26 agosto 2022 13:48
Encantats! La meva filla tornava cada dia feliç. Menjar molt bó. Monitors excel.lents. Molt recomanable. Moltes gràcies.
04 agosto 2022 3:26
Per la Bruna ha estat una setmana fantàstica! Ha estat molt a gust amb els companys i monitors. Cada dia arribava explicant el que havia après, alguna anècdota: que el Soc és molt tossut però li encanta.que després de dutxar-lo es refregava per terra. La veritat és que amb una setmana ha après i gaudit moltíssim! Pel que ens ha anat explicant creiem que sou un bon equip i que el dia a dia estava molt ben repartit. Vol repetir ja! Això ja sabíem que passaria. Fins aviat!
13 septiembre 2021 8:02
Hem passat una setmana de casal genial! Realment aprenen moltíssimes coses dels cavalls i ponis a part de gaudir muntant! Una experiència genial! Els nens amb moltes ganes de tornar-hi!
23 agosto 2021 18:46
Entorno natural precioso, los caballos estan muy bien cuidados y un trato personal y profesional excelente. Mi hija ha disfrutado mucho en el casal de verano.
28 julio 2021 12:10
Vem venir amb l'esplai amb un grup de nens i nenes a muntar amb poni i no podria haver anat millor.
El personal molt amable i molt atent. Els exteriors són preciosos i és ideal per anar a passar un dia envoltat de natura i cavalls.
11 julio 2021 20:32
Vam venir fa poc amb un grup amb nens i nenes petits a fer una activitat i ens va encantar!
L'entorn molt bonic, els cavalls es veien molt ben cuidats i els professors encantadors!
Se'ns dubte repetirem amb altres grups! Molt recomanable!
10 julio 2021 18:10
Nos han invitado a un cumpleaños y lo hemos pasado genial! Un entorno precioso! Super recomendable!
16 junio 2021 18:20
Havíem quedat amb ell, no hi arribàvem pq el GPS ens portava per camins forestals tallats, i després de més de 8 trucades, whats enviats.preguntant a ciclistes i persones caminant, aconseguim arribar per un camí inversemblant.i no ens va voler atendre. Vàrem arribar tard, 40 minuts, però tenia les trucades, els whats perduts de feia més d'una hora i mitja i no es va dignar a contestar-nos. Si veus que tens una cita i que no arriben quan el dia avanç li havíem demanat si us plau que ens passés l'ubicació i encara esperem. Vam deixar el cotxe al mig de camí per arribar en fi.l'esforç s'ha de premiar, i li vam donar alternatives que no va voler ni escoltar. L'entorn és bonic.però a mi on no valoren l'esforç i no es preocupen ni per agafar el tel.
18 mayo 2021 23:48
Precioso lugar, mi hija volvía cada día resplandeciente de haber disfrutado de los caballos, los profesores y monitores. La comida además, le encantaba. Un lugar increíble para que los niños pasen el día. Plena naturaleza, animales y muy buena organización. Estamos felices.
02 mayo 2021 9:05
Des que he arribat a aquesta hípica, després de molts anys sense montar a cavall, el tracte tant per part dels monitors com dels propietaris ha estat molt bo!
Els cavalls es veuen molt ben cuidats i alimentats. Les instal·lacions també estan molt ben cuidades i netes. L'entorn és inmillorable, a prop de casa però al mig de la natura!
Molt recomanable.
26 marzo 2021 1:43
Nos acercamos a la hípica para ver cómo era y solicitar información pero no llegamos a entrar debido a que había una chica con un perro que dejó ir al vernos y se acercó ladrando. La chica se escondió sin llamar al perro. Decidimos marcharnos.
23 febrero 2021 2:07
Soy propietaria de un caballo que estaba en el pupilaje en esta hípica y me tuve que ir, al igual que el resto de los propietarios. Es una pena de verdad porque las instalaciones son buenas y el lugar es muy bonito, pero por desgracia resultó que el dueño era poco fiable ya que descubrimos que no daba la cantidad de comida acordada a nuestros caballos. Además, de repente y con apenas una semana de aviso previo, el decidió empezar obras en pleno confinamiento por covid-19 y eso nos restringía el acceso a la mayoría de las instalaciones, como los boxes, el guadarnés, las duchas, etc. También, la hípica se quedó sin mozo ni gerente porque les echaron a todos. Los caballos de la escuela estaban bastante descuidados y vivían en los paddocks sin refugios por lo que estaban expuestos a la lluvia, sol etc todo el año. Para concluir solo volvería a la hípica si cambia del dueño.
12 febrero 2021 15:01
La meva experiència es molt bona. La meva filla s’ho ha passat genial en el casal de Nadal. El lloc es molt bonic, es veu ben cuidat i la monitora segons la meva filla: genial.
27 enero 2021 15:39
Un lugar bonito y muy bien cuidado. Los caballos tienen mucho espacio y están muy bien cuidados, los tratan con muchísimo cariño. Excelente trato profesional y personal. Sin duda volveremos!
30 octubre 2020 19:55
La meva filla va molt contenta doncs, treballen molt bé, d'una manera dinámica. Aprenen no només a muntar sinó també tot el que comporta, preparar el cavall, pentinar-lo, rentar-lo després de cada classe. Ambient agradable i tranquil.
20 agosto 2020 3:14
El millor lloc del món! La gent que diu que esta malament és perquè no ha estat a la nova can camps. Els cavalls están ben alimentats 3 cops al dia de menjar amb paddoks gegants al mig de la naturalesa. La millor profesora, la Blanca, ens tracta com si fòssim una familia i aixi es el team can camps!
15 agosto 2020 20:38
Magnífica experiencia tanto en las clases particulares como en el campus de verano. Ubicación espectacular con un trato inmejorable tanto a nivel personal como profesional. Totalmente recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: