03 septiembre 2022 20:54
Avui tarda hem estat al magatzem, necessitavem un tub dun metre. El tal 'franc' ens ha dit, de males maneres i amb poca educació que no podia pq eren les 17.50h i tancaven a les 18h. Venim de fora, fem el viatge expressament i hem fet kms en va. Tallar un tub són menys de 5 minuts.

Si li pagueu malament i no vol treballar lempresa ho hauria de revisar. No tornarem, a tortosa hi han magatzems de ferro amb millor tracte
18 agosto 2022 14:03
Buen servicio. El personal fenomenal. Los trabajadores te ayudan en todo momento. Sin ningún problema. He stado varias veces a llevar hierros y e salido siempre muy contento. T pagan al momento y sin ningún problema
04 enero 2022 21:51
Desagradable experiència, no tornaré.
1. No respecten l'ordre darribada. El temps és igual de valuós per a tothom.
2. El client no pot veure els kg del pes venut ni la tara del vehicle
3. Temps d'espera molt elevat. Falta personal
4. No es respecta normativa covid! Dins lestabliment va la gent sense mascareta i és un espai reduït sense ventilació. Li he demanat que li digués q shavia de posar la mascareta i mha ignorat. Dins lestabliment hi ha dret dadmisió i és responsabilitat seva respectar i fer complir la normativa, encara que sigui un policia local de Gandesa. És una falta de respecte cap a mi i cap a totes les víctimes de la pandèmia.
30 julio 2021 10:26
Fui a Comprar algo q tenían allí y no podían cortarlo por trabajo q tenían. Pero me iba a gastar más de 300 euros en chapas, no entiendo la filosofía de vender allí. Me fui sin nada y no volveré.
18 junio 2021 8:12
Ara, atencio al client molt millorable.tot és un problema per a ells. Res a veure amb la bona atencio al client d'abans per part de l'Ivan, Daniel i l'Ester.
Cada dia pitjor. Ho diu un client que hi ha comprat tres o quatre mil quilos de ferro, entre nou i usat, directament o a traves dels constructors que han treballat per a mi.
Setmanes esperant preu i dispo per unes planxes galvanitzades. Impresentables.
Ahir uns clients comentaven entre ells lo mal gestionat que és tot des que l'Ivan no hi és.
La propietat, l'Ester i en Josep, haurien de pendre bona nota de la nova deriva gens positiva per a la seva empresa.

Very poor customer service by the new manager. Not what it used to be.
09 enero 2018 4:45
Son personas agradables y pagan bien caro comparado con otros sitios
19 mayo 2017 13:25
If you want a piece of cheap scrap metal or new this is the place to go. They will cut the piece to the size you require.

Escribe una reseña



Calificación general: