€. Très bon. Très copieux. Terrasse à l’arrière bien agréable!
27 abril 2022 10:45
M'encanta el nou Melindro. Els creps són boníssims, les braves i les xips de carbassó per llepar-se els dits, heu vist que tenen sortidor de ratafia?
La terrassa interior és tranquil·la i tenen la vaca de sempre. El local que faltava a Cardedeu.

Heu provat els licors que tenen? Tots productes dels Països Catalans. Boníssim tot.
A sobre tothom parla català!
12 marzo 2022 18:09
Un lloc molt agradable a Cardedeu. Vam fer un cafè a la terrassa perquè el local estava ple i ens vam oferir unes mantes i posar una estufa al costat, servei molt agradable!
03 marzo 2022 13:36
Lugar perfecto para ir con amigos o familia a tomar algo y comer. Tienen platos muy ricos vegetarianos y mucha variedad de productos. Buena cerveza y también kombucha
27 febrero 2022 7:12
Aquest divendres vaig ser al local per fer xocolata amb melindros i he de dir que tant l'atenció com el servei va ser perfecte. I la xocolata bona.
03 febrero 2022 14:41
Menú acceptable però al demanar vi i gasosa m'han portat mitja copa de vi i un got de suposada gasosa que m'han hagut de canviar ja que tenia "coses" negres surant. Al anar a pagar ens han cobrat 2,50€ del vi.increïble.
25 enero 2022 23:50
Cafetería donde también se sirven comidas al mediodía. Tiene dos terrazas, una interior y otra exterior en zona peatonal. Muy buen ambiente y es muy bonita.
29 diciembre 2021 20:35
No puc dir si el menjar era més bo que l'atenció o l'atenció més bo que el menjar. Ha estat tota una troballa, sobretot la manera tant espectacular en que ens va tractar el cambrer, a part de cambrer, es tot un rapsode! Per cert, super apte per veggies.
20 diciembre 2021 8:42
Restaurante donde puedes comer tanto vegetariano en creps como cualquier otra cosa, pescado o carne, felicitaciones el mejor Carrot Cake que he probado por ahora en toda España, que eso merece una ola, (en restaurantes) estaba exquisito muy bien hecho.
11 diciembre 2021 14:16
És un lloc que sorprèn, amb detalls treballats. Es respira frescor, joventut i energia. Pel que fa al menjar molt correcte la quantitat i qualitat. El tema de l'aigua no embotellada sembla una bona idea de cara al reciclatge i tot això però el gust no em va convèncer gens, així que per mi no s'hauria de cobrar, vaig tenir la mateixa impressió que una aigua de l'aixeta. Haurien de tenir la opció d'aigua embotellada amb envasos de vidre. Això seria l'únic a matisar però tampoc cal ser tant estricte, només seria per dir alguna cosa a millorar. Bon lloc i bon ambient.
09 diciembre 2021 23:08
Lugar tranquilo, excelente comida, hemos probado Galette de pulled pork, de galta de porc y de pollo. Los bols son Poke bouls de dados de salmón y el otro de pollo, todo buenísimo y sobretodo el trato de los camareros. A parte siguen sirviendo el melindro con chocolate. Todo genial 100% recomendable.
03 octubre 2021 4:34
Lloc bonic i agradable al centre, 2 terrasses.
El servei una mica lent i a vegades es despisten però recomanable totalment.
Trobo a faltar varietats de pa i bon pa pels entrepans.
Un dia esmorzo, després prenc un cafè extra i demano una mica d aigua, m agrada abans del cafè fer un glop.em diuen que no en posen, ho van fer de forma excepcional
Són detalls que no sòn bonics i no fan honor. Hi ha locals que ja actualment serveixen aigua amb el cafè, i la aigua de l aixeta o de suministre no es negà a ningú.
Gràcies
20 septiembre 2021 21:01
Mal servits. Amb una lentitud incomprensible tot i estar solsctres taules ocupades.
Menjar més adequat per sopars.
Espai agradable i ben assombrejat.
Pel menjar servit un pel car
18 septiembre 2021 23:36
M'encanta, molt ben decorat, molt bon servei i molt bon menjar. Lloc molt acollidor per anar a fer la xerrada amb amics.
13 septiembre 2021 9:03
Crepería, gelateria i cafeteria, recent reformat i canvi de gestió, bona atenció inclòs quan era festa major, recuperada la vaca símbol del melindro, accés per persones amb mobilitat reduïda, preu moderat i bona atenció.
10 septiembre 2021 18:32
S'hi està molt bé al jardí, però manquen detalls (taules al costat escombraries).
Quantitat de menjar una mica reduïda.
15 junio 2020 8:59
Molt bon ambient, servei i productes de qualitat. Un lloc ideal per fer esmorzars o berenars amb amics o familia.
18 abril 2020 18:05
La terraza es muy agradable, pero para mi gusto los precios son excesivos. Eso si, si quieres sentirte un opulento burgués catalán este es tu sitio.
28 septiembre 2019 22:19
Molt bon lloc al centre del poble per menjar un gelat o una bona taça de xocolata desfeta. Tenen una terraça al pati interior molt maca i plena de plantes on s'està de luxe!

Muy buen sitio en el centro del pueblo para tomar un helado o una buena taza de chocolate caliente.
Tienen una terraza en el patio interior muy bonita y llena de plantas donde se está de lujo!
12 septiembre 2019 23:24
Lloc amb un increíble encant terrassa interior que sembla un oassis, fresca a l'estiu i amb una coberta vegetal natural. Ideal per fer una orxata a l'estiu o uns xurros amb xocolata a l'hivern ran la llar de foc. És un dels antics establiments del poble, i lloc de parada obligada a qualsevol que vulgui conèixer la vila de Cardedeu.
12 septiembre 2019 15:42
Seria perquè ja era agost, vagi aquest comentari per davant.però les dues darreres visites han estat decepcionants, i jo encara no estava de vacances.
Per un cantó el servei va ser molt lent i per un altre, per demanar vam haver d'esperar que la cambrera acabés la seva conversa amb dues noies.i no erem els únics que esperavem. Em sap greu però es una petició de millora.
17 junio 2019 23:18
Entramos dentro porque estaba para llover y hacia fresco pero no nos pudimos ni sacar los abrigos, tenian las puetas abiertas la de la calle y la de la terraza interor, lo que generaba una corriente de aire frio
El chocolate bueno
Los precios caros
25 abril 2019 8:52
Tienen un horario muy raro para perit a la hora del aperitivo no tienes nada para tomar cierran como de 13 a 17h
23 abril 2019 0:45
Visto desde fuera, parece un bar como muchos otros, pero una vez dentro, te das cuenta de que es un bar diferente de los demás, excelente ambiente, jardín interno y buen café. Entra!
23 marzo 2019 1:14
Un sitio perfecto para desayunar o merendar un buen chocolate o té con pastas y pasteles. Y si la chimenea esta encendida es lo más!
30 enero 2019 6:35
Hace tiempo que tenía ganas de tomar un buen suizo. El chocolate y los melindros muy buenos, al pedir me dijeron que no quedaba nata. Una pena, me decepcionó

Escribe una reseña



Calificación general: