09 enero 2024 6:16
Sou uns professionals!
Agraïr a en Toni la seva paciència i feina feta per tramitar el canvi d'administrador.
26 noviembre 2023 20:59
Content amb la gestio. Encara q fa dies q espero una resposta de la última pregunta que els hi varem fer.
06 septiembre 2023 11:17
Pésima gestió, no ho recomano. Teniem hora avui per veure un pis de lloguer amb ells a las 9: 30h i ens cancelen a les 9: 00h la cita diguen que la propietaria ja té dues persones, si ja ho savien perque no em varen trucar ahir. Com poden fer aixo quina poca serietat, la gent arregla horaris per poder anar a la cita
08 agosto 2023 11:00
Tracte molt professional de veritat. Eficiència i rapidesa. L'oficina nova és molt bonica. Es nota qualitat i inspira confiança. Repetirem
14 julio 2023 7:51
Un servicio de administración de fincas excelente. Siempre me atienden de manera rápida y eficiente. Una gran empresa, la recomiendo al 100%.
14 julio 2023 1:21
Molt recomanables com a administradors de finques. Contesten ràpid i de forma professional, amable i seriosa.
03 junio 2023 20:28
Estem molt contents amb el tracte i professionalitat que hem rebut. L’Aniol, amb qui hem tractat, ens ha sabut acompanyar molt bé, donant-nos resposta eficaçment a tots els dubtes que ens sorgien. Ens hem sentit atesos i que realment podiem confiar-hi, dos qualitats que no ens haviem trobat en experiències anteriors. Tot plegat ens ha facilitat molt el procés per llogar, fent-nos-ho el més pla possible. Moltes gràcies!
01 junio 2023 21:48
Fa 6 mesos que espero que em donin un número compte per a fer el pagament de la quota de la plaça de parquing. Molt poques ganes de treballar veig jo. Hi he anat varies vegades a fer el pagament en tarja i son molt i molt lents.
07 marzo 2023 20:31
Gran profesionalidad, muy buena atencion con los clientes aportando soluciones a los temas inmobiliarios
17 febrero 2023 13:25
Grans professionals, m’han donat seguretat en tot el procés. Tracte proper, sincer i just. 100% recomanables.
25 noviembre 2022 10:55
Hem estat reunits amb la gente de Grup Tas en varies ocasions, excelents profesionals entregats a les seves comunitats i un factor humà dificil de trobar avui en dia.
19 noviembre 2022 16:03
Com a client i com a proveïdor puc dir que Grup Tas ofereix un servei de qualitat, actualitzat i proper.
Molt recomanable.
28 octubre 2022 5:33
Professionals amb àmplia experiència, i amb un equip ben format i preparat, per l'Administració de les CCPP.
Despatx de referència a Girona i comarques.
17 octubre 2022 1:13
Segons la meva experiència, l'esforç esmerçat en prestar un servei eficaç al client comunitari dista molt de ser òptim. Tanmateix, el càrrec periòdic de les corresponents quotes és sempre puntual.
05 junio 2022 13:37
Llevamos 15 años con Tas en la comunidad de vecinos y hos puedo asegurar que todos los problemas que hemos tenido ellos nos lo han arreglado. Son muy correctos y con un personal muy amable.
11 abril 2022 1:40
Se nota que son una gran empresa en su sector el de administración de fincas, muy contentos de cómo nos gestionan nuestra comunidad, el trato siempre excelente me hacen sentir cercano y querido cuando visito sus oficinas en Girona
03 abril 2022 0:50
Muy buenos administradores, buena atención al cliente y una app donde puedes ver todo lo que pasa en tu comunidad. Recomendable 100%
23 diciembre 2021 7:19
Todos los propietarios estamos contentos con sus servicios. Nuestra administradora es de 10. Felicidades a todo el equipo.
02 septiembre 2021 20:10
NO CONTESTEN ELS CORREUS.
TRUQUES I TAMPOC ET DONEN UNA SIMPLE RESPOSTA, "EL GEFE" TAMPOC ES VOL POSSAR AL TELEFON O NO LI DONEN L'ENCÀRREC.
TOTAL NOMÉS PER SAVER QUIN PRESSUPOST TENIM AQUEST ANY SI EL MATEIX PRORROGAT O ALGUN ALTRE? ELS REBUTS QUE ENVIEN NO COINCIDEIXEN AMB L'ANTIC PRESSUPOST?
NO DIUEN RES DE LA REUNIÓ QUE S'AHAURIA D'HAVER FET A L'OCTUBRE NI SI S'HA POSPOSSAT PER LA COVID?
ZERO INFORMACIÓ. ZERO SERVEI. TAMPOC FAN RES AMB LES INCIDÈNCIES DESDE FÀ MÉS DE 10 MESSOS.

FÀ MES DE UN ANY HI ENCARA ESTEM ESPERAN QUE FACIN ALGUNA COSA AMB LES HUMITATS DEL PIS. NI FAN DI DIUEN RES. TRUQUES I ET PENJEN EL TELEFON. (3 DE MAIG 2021) AIXÒ SI HO TENEN TOT COBRAT.

S'INVENTEN ELS REBUTS PENDENS I NO ELS CONTAVILITAZEN COM A PAGATS. DURAN UN ANY NO HAN ARREGLAT LES GOTERES DEL PIS. AL FINAL HO HEM FET NOSALTRES MATEIXOS PERQUE EL SEU PRESSUPOST NO HAGUES SOL. LUCIONAT RES DE RES. NO I ENTENEN NI UN BORALL.
UN DESASTRE TOTAL.
21 abril 2021 4:18
Aquest escrit és per fer-vos arribar el meu agraïment per la dedicació, la professionalitat i el tracte humà de tot l'equip!
27 octubre 2020 22:42
Del presidente de la Comunidad de Propietarios de los Apartamentos Costa Brava de Calella de Palafrugell. Este administración TAS lleva más de 10 años llevando esta Comunidad de Propietarios. Desde entonces hemos experimentado un salto cualitativo, al cual ha contribuido de forma importante la profesionalidad del administrador, con su gestión y asesoramiento. Siempre disponible para cualquier cuestión o problemática que surja, imprevistos en una comunidad donde, en verano, hay mucho inquilino de paso, con muchas idiosincrasias a tratar. En comparación con otros administradores con los que tratamos, se puede decir que es muy buena administración.
07 diciembre 2019 14:35
Gestoria, assessoria molt seria. Tracte molt familiar i atent. Les noies de recepció són molt eficients. Molt content amb la gestió de la comunitat de veïns. Felicitats.
18 abril 2019 21:04
Dificultat per contactar amb la oersona responsable de la gestio comunitaria. No tornen trucades, ni mails i nomes es poden solventar les incidencies o canvis a les reunions programades.
10 marzo 2019 12:48
Miquel Mengual Casellas, en tant que president de la comunitat 13-15 del C/. Riu Ser, vull comunicar-vos que la sol·licitud de feina d'una de les nostres veïnes, i després d'haver fet les gestions pertinents de cara a saber el cost econòmic d'aquest possible contracte, TAS ha conclòs que les despeses que ocasionaria aquest contracte s'acosten al doble del que estem pagant ara a l'empresa de neteja. Aquestes gestions s'han fet amb molta cura i en el menor temps possible.
En cap moment s'ha desatès cap trucada o e-mail i en cap cas s'ha deixat d'informar a les persones implicades.
Personalment mai he tingut cap demora en l'atenció de TAS ni dels seus representants, que han actuat amb exquisida professionalitat
09 diciembre 2018 5:48
Poc professionals. Donen visites per veure un immoble i si el primer a visitar-lo diu que hi està interessat, descarten els altres. En el nostre cas, sembla que haver tingut la visita programada a les 19h, i no a les 10h, ens ha jugat en contra. Per no comentar els inconvenients que comporta haver-se organitzat el dia segons una visita que al final no es realitza. Llogar un immoble s'està posant realment complicat, però si a més a més les agències ofereixen aquest servei, tot empitjora.
16 septiembre 2017 5:31
Una empresa professional i pionera en el món de la tecnologia. La gestió de la Comunitat és excel·lent, destaco la seva rapidesa i efectivitat alhora de solucionar els problemes a la Comunitat.

Escribe una reseña



Calificación general: