29 marzo 2024 14:36
És un petit recó ple de flors, art i aromes. L'Heura sempre disposada a ajudar i donar idees. Els rams son preciosos, perfectes per fer un regal a algú especial.
18 febrero 2024 23:20
Pedi un ramo de rosas para san Valentin estamos a 5 dias después y el ramo esta como el primer dia, lo mandaron al sitio y me atendieron muy amables x teléfono,una pena no poder poner más estrellas.
08 noviembre 2023 15:54
Heura era todo lo que pedíamos en decoración para nuestra boda.
Tiene un estilo único y precioso, supo captar cada una de nuestras ideas y plasmarla. El día de la boda no sabía hacia donde mirar de tan bonito que estaba todo. Los invitados nos felicitaron por la decoración de los espacios. No podíamos haber elegido mejor.

A título personal la corona de flores a juego con mi ramo no podía ser mas perfecta para mí. Era todo lo que quería y me había imaginado.

Gracias Heura, te elegiríamos siempre.
11 septiembre 2023 18:49
Increïble, només tinc paraules bones de la feinada de l'Heura. Des del primer moment va saber captar el nostre estil i ens vam entendre molt bé. El dia del nostre casament ho va fer tot preciós. Ets una ARTISTA
12 julio 2023 11:30
Gran profesional i millor artista! Vam contactar amb ella per varies recomanacions, i no ha fallat! El resultat de tots els treballs florals que va fer pel nostre casament van ser encara més bonics del que haviem imaginat!
20 junio 2023 8:37
L’Heura és una crack. Ens va guarnir de flors precioses el nostre casament i el procés va ser fàcil, bonic i molt creatiu. Des del primer moment ens va donar molta confiança la seva professionalitat i la seva empenta i el resultat va ser inclús millor del que ens imaginàvem… Gràcies Heura per la teva alergria, el teu gust i la teva sensibilitat. Fins la propera!
Júlia i Xavi
25 octubre 2022 19:21
Primer una currante, després una artistassa apassionada en tot el que toca! Pura passió i nervi. Gasss Heura!
13 octubre 2022 8:15
La millor florista de la provincia segur. És una crack, va captar la idea de boda que teniem, ens va ajudar a canviar els plans, li teníem plena confiança perquè de veritat, va aconseguir crear un espai màgic, pur, i perfecte. El que volíem, la tornaríem a escollir! I la seva botiga és una bogeria, uf, ho vull tot!
10 octubre 2022 4:15
Ens vam posar a les seves mans per al dia de la noatra boda i va ser tot un encert. Vam quedar encantats, pel tracte, la facilitat, la creativitat i tota l'ambientació que va saber crear tot responent perfectament a les nostres peticions.
26 julio 2022 7:25
Heura created a stunning display for our church wedding and for the tables at our reception. She also helped us with order of ceremony and generally made the day go smoothly. Her creations were much admired by all our guests and it was a pleasure to her shop to in Valls to discuss our plans. Thank you Heura!
01 noviembre 2021 4:35
L’Heura ens va fer la decoració de la nostra boda el passat 29-08-21. Va captar perfectament la idea que teniem d’estil mariner per la nostra celebració.
Va estar al nostre costat amb el seu assessorament i el suport que ens va donar al llarg de l’organització de la boda i de tots els preparatius que nosaltres voliem fer per compte propi.

Té un estil propi ple de delicadesa, originalitat i bellesa. Aconsegueix sorpendre en cada cosa que fa!

La tornariem a escollir!
16 diciembre 2020 21:05
Una botiga i una florista amb molt d’encant. On tots els detalls compten. Amb un gust exquisit per molts públics. Del petit obsequi a un esdeveniment.
Ideal combinar un ram amb un producte gourmet de la veïna botiga Ma de Morter. Grans botigues de Valls!
12 diciembre 2020 17:58
Aquesta botiga té perill d'atrapar-te i no voler sortir mai! Plena de coses maques, amb un pati amagat meravellós i una magnífica atenció per part de l'Heura. La meva floristeria de referència.
15 octubre 2020 8:22
Heura es una artista, sin más.
Tiene una tienda genial, donde puedes encontrar flores y plantas, además de otros artículos de decoración.
La decoración para bodas es ideal y también los detallitos que prepara para invitados con mini plantas.
Ideal!

Escribe una reseña



Calificación general: