17 octubre 2021 10:06
For our anniversary my partner surprised me with a couple's private salsa and bachata class taught by Josep. He is friendly, attentive, and professional. It had been over a year since the last time we danced yet he was quickly able to get us up to speed with precise and practical feedback to improve our form. Overall, it was a very fun class. Thank you Josep for your patience, we will be back.
17 febrero 2021 6:36
Gràcies a tu Josep després de les teves classes particulars pel nostre casament el meu marit ha volgut continuar amb les classes regulars de salsa i bachata! Recomanable 100%
07 febrero 2021 12:37
Fa anys que assisteixo com a alumna a classes de salsa i bachata amb en Josep. Les seves classes són divertides, professionals i amenes. Per això, no vaig dubtar en demanar que ens orientés i ajudés, a la meva parella i a mi, amb el ball del nostre casament. En tot moment va tenir en compte les nostres peticions i ens va fer propostes molt encertades. El nostre ball va ser tot un èxit!
13 marzo 2020 20:20
Contentíssims! Hem fet nivell bàsic i intermig, afegint classes particulars per al ball nupcial, va quedar genial!
El millor son les classes divertides i desenfadades, no es pas serio i estricte, aconseguirà que tinguis ganes d'anar a cada classe.

Llàstima que en la nostre situació erem a Olot i sortir als sopars i festes que organitzava ens resultava complicat, si podeu anar no hi falteu!
26 enero 2020 3:23
Sin duda una de las mejores escuelas de la zona, donde aprender salsa y bachata siempre que me preguntan la recomiendo al 100% profesor muy profesional y bueno! Uno se siente como en casa.
27 septiembre 2019 5:17
Passes una molt bona estona ja que les classes són dinàmiques, variades i molt diverties. Són un encant de professionals i propers! Seguirem el curs vinent, segur!
25 mayo 2019 8:57
Très bon professeur de salsa bachata, très patient et à l’écoute bonne pédagogie qui vous permet d’assimiler les pas et figures assez rapidement.
Venu en France pour quelques stages un pur régale à quand le prochain.
Merci Josep
11 abril 2019 15:08
Classes dinàmiques, productives i divertides! Amb la meva parella portem dos anys ballant amb ell i estem molt contents de tot el que hem après!
05 enero 2019 12:14
Josep es un profesor encantador y sus clases son super divertidas y dinamicas! Vibracion positiva en estado puro.

Escribe una reseña



Calificación general: