18 marzo 2024 1:59
Hem fet la via ferrada de Ribes i ha sigut una gran experiencia. En Joan, el guia, genial. Repetirem segur :)
11 diciembre 2023 6:32
Vam anar-hi amb la familia i uns amics i vam quedar encantats! Els guies Joan i Joan de 10
05 diciembre 2023 8:16
Molt bona experiència! Et sents segur i Ben guiat en tot moment i en Joan aporta unes explicacions de la zona i un tracte personal boníssim. Moltes gràcies! La ferrada de ribes és preciosa i fàcil!
13 noviembre 2023 19:03
Experiencia muy recomendable! Joan nos hizo de guía y supervisó perfectamente la actividad, gestionando todo con mucha calma y serenidad con lo que te tranquiliza y te aconseja sobre cada paso que das! Además nos dio datos súper interesantes tanto de la vía ferrata como de la zona! Con ganas de repetir otra actividad! Muchas gracias Joan!
10 septiembre 2023 21:39
De 10! En Joan no només era expert en guies ferrades, també ho sabia tot sobre l'entorn natural que visitavem i aprofitava els moments de descans per explicar-nos curiositats de la zona. Es notava que li agradava la seva feina, va generar molt bon ambient i aixi gaudeixes 100% de l'activitat. Repetirem!
31 agosto 2023 6:45
Super divertit! Els tres monitors que ens van acompanyar, els dos Joans i l'Ivan, van ser meravellosos. Indicacions clares i molta professionalitat. Recomanable 100%, hi tornarem! Érem un grup gran i malgrat això va ser un dia rodó, vam poder fer de tot
06 octubre 2022 18:59
We did our first Via Ferrada with Joan and had the absolut best time!
Joan is a great guide, we felt safe all the time. Equipment was new.
Overall just a super good experience, if we are back in the area we would do another trip with Joan.
20 septiembre 2022 3:47
Ha estat un barranc genial! Aventura suuuper divertida i amb els millors guies! Recomanable 100%. Gràcies per tot, i seguríssim que fins la propera!
15 septiembre 2022 18:48
Fa molts anys que faig muntanya. De jovenet havia fet barrancs senzills de manera amateur. Mai m'havia atrevit a començar barrancs de manera seria. Amb l'ocasió d'un aniversari d'uns amics, vam contractar l'amic Joan per fer el barranc inferior de Núria. Per mi va ser una gran oportunitat per confiar en ell i la seva professionalitat i jo poder-me relaxar. En tot moment ens va fer sentir segurs i per tant vam poder centrar-nos en gaudir el barranc. Repetirem segur i al hivern també el contractarem per fer raquetes de neu. Ultra mega recomanat!
26 agosto 2022 3:04
Joan ets un gran profecional i molt bon guia!
T'adaptes a tots els nivells del grup i fas que al final tothom pugui fer l'activitat. Nosaltres vam fer una via ferrada amb tu i si n'hem de fer alguna altre segur que tornem amb tu, merci per tot.

Raquel i Carles

Escribe una reseña



Calificación general: