06 abril 2024 12:58
Una cata excelente, muy didáctica y con un trato estupendo. Hemos ido un grupo de cuatro amigos y lo hemos pasado muy bien.
31 marzo 2024 22:11
Hem fet una cata, ens ha agradat molt la experiència.
En Xavier i la seva dona molt agradables en tot moment.
Molt recomenable, vins molt naturals sense sulfits.
Tenem un escumós Ancestral brisat que ens ha encantat.
Super recomenable, tornarem.
16 marzo 2024 16:23
Me encantó todo! La visita, la explicación, la bodega, las viñas y los vinos. Me quedó con el de Garnatxa y el primer blanco. Maravilla
18 noviembre 2023 19:04
Muy recomendable para cualquiera que quiera saber más sobre los vinos del Priorat y su producción.
Xavier hizo un excelente trabajo al presentarnos sus diferentes vinos y la cata fue realmente buena. ¡De hecho compramos un par para llevar a casa!
15 noviembre 2023 20:42
Un celler petit i encantador. Pots apadrinar uns ceps o una bota i anar a visitar-los. Uns vins de la DO Montsant: moderns, frescos i ben fets. El millor de la visita, apart dels vins, és el tracte tan proper i atent que hem rebut d'en Xavier. Una visita molt recomanable. Hi tornarem!
Salut i bon vi!
13 noviembre 2023 10:39
Una grata sorpresa.bodega pequeña, familiar, de garage literalmente.amabilidad, profesionalidad, excelsa educación. Vinos de Gran calidad de pequeñas parcelas, viñedos viejos y cuidados con mimo, mucho mimo.volveré, quedaron cosas por probar
11 noviembre 2023 14:31
He recibido una clase magistral sobre los viñedos y el vino de Priorat y Montsant
El vino catado. Magnífico!
03 noviembre 2023 23:12
En Xavier ha estat un fantàstic amfitrió en la visita a les finques i celler Gritelles. Una àmplia i profunda explicació sobre les finques, la vinificació i la diversitat de vins que ens ofereixen. Ha estat un plaer compartir aquestes hores amb vosaltres. L’enhorabona per la feina ben feta, Consol i Xavier.
25 octubre 2023 21:50
Muy buena experiencia, Xavier muy amable, didáctico, una mañana muy agradable, los vinos inmejorables, gracias!
21 julio 2023 17:38
La visita molt interessant. En Xavier i la Consol són un encant i s’expliquen molt bé! Ens han agradat molt els vins. Molt recomanable
18 julio 2023 7:06
Very good wine
But the best was listening all the explanations from the best host Xavier.
I would highly recommend a visit to Celler Gritelles.
15 julio 2023 8:30
Una visita molt interessant.
Cata magnífica amb uns vins deliciosos.
Explicacions inmillorables. Molta informació de gran nivell.
La visita a les vinyes i a les bodegues aprenent aspectes per a mi desconeguts.
Molt recomanable!
09 julio 2023 21:20
Gran visita a Gritelles! Tant en Xavier com la Consol et fan sentir com a casa! Una cata super completa, la més completa que he fet mai, tant a nivell de tast com d'explicacions! Experiència per repetir!
06 julio 2023 17:38
Cada vi una experiència sensitiva i gustativa amb matisos fruitals, de fusta i florals. La creació amb molta innovació, dominant totes les fases d'elaboració des del camp: substrats del terreny, tipus de raïm, regadiu; fins a la fermentació amb llevats propis. Una experiència molt recomanable.
03 julio 2023 2:03
No és la 1a vegada que vaig al Celler Gritelles. Ara he tornat amb un grup d'amics i hem gaudit d'un gran dia amb el tracte tant familiar com excel.lent del Xavier i de la Consol.
Hem fet una cata de vins, tots ells deliciosos, amb magnífiques explicacions del Xavier, gran comunicador i molt didàctic. Viu intensament el que fa i transmet la seva il.lusió i passió que és el món del vi.
Animeu-vos a anar-hi que segur que us agradarà molt i gaudireu de tot el que feu i veieu i repetireu com nosaltres. Us trobareu com a casa!
30 junio 2023 17:16
La visita merece mucho la pena. El propietario transmite muy bien su conocimiento de la zona, del terroir, de la forma de hacer sus vinos y del producto final. La cata de los vinos ancestrales y la de los vinos tranquilos fue fantástica. Merece la pena probar estos vinos y, de hecho, alguno era bastante original. Nosotros compramos unas cuantas botellas.
23 junio 2023 18:08
Tarde maravillosa de visita a la viña, despliegue de cata de ancestrales y otros vinos deliciosos. La cálida bienvenida de Xavier y de Consol y la explicación minuciosa de su celler, sus vinos y su proyecto, nos hizo disfrutar en todo momento. Muy agradecidos por su generosidad. Totalmente recomendable y un recuerdo entrañable! Volveremos!
18 junio 2023 0:31
The winery itself is a very informative place for wine lovers. The owner, Mr Xavi, is a humble person with lot of knowledge, experience and anecdotes. He explains every details of the wine making process and accompanies people to wineyard where he is growing 3 types of grapes. A must visit for all. Ask for more and you will be taken to wine storage place where ancient wines are set to ferment.
17 junio 2023 18:57
L'experiència d'esmorzar entre vinyes ha estat molt gratificant i espectacular. Els productes eren d'excel·lent qualitat. Les explicacions d'en Xavier han estat molt interessants i té uns vins de molt bona qualitat. 100 % recomanable!
16 junio 2023 19:55
Experiència única la Montsant! El Xavier i la Consol són un encant! Visita a les vinyes amb explicació a tot detall. Un tast molt ampli i espectacular amb els vins que estan fent! Tornarem!
13 junio 2023 19:33
Petit celler però amb un encant incomparable. Si voleu gaudir d’un tast de vins pròxim i de qualitat, aquest és el vostre lloc.
La Consol ens va fer sentir com a casa i les explicacions del Xavier denoten la passió i el gust que sent per aquest ofici.
És la nostra segona vegada i sens dubte repetirem.
11 junio 2023 19:18
Xavier sabe transmitir la pasión por el vino, y explica muchas curiosidades que te dejan con la boca abierta. Su filosofía es hacer el vino más ecológico posible utilizando sus conocimientos. Fue un lujo que el tour lo hiciera en un perfecto inglés, ya que mis acompañantes son del Reino Unido. Sin duda tenéis vivir con Xavier esta maravillosa experiencia.
07 junio 2023 5:02
Experiencia interesante. La visita a las viñas, la cata de sus estupendos vinos con explicación técnica, interés, y el entusiasmo con el que transmite su dedicación al mundo del vino. Muy recomendable
28 mayo 2023 21:13
Tracte boníssim i encara millors vins!

Molt recomanable i amb propietaris molt propers i amb molts coneixements de vins.
28 mayo 2023 21:06
Me and my boyfriend did the vineyard tour and wine tasting a couple of weeks ago with Xavier. It was so interesting and a fun activity to do. Xavier was so knowledgable and I learnt a lot whilst also having a great time. Delicious wines too. I’d definitely recommend.

Thanks so much Xavier for a great afternoon!
25 mayo 2023 17:16
Vinos de calidad, anfitriones excelentes y muy cálidos.
La cata de vinos fue espectacular, la visita incluyó una visita al viñedo con contexto histórico de los vinos de la región de Cataluña y una degustación de más de 6 vinos. Recomendable al 100%
17 mayo 2023 22:26
Una excelente experiencia. La amabilidad y profesionalidad de Xavier no tienen precio. Una interesante visita guiada por los viñedos cercanas a Cornudella nos ofreció cierto conocimiento para poder disfrutar, todavía mas, de una buena y extensa cata de. Amena, familiar y deliciosa. Repetiría sin duda alguna. Salut i força el canut!:)
29 marzo 2023 6:29
La visita a los viñedos, bodega y degustación ha sido GENIAL. Xavier explica con muchísimo detalle y cariño el proceso, además de que los vinos son todos deliciosos! Muchas gracias Xavier y Consol
28 marzo 2023 13:40
It was a pleasure experimenting and hearing the process of creation of the wines.
The quality of the natural wines is authentic, and you could really see the passion from the host when he was presenting each one of its bottles. I’ll recommend this place 100%!
30 enero 2023 11:45
La experiencia de visitar los viñedos Gritelles y hacer la cata de varios vinos fué muy interesante. Xavier es un gran comunicador, nos informó magistralmente de todo. Los vinos que catamos exquisitos. Una visita muy recomendable!
23 enero 2023 1:37
Fantastic experience. Xavier was very informative and fun to talk to, we all learned a lot about the Priorat and Montsant wine region and got to taste 6 amazing wines. We will visit again next time, and we fully recommend paying Gritelles a visit. (We also appreciate you letting us bring our dog and being so nice about that!)

Escribe una reseña



Calificación general: