26 enero 2023 11:46
He tingut un problema amb el cotxe a prop de la panadella, m'he apropat a les instal·lacions per demanar ajuda. Un gruista i un treballador m'han ajudat molt amablement fins que ha arribat el seu jefe i els ha renyat per ajudar-me, i m'ha dit que allò no era un taller. Bona gent, mal dirigida.
Espero que si mai tens un problema hi recapacitis.
15 octubre 2022 9:56
Mhe he quedado tirado 2 veces por la zona cercana a ellos, servicio muy bueno, muy amables y rapidos
13 octubre 2021 18:26
Empresa terrible! Hemos tenido un problema con un conductor de una grúa que chocó contra nuestro coche y fue muy mal educado! Se negaba a poner la mascarilla mismo delante de nuestro bebe y en ningún momento preguntó si estábamos bien. Llame a la empresa para hacer una queja sobre el conductor y el encargado es igualmente mal educado y dejó muy claro que la pésima actitud es de la empresa como un todo y no solo de un empleado. No la recomendó para nada! Pésimo trato!
09 octubre 2021 22:30
Servei molt groller amb empleats sense respecte als clients. No recomanat.
04 octubre 2021 0:33
Extremely rude personnel. We had an incident with one of their employees. Instead of asking if everyone was OK, he started yelling. Didn't even wanna put his mask on.
30 septiembre 2021 17:40
Tras un incidente en la autovía, necesité la atención de la grua que me solicité a mi seguro y me enviaron una grua de esta empresa. Fueron muy puntuales, el operario que llevaba la grua nos atendió muy bien y nos pretó muy buen servicio, no se su nombre pero hay que felicitarlo. Cuando tienes un problema y encuetras gente así, que además de hacer su trabajo, te quiere ayudar es para agradecerlo y para aprender. Gracias
15 agosto 2021 22:42
Estàvem a Tàrrega amb el cotxe espatllat, la grua va venir i ens va dir que ens portava a Barcelona. A l'alçada de la Panadella ens va dir que no ens hi podia portar. Vam haver de deixar el cotxe a la seva base fins dilluns i ens van deixar TIRATS al mig de la carretera esperant un taxi. Si a Tàrrega ens ho hagués dit, NO ens hauríem mogut d'allà, però es clar GRUES NOGUÉS no hagués cobrat el servei. El RACC tampoc es va portar bé amb nosaltres perquè era dissabte al migdia i NO els va obligar a acabar el servei i havien començat.

Escribe una reseña



Calificación general: