25 julio 2022 3:44
Hem contractat l'empresa durant un any, fins que el meu pare ha hagut d'ingressar en una residència per haver arribat al grau III de dependència i estem molt contents amb el tracte. Atents en tot moment, ajudant si donava el cas, contestant de seguida les trucades, explicant els dubtes, etc.així com també amb la selecció de la cuidadora, la qual sempre va tractar al meu pare amb carinyo i respecte.
28 marzo 2022 19:12
Tot va anar molt bé.
Recent operat d'una cama. En cadira de rodes 2 mesos.
Les cuidadores molt eficients, puntuals, discretes i molt correctes.
Si em fes falta tornaria a contractar els serveis.
Cap problema amb els termes econòmics. Tot segons el pactat.
Cap problema amb la direcció del Centre. Molt amables.
16 marzo 2022 22:26
Gràcies per tot Elisabet, t’estem molt agraits per la bona feina i suport que ens has donat sempre perque el meu pare estigues ben cuidat! No dubtis que sempre et recomanarem a qui necessiti dels teus serveis! Una abraçada
29 agosto 2021 8:57
Totalment recomanable. L'Elisabet Ribalta és una gran professional, que està al cas del que es necessita en tot moment. El meu pare ha estat 8 anys cuidat pels treballadors d'aquesta empresa, i puc dir que ha estat molt ben atès i cuidat. Ha tingut una molt bona qualitat de vida dins de casa seva, cosa que sense els cuidadors no hagués estat possible.
30 junio 2021 0:05
Únicament puc parlar molt bé dels serveis realitzats per GRANMA.
Les dues persones que han tingut cura de la meva mare (fins al seu traspàs) han complert amb escreix les expectatives posades amb elles.
L'han cuidat en tot moment, han comprat i cuinat per ella, han mantingut a la mare i la casa en perfectes condicions i han estat en tot moment disposades a fer el que fos necessari per al benestar de la mare.
Igualment, la direcció de l'empresa a estat en tot moment absolutament disposada a ajudar i solucionar tots els aspectes d'aquest servei.
MOLT ALT NIVELL PROFESSIONAL DE TOT EL PERSONAL
16 marzo 2021 12:52
La meva experiència amb Granma ha estat MOLT satisfactòria. De seguida que vaig contactar amb Elisabeth em va donar molt bones vibracions. Va escollir molt bé a la cuidadora. Tot hi que el principi em feia por per la reacció dels meus pares. Ja sabem que per ells posar a una persona desconeguda no els hi fa cap gràcia. Doncs per sort i amb 2 dies varen connectar com si és coneguessin de tota la vida. Molt atenta i molt bona persona.
Us ho recomano.
Gràcies Granma per tot.
Ens vau ajudar molt
25 febrero 2021 23:03
Amb els anys que fa que donen servei a la nostra família, només puc dir que són molt bons professionals i molt atents.
La seva professionalitat, servei i tendresa són admirables. N'estem molt contents! Gràcies per ser com ets Elisabet.
09 febrero 2021 21:40
Estoy muy agradecida a Elisabet por toda la ayuda que me ha dado siempre que lo he necesitado, me he sentido muy protegida por ella en el cuidado de mi madre, es una gran persona, muy humana y buena profesional
19 noviembre 2020 15:19
L'experiència ha estat excel·lent, tan en la gestió pròpiament del servei com en la cuidadora que ens han ofert i que ha estat la millor que el nostre pare podia tenir, la qual cosa en uns moment tan delicats, és molt d'agraïr. Un plaer i gràcies per tot.
05 diciembre 2019 14:43
Ha sigut un plaer contractar aquesta empresa, Elisabet és una persona molt agradable i ens va ajudar molt quan van necessitar urgentment una cuidadora per el nostre familiar', no en tingut mai cap problema a la hora de contactar amb ella, el tracte ha sigut excel·lent. Gracies per tot Elisabet
28 noviembre 2019 14:45
He estat treballant amb Granma durant més de 3 anys i el servei ha estat sempre excel·lent. Gràcies a la seva bona gestió hem pogut resoldre totes les necessitats de personal de cura que ha tingut la meva família (i que no han estat poques!). Sempre amb un bon nivell de disponibilitat i una valuosíssima predisposició a donar-nos suport per resoldre qualsevol problema que hagi pogut sorgir. Granma vetlla de forma seriosa i eficient pels interessos tant de les famílies com de les cuidadores, aportant seguretat i fent un bon assessorament legal i laboral. Moltes gràcies per tot!

Escribe una reseña



Calificación general: