12 diciembre 2023 21:22
IRRESPONSABLES E IMPRESENTABLES.
Me matrículo, llevo casi un mes de clase, y me llaman para decirme que como ha habido una baja en el grupo, pierden dinero y que por tanto ya no habrán más clases.

La alternativa que me ofrecen es que siga con clases particulares, que son bastantes más caras.

Les digo que eso no es serio, y QUE NO SE PUEDEN DEJAR TIRADOS A LOS ALUMNOS, QUE LA MATRÍCULA SUPONE LA FIRMA DE UN CONTRATO, QUE ESTAN INCUMPLIMIENDO.

Al Director, Luigi, le puedes decir misa, que lo que le importa es el dinero, y tanto les da el alumno y la confianza depositada en su empresa.

Por supuesto, envíe a Luigi a pastar fango, y devolví el recibo domiciliado.

Pensarlo dos veces antes de confiar vuestra formación a Hello. El Director es evidentemente un impresentable, incapaz de gestionar con seriedad un negocio.

Dejar tirado a un alumno en diciembre es muy irresponsable, y supone ponerle ante un serio problema, porque el curso está ya avanzado y es muy complicado encontrar plaza para seguir estudiando inglés.
19 septiembre 2023 22:23
Kasia ve rápidamente tu nivel y se adapta a él ya partir de ahí progresa.
Aprendes mucho de las correcciones durante las conversaciones.
22 agosto 2023 7:03
Bones classes adaptades a nens i la meva filla ha après moltes coses i sempre espera amb il•lusió el dia que fa anglès. Continuarem segur!
09 agosto 2023 12:55
En el meu cas, puc parlar de la professora de conversa que vàrem tenir durant el curs 22-23, la Kashia Martell, de la que només tinc bones paraules. Ens va fer les coses molt fàcils, de seguida ens va fer trobar còmodes per participar i trobar bons temes de conversa. Era capaç de corregir els errors que cometiem durant la conversa, sense que hi hagués aturades, fent que tot fos fluid.
Gràcies Kashia!
12 julio 2023 2:37
Formación de 10! No van a una escuela a aprender inglés sino que conviven en inglés! Nuestra hija viene a casa muy motivada, feliz y hablando inglés sin darse cuenta! Luigi es un profe único, divertido y se nota que sabe lo que hace y con mucho LOVE!
11 julio 2023 21:03
Realment estic molt agraïda per les classes d'anglès amb Kasia. Gràcies a ella he millorat considerablement el meu nivell i a més a més ha aconseguit que tingui ganes i curiositat per continuar millorant.
És una gran professora.
06 julio 2023 19:49
L'experiència amb Hello és molt positiva. S'adapta perfectament a les necessitats d'ensenyament dels meus fills i alhora ofereix molta flexibilitat a l'hora d'escollir horaris. Tracte molt personalitzat. We are very glad.
06 julio 2023 4:23
Aprenentatge molt natural, et fan perdre la por a equivocar-te i les converses es tornen més fluïdes i la sensació (i la realitat) és que no pares d'evolucionar.
Kasia fa les classes molt dinàmiques i sempre estàs amb la ment dins les activitats.
01 julio 2023 17:27
Classes d'speaking per a adults genials: aconsegueixen que et llancis a parlar i a més millorant moltíssim. La Kasia sap proposar temes per a practicar que sempre et deixen amb ganes de més. Disfrutes aprenent i practicant. Excel.lent de totes totes
14 diciembre 2019 2:02
L’entusiasme i l’energia que transmeten en Luigi i la Kasia és, sens dubte el millor d’aquesta fenomenal escola. Son entranyables i professionals a parts iguals! S’hi deixen la pell, els encanta el que fan i els nens els adoren! Soc el fan numero 1! Tambe consulto en Luigi per temes de feina, i es un p*** crack!
09 diciembre 2019 7:25
Fa més de cinc anys que conec l'escola, sempre amb classes per a empresa. Primer per a classes de francès i després d'anglès. Estem molt contents amb l'escola i amb els seus promotors. Sempre amables, ofereixen aprenentatge al nostre ritme i necessitats.
04 noviembre 2019 14:54
Es una escuela de idioms muy completa, las instalaciones son limpias, ordenadas y cómodas. Los profesores son muy amables, realmente se preocupan de que aprendas el idioma, clases muy especializadas, casi como tomar clases particulares. Los grupos son pequeños y dinámicos, clases divertidas y los horarios son muy flexibles. Con las técnicas de estudio que usan en la escuela fácilmente subes de nivel y el aprendizaje es más facil. Lo recomiendo totalmente. Me encantó

Escribe una reseña



Calificación general: