07 noviembre 2022 4:01
Una experiència brutal. La Yasmin és encantadora, professional, humil i sap escoltar i sentir. Gràcies a ella, i només a la primera sessió de massatge, estic començant a moure aspectes interns tant a nivell físic, emocional i espiritual.
Agraeixo que la vida m, hagi permés descobrir a la Yasmin i la seva gran feina
21 agosto 2022 14:14
Hice la formación de masaje Shantala para niños con Yasmín y fué para mí algo mágico. No solo porqué el contenido que da es completo y la técnica te llega hasta lo más profundo.si no por su forma de preparar el ambiente, palabras y forma de transmitir. Sin duda un regalo.
19 agosto 2022 22:00
Molt agraït del tracte. Molt bona professional. Un espai molt íntim amb tractament personalitzat! Estic molt feliç d'haver trobat aquest espai! Moltes gràcies per tot.
31 julio 2022 4:15
Jo concretament vaig escollir el massatge ayurveda i la veritat es que l’experiència ha sigut molt positiva, l’espai molt acollidor, fa servir diferents tècniques, ella t’ho explica tot fantàsticament. La Yasmin sap escoltar el teu cos i fer que l’escoltis tú també. Moltes gràcies! Fins la propera!
20 julio 2022 20:22
Ha estat tot un descobriment trobar a Yasmín, porto varies sesions amb ella i m'ajuda en cada sesió de forma diferent i personalitzada i les millores que estic obtenint son increíbles! Habia probat altres llocs pero ningún com aquest.
Es molt atenta, profesional, propera, i molt bona persona, fa que et sentis cómoda en tot moment.
11 mayo 2022 12:12
Yasmin es una profesional de la escucha de lo que la persona requiere en ese momento; dispone de un abanico amplio de herramientas terapéuticas que usa dependiendo de las necesidades de la persona y posee una gran intuición para conducir la situación y ayudar a la persona a avanzar en su recuperación/proceso particulares.
Mi experiencia con ella está siendo maravillosa y potente, y la recomiendo totalmente.
07 marzo 2022 13:13
Cada sessió amb la Yasmin és una experiència única i un aprenentatge. M’ha ajudat a reconnectar amb mi mateixa i retrobar-me. Tot un encert i una sort haver-la conegut!
06 marzo 2022 9:02
En las sesiones con Yasmín me he sentido muy acompañada, experimentando un equilibrio físico desde un lado más energizante y otro más relajante. Emocionalmente me siento mucho más tranquila y en armonía conmigo misma.
26 diciembre 2021 17:38
Me ha encantado. La información era muy completa e interesante, se ha enseñado con mucho amor y de forma bastante entendible. Además pasamos un rato muy agradable, repetiría sin dudar una formación con Yasmín, he aprendido cosas muy útiles con el curso de Reiki de hadas y vuelto a mis orígenes.
26 noviembre 2021 14:03
El taller "El Reiki de las hadas" la conocí, ella se llama Yasmine. Es un hada de verdad. Expresa Amor, luz, empatía y te apoya en cada momento. Te transporta, además de muy buena analizadores.
20 noviembre 2021 0:20
El lugar y la persona que hace las terapias es mágico, te sientes en una nube y te ayuda personalmente a crecer y curarte
12 octubre 2021 12:20
Una experiencia mágica e única. Yasmin te transporta al bienestar a través de un viaje por tus pensamientos, emociones y estado físico. Sin duda una sesión completa y totalmente recomendable. Ella es luz y lo transmite en todo momento, en cada palabra y en cada terapia que te realiza. Gracias por todo
01 octubre 2021 2:23
Atenció personalitzada i mirada hol.lística. Reiki i reflexologia podal molt recomanable. En un altre moment vaig fer un viatge sonor en parella juntament amb una amiga de la infància i va ser màgic, únic i irrepetible. Un viatge recomanable 100%! Tot el conjunt et transporta a un estat de plenitud.
29 agosto 2021 14:38
Muí buen ambiente de relax, y buena profesional, me encanta sus terapias, y salgo muí relajada y despejada gracias
29 julio 2021 5:36
La millor experiència de la meva vida. Conèixer a la Yasmin ha estat un regal del cel. He estat en mans de quiromassatgistes, fisios, osteopates.durant anys. Una única sessió amb ella va servir per realitzar un preciós viatge que em va conduïr a una millora energètica brutal. Derivant en una milloria personal. I estava ficat en un pou d’on no en trobava la sortida.
Sóc terapeuta des de fa més de 10 anys. La Yasmin és especial, és llum. Les seves mans et condueixen per un viatge energètic que t’allivera de tensions, preocupacions, problemes sense resoldre.
En la meva modesta opinió, ha estat dels millors regals de la meva vida.
Totalment recomenable.
I sentir opinions com la del sr. Jordi. Només et demostren que no ha trepitjat aquest centre.
17 julio 2021 23:42
Massatge super relaxant amb un ambient que ajuda a la desconnexió i amb unes mans q et deixen com nova!
09 agosto 2019 15:04
Un indret on desconectar de les tensions del dia a dia. L’espai està molt bén ambientat tot i que si cal, també es desplacen a casa. Tant si sou del poble com si hi esteu uns dies de turisme rural, és molt recomanable. Molta professionalitat i disponibilitat inmediata. Atenen urgències si és necessàri. Definitivament, calia un lloc així a Rellinars.
20 julio 2019 22:02
Estupendo! Este masaje fue un verdadero regalo y me volvi a casa totalmente relajada. Y renovada
12 julio 2019 4:18
La experiencia con Yasmin fue un regalo, mas que un masaje fue un viaje. Me aporto mucha información y me ayudó mucho con el dolor físico y emocional. Mil gracias
08 julio 2019 15:46
La meva experiencia amb hikari ha estat super bona, massatje complet i a més a més en el meu cas un mini tractament espiritual (cosa que provoques un alliberament energetic) repetire segur!
05 mayo 2019 9:47
Simplemente increible.
El trato fue genial, es una terapeuta muy profesional, con una intuición y un amor por su trabajo impresionante. Sin duda recomiendo 100% este sitio, aunque sea simplemente por probar.

Sin duda pienso repetir
27 abril 2019 8:49
Atenta, carinyosa, respectuosa i les seves mans són lo millor en definitiva genial per tornar-hi cada setmana
15 abril 2019 19:39
M’agrada molt com treballa la Yasmin, bona professional i persona. Es nota que li apassiona el que fa, i és molt curosa amb el que fa. Estic anant cada 15 dies a fer-me sessions de reflexologia podal amb ella i és un tractament que recomano. El massatge ayurveda també m’agrada moltissim.
31 marzo 2019 14:57
Experiència molt positiva i molt gratificant. Recomanable si vols gaudir d'una bona teràpia.
21 marzo 2019 21:57
Una de las manos más profesionales en las que me he puesto. Atenta, trato personalizado relacionando cuerpo y mente. Te hace sentir muy cómoda, espacio muy acogedor. Sabe lo que hace y lo hace con pasión. 1000% recomendada!
20 marzo 2019 11:34
Tota jo era una contractura i tu vas fer que em setís més lliure. Gràcies per les teves mans, gràcies per la teva delicadesa, gràcies per la teva energía.
11 marzo 2019 19:11
Muy buena profesional lo que unido a un trato cercano y acogedor hace que el conjunto sea muy satisfactorio

Escribe una reseña



Calificación general: