19 abril 2023 15:10
Hicimos una excursión de raquetas saliendo de Vallter con Xavi! Fue una experiencia preciosa, un paisaje espectacular y la atención de Xavi inmejorable! Se adaptó al grupo y pasamos una mañana muy agradable y divertida!
16 marzo 2023 14:38
Hem fet la sortida de raquetes de neu amb lluna plena + sopar i reconec que va ser una experiència brutal. Gaudir de la muntanya de nit i acompanyada d'un grup reduït fa que l'experiència sigui única.
A nivell d'organització un 10! En Xavi ens va explicar anècdotes i part de la història de la Vall de Camprodon que si no ets de la zona no coneixes. Molt interessant!
En resum, molt professional i molt agradable. El sopar molt bò.
Totalment recomanable!
15 marzo 2023 10:15
Va ser una excursió espectacular! El paisatge estava preciós i el Xavier ens va guiar en una excursió per recordar.
Fa 6 anys vam fer una excursió també amb ell i teníem clar que, si tornàvem, repetíriem! Un guia i una ruta de 10. Gràcies Xavier!
19 enero 2022 16:36
Em va encantar l'experiència. Vaig unir-me al grup de bateig de raquetes de neu, no ho havia fet mai i a més va ser una decisió d'ultima hora, el Xavi va ser molt flexible, em vaig poder unir a ells i durant tota la ruta ens ha anat donant explicacions en detall, especialment en quant a seguretat. Es nota l'experiència i el coneixement. A més, molt proper i amable, ha valgut molt la pena. Totalment recomanable!
13 enero 2022 0:08
Cada excursió que hem fet amb el Xavi de Guies Roc Blanc ha estat un èxit! Ens hem sentit ben cuidats i a gust gràcies a la seva professionalitat i bon tracte.
18 noviembre 2021 21:04
Un grup de la Yourlocalguides Exprience vem gaudir d’una ruta e-bike per la vall i carenes de Molló i Espinavell amb en Xavier Mas. Un gran coneixedor d’aquest territori. Gràcies
22 abril 2020 3:49
Experiència 100% recomanable! Per primer cop hem fet sortida amb raquetes i ha sigut formidable. Guía Molt professional, i seguretat en tot moment, Gràcies Xavi.
04 abril 2020 20:22
Hem fet un bateig de raquetes de neu amb en Xavier i l Albert de guies. Us ho recomanem 100%, ha sigut una experiència molt positiva, gaudint de la muntanya nevada i d unes vistes espectaculars amb la tranquil.litat d'anar acompanyats de dos guies amb experiència, responsabilitat.molt propers i que s'adapten al grup facilitant que tothom pugui gaudir al màxim de l excursió. Hem fet una zona de Vallter i hem marxat tots amb les ganes de tornar i atrevir-nos a una ruta més llarga i descobrir alguna cosa que segur que te en Xavier per explicar del lloc i que no sabem.
21 febrero 2020 2:19
Hem gaudit molt de la sortida amb raquetes, ens han anat explicant un munt de coses sobre l'entorn, les muntanyes, les llegendes. Ha estat la cirereta del pastís!: D
12 febrero 2020 5:03
Una gran opció per realitzar excursions guiades. Nosaltres hem fet només una excursió de raquetes però la seva oferta és més àmplia. El Xavi té un gran coneixement del territori i de la seva història. Molt recomanable.
24 enero 2020 17:47
Hem fent una sortida amb raquetes i ha estat un matí estupendo. El Xavi, el guia, es un encant i adapta el ritme i l'itinerari en funció del nivell. Fa ruta tot explicant-nos els paratges per els que anem passant, els diferents pics que es veuen, la vegetació i curiositats. Moltes gràcies! Repetirem

Escribe una reseña



Calificación general: