01 abril 2023 19:17
Club nada recomendable para los niños. El club sólo piensa en sacar jugadores buenos, y margina a los que no son tan buenos haciendo varios equipos, dejándolos sin cambios y sin preocuparse de ellos. Club sin valores, la dirección deportiva no tiene en cuenta que son niños, muchos niños acaban frustrados y se despuntan por la falta de empatía que tiene el club. Si tienes un hijo que quiera hacer handbol, apúntalo a cualquier otro club.
23 mayo 2019 14:43
Polideportivo completo, con piscinas y un bar-restaurante donde desayunar, comer o cenar.
16 marzo 2019 4:31
Una instal.lació molt completa per a tota la família
24 julio 2018 14:23
Gran club de balonmano. Mi reseña seguramente es interesada ya que lo considero mi club y para mi como club es perfecto a pesar de que en algún ámbito ya no es lo que era. En el aspecto deportivo es perfecto a mi modo de ver gracias a un gran responsable técnico, que es mucho más que eso.
03 mayo 2018 6:55
Un grup de joves de Sant Joan Despí va disputar el primer partit a la veïna localitat de Sant Feliu de Llobregat, era un 18 de juliol de 1958. Dos dies després es va dur a terme el partit de tornada a la nostra localitat i es va guanyar el primer trofeu de la nostra història. Neix el denominat "Balonmano San Juan Despí".
Aquest és un grup de joves entusiastes de la ciutat que dirigits per Salvador Morell, promotor de la idea, creen el nou club d'handbol de Sant Joan Despí. En aquesta primera etapa apareix també la figura de Carlos Reichardt, nascut a Rubí i de pare alemany i mare catalana, que es converteix en jugador i entrenador de l'equip.
El 30 d'agost de 1958 s'inaugura la pista poliesportiva del camp de futbol, seu del club durant molts anys. L'1 de setembre, també de 1958, el club formalitza la seva inscripció a la "Federació Provincial de Balonmano de Barcelona", el club ja està federat.
Durant els anys 60 l'handbol a la ciutat puja com l'escuma i els resultats són immillorables. El club ja disposa d'un equip juvenil masculí i, en el 1961, es constitueix el primer equip femení d'handbol a Sant Joan Despí, fet molt rellevant, considerant l'època de poca pràctica esportiva femenina. La tradició de l'handbol femení a la població ve de llarg.
Els anys 70 i 80 van ser anys en què l'handbol arriba als centres escolars de la ciutat i els equips de promoció són molts. La competició de base arriba a tenir lligues oficials a la "Federación Provincial de Balonmano", únicament amb equips de col·legis de Sant Joan Despí.
A l'any 1988, l'equip masculí queda campió de sector i aconsegueix l'ascens a la Segona Nacional (Primera Nacional d'ara), mantenint la categoria fins l'any 1991. Alguns dels que van aconseguir aquest èxit són persones vinculades actualment amb el club.
D'altra banda, l'equip sènior femení disputa en l'any 1989, a Pamplona, la fase d'ascens a Primera Nacional Femenina quedant en tercera posició i, així, a les portes de l'ascens, després d'una magnífica temporada.
Durant els anys 90 es produeix una lenta decadència que culmina a l'any 2000 amb una situació que augura la possible desaparició del club. L'entitat únicament disposa de dos equips i no arriba a tenir 30 jugadors. L'handbol femení ha desaparegut.
Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament pren la decisió de crear una Escola Esportiva d'Handbol que competeix amb el nom de CHiP Sant Joan Despí
L'handbol de base comença a recuperar-se. De nou hi ha handbol femení i el pols de l'handbol a Sant Joan Despí torna a ser viu i potent.
06 septiembre 2017 21:00
Es un club de balonmano increhible, es el club con mas integrantes de toda Catalunya y uno de los ma grande tambien a nivel de España. Es uno de los clubs mas grandes en balonmano femenino de Catalunya. Si estas pensando inscribirte, no lo dudes.

Escribe una reseña



Calificación general: