15 mayo 2023 18:27
Estic molt agrait amb el Sr. Manel perque es una persona molt conscient y una persona molt amable, MOLTES GRACIAS.
09 marzo 2023 16:27
Contrate servicios de asesoría fiscal con Albert Vázquez mediante video. Les expuse mi caso y quedaron en contestarme con las resoluciones del caso. 4 meses después pedí por favor a la Srita Natalia Teixidor la correspondiente devolución de la factura. 90 euros. Quedó en resolverlo y nada. Me dijeron que ya estaba resuelto todo en esa vídeo en donde no me recomendaron nada.en fin, 0% recomendable
16 junio 2022 13:21
Do not recommend, first meeting meeting went fine but when we requested an update to a letter they provide to add more detail, we never heard back from them after repeated contacts and even verbal confirmation by them that they would provide us the updated letter. We never heard back or received the updated letter.

Unprofessional behavior, not what you want from a legal firm.
16 junio 2022 3:18
Gestoría, tiene asesores contables para empresas, autónomos y particulares. Seguros de todo tipo. Asistencia legal, etc.
21 marzo 2022 16:14
Bons assessors i gran equip! Sempre recomano Grup Simon per la seva professionalitat, experiència, resolució i un tracte amable i de confiança. S'impliquen i et donen el suport que necessites, tant per empreses com per temes particulars.
31 mayo 2021 12:11
Molt content de la seva gestió i de l’acompanyament durant tot aquest temps a l’empresa. Tenen un equip molt professional i amb molta capacitat per detectar les necessitats reals del negoci.
Cal destacar l’esforç i les eines que posen a disposició del client que són indispensables per a les empreses tecnològiques.
100% recomanable. Seguim caminant junts!
04 abril 2021 3:05
Decepcionant les diferents maneres que tenen de treure't els diners.
No m'ha agradat.
21 marzo 2021 5:14
El cap comercial ens va vendre una cosa que no era. Ens van dir que ja portaven molts negocis com el nostre, cosa que ens va inspirar confiança. Un cop dins ens adonem que erem els únics que feiem aquell tipus de negoci.

De totes maneres el tracte del nostre assessor va estar molt correcte.

Escribe una reseña



Calificación general: