19 noviembre 2023 14:52
Hoy hace 6 meses que deje de fumar, gracias a David Baro, estoy muy contento de haber ido y que me ayudara, es todo un profesional, le doy las gracias por el trato que me ha dado y por ayudarme.
16 noviembre 2023 0:42
Porto 6 mesos sense fumar amb l ajuda del David, amb una sessió ja N' hi va haver prou.
La vida et millora molt sense dedicar temps i calers a fumar, no es fácil pero gràcies a en David els dos primers dies (que era quan jo feia llufa) em vaig sentir molt fort i amb molta determinació per tirar-ho endavant.
Si vols deixar de fumar de veritat en David és una gran ajuda.
10 noviembre 2023 23:08
En David es una persona amb un tracte exquisit i que no et ven fum en cap moment!
Molts de nosaltres, potser sense saber-ho, sóm més sugestionables del que pot semblar i aquests tipus de teràpia ens pot anar molt bé!
Animo a tothom que estigui interessant en la hipnosi clínica per deixar algun tipus d'addicció que no busqui més i faci una visita a en David.
Gràcies crack per ajudar-me a deixar de ser un esclau del fum!
14 octubre 2023 0:41
Avui, 6 mesos, ni fumo, ni en tinc ganes, ni sóc una ex fumadora intransigent amb els que encara fumen. Contentíssima. Recomanable 100%. Vaig provar-ho sense massa expectatives, i súper!
13 septiembre 2023 6:33
Increïble però funciona. Una sessió fa 6 mesos i no he fumat més. No sento ansietat ni em suposa cap esforç no fumar. Simplement no fumo i ja està. Tot gràcies a una sessió amb el David avui fa mig any. Moltes gràcies!
02 septiembre 2023 15:45
Vaig anar amb bastanta desconeixença del tema i amb desconfiança i que equivocat estaba! Ha estat la millor ajuda que he pogut tenir per deixar de fumar perque sol hagués estat impossible. Gràcies al David m'ha canviat la vida, ja porto 7 mesos sense fumar i ni ganes! Eternament agraït!
04 abril 2023 12:05
La mejor inversión de mí vida!
He ganado muchísimo en salud y porqué no decirlo? En economía.
Gracias David por liberarme de ésa esclavitud diaria!
11 marzo 2023 18:02
Después de tantos intentos como fracasos para dejar el tabaco, sin mucha esperanza recurrí a David para probar con la hipnosis.
Ya hace siete meses que no pruebo el tabaco.
Gracias David porque entre los dos lo hemos conseguido.
03 marzo 2023 6:24
Ho habia intentat amb altres metodes, però res em va funcionar, amb l'hipnosis, genial, ja porto 6 mesos i com si mai hagués tingut res a veure amb el tabac!
28 febrero 2023 4:54
Gracias David! No solo he dejado de pensar en fumar si no he recuperado mi libertad de ser yo misma sin ansiedad! Gracias
14 enero 2023 1:24
Vaig estar 35 anys fumant. Amb 2 sessions d'hipsosi i després de 7 mesos no ho he tornat a fer més i no ho trobo a faltar.
Genial!
29 diciembre 2022 11:56
La hipnosi per deixar de fumar em va anar molt bé. Has de voler deixar-ho i després el David t'ajudarà,
és molt professional.
Ja porto 6 mesos!
16 noviembre 2022 5:58
Ho he aconseguit. Estic supercontenta. Sis mesos sense fumar. Es una ALLIBERACIÓ el no estar pendent del tabac. Gràcies David per les teves sessions.
06 octubre 2022 14:53
Portava 25 fumant i cap tècnica havia servit per deixar-ho. Amb dues consultes amb en David i molta força de voluntat ja porto 7 mesos sense fumar.
31 agosto 2022 22:54
Inicialment era escèptica aquest tipus de tractament pero el resultat ha estat del tot positiu.
01 agosto 2022 11:58
Hi vaig anar fa poc més d'un any per tractar un problema molt concret d'ansietat/fòbia i amb una sola visita em va canviar radicalment la vida.
El David és molt humà i proper, en tot moment et fa sentir acompanyat/da i, si creu que la hipnosi no és per tu, directament t'ho diu sense cobrar-te la primera visita.
Gràcies per tot, David!
06 julio 2022 17:03
He estat fumant durant molts anys. He intentat deixar-ho uns quants cops, sense haver-ho aconseguit.
Uns amics em varen parlar del David i vaig decidir provar de deixar de fumar amb Hipnosi. Vam fer dues sessions amb una setmana de diferencia. Els primers dies em va costar una mica, però ja porto gairebé set mesos i segueixo sense fumar.
Estic molt contenta d’haver-ho aconseguit.
Gràcies David per ajudar-me.
15 junio 2022 21:04
Després de 40 anys fumant i havent intentat deixar-ho vàries vegades sense cap èxit, em van parlar del David. Des que vaig sortir de la primera sessió, ja no he encès cap cigarret. He fet dues sessions i ja fa sis mesos que no fumo i ni he tingut ansietat ni ho he passat malament. Ho recomano a qualsevol que ho vulgui fer.
Genial! Gràcies, David.
19 abril 2022 5:10
Cinco estrellas me parecen pocas!
Gracias a David mi vida a cambiado!
Después de mucho tiempo sufriendo fobias, y con ayuda de psicólogos…
el fue mi salvación por completo!
me quito ese miedo! Increíble!
Y con tan sólo dos sesiones!
Eso si siguiendo sus pautas al pie de la letra, ya que sino las cumples, no sirve de nada.
Estoy muy agradecida, ahora he hecho sesión de hipnoparto, y confío en que me irá genial!
Gracias!
09 abril 2022 23:13
LIBRE es la palabra para definir lo que siento tras dos sesiones de hipnosis con David. He sido fumadora durante 33 años, y solo me ha costado acudir a dos sesiones de hipnosis para salir completamente reforzada, sugestionada y decidida para no volver a fumar. Me quedo con una frase muy buena de David, nuestro cerebro es como un iceberg, solo lo hacemos trabajar con una pequeña parte, si lo motivamos, ganas fuerza para hacer lo que te propongas, y así ha sido. Mi película la tengo grabada en él a fuego, doy las gracias a David por ayudarme a dejar de fumar. Lo recomiendo al 100%.
06 febrero 2022 1:41
Después de 15 años fumando, me ha ayudado a dejar de fumar.
Me ha costado, pero francamente me ha ayudado mucho sus sesiones. Obviamente tienes que tener claro que quieres dejarlo y ponerle fuerza de voluntad, pero realmente ayuda y funciona.
Una experiencia muy positiva y que francamente recomiendo.
Tanto mi salud como mi dinero te lo agradecen.
Muchas gracias por Todo David.
21 diciembre 2021 11:24
Vaig sortir d’allà i no m’he fet cap cigarret més (d’això ja fa 8 mesos casi). No en tinc ni ganes, ni ansietat ni res de res!
Molt contenta! Molt recomenable
18 diciembre 2021 1:38
Dejar de fumar, en esta ocasión, me
estaba resultando realmente complicado. La opción de la Hipnosis cogió fuerza cuando fui honesta conmigo misma y dejé de contarme que era algo “ que quería hacer” “ y que sólo proponérmelo” ……y mientras el tiempo pasaba y mis remordimientos por estar siendo parte activa en el detrimento de mi Salud aumentaba.
La buena experiencia de un par de amigos con David me decidió a darme esa oportunidad.
David ha representado el disparador y el soporte que ha permitido recuperar la coherencia entre lo que pienso, digo y hago.
Fue absolutamente franco y con un acompañamiento exquisito, con recursos para trabajar entre sesiones.
Únicamente dos!
Lo recomiendo 100%
26 marzo 2020 20:13
Después de 25 años fumando más o menos un paquete al día y después de una sesión lo he dejado. Llevo 10 meses sin fumar y no me ha apetecido fumar más. Importante que también quieras dejarlo.
David es muy claro explicando la hipnosis y con toda la información relevante antes de la sesión.
22 marzo 2020 0:29
Doncs comentar que jo portaba fuman desde els 13 anys i había intentat deixa-ho moltes vegades sensa cap èxit i gràcies a la hipnosis amb el David porto una setmana sensa fumar i sensa cap ganes de tornar-hi, ho porto genial y molt contenta amb el resultat, totalment recomanable!
21 marzo 2020 22:35
Fa 6 mesos que he deixat de fumar. Ja al sortir de la consulta no vaig fumar ni un! Increïble però cert! Gràcies David
06 febrero 2020 21:28
Gracias a su tratamiento he conseguido dejar de fumar despues de 17 años y mas de un paquete al dia. Aun en proceso pero sin mono ni ansiedad. Recomendado 100%
13 enero 2020 1:14
Lo recomiendo 100%. Con solo una sesión, me ayudó a solucionar el insomnio que llevaba años afectándome. Si en algún caso no te puede ayudar, te lo dice con total honestidad. Una experiencia muy positiva.
10 enero 2020 12:53
Un gran profesional que se interesa por el paciente y hace un seguimiento lo recomiendo a todo el mundo.
03 enero 2020 5:16
Després de més de 30 anys fumant, he aconseguit deixar-ho i això és gràcies en bona part al David Baró. La veritat és que abans de la sessió era molt incrèdul sobre aquest mètode, però un cop rebudes les explicacions per part del David sobre el que realment és la hipnosi clínica vaig quedar convençut. Animo a tothom que vulgui (de veritat) deixar el tabac a provar la hipnosis clínica amb el David.
Moltes gràcies David.
08 diciembre 2019 6:10
El dia que em va conèixer, en David Baró em digué que em trobava una persona poc suggestionable. Penso que tenia raó. No obstant, després d'haver treballat amb ell i la seva teràpia per deixar de fumar, he de dir que estic molt sorpresa i em sento molt afortunada d'haver-lo visitat. M'he alliberat del tabac, sóc lliure! Gràcies, David!
23 noviembre 2019 12:11
Gràcies per tot David, puc dir que has canviat amb el teu ajud, la meva vida, i a sobre deixo de fumar tambe! La veritat es que m'alegro molt de coneixet i de poder seguir treballant conjuntament, tots els meus mals que no eren pocs. Gran profesional pero millor persona. Gràcies de veritat, una abraçada.
03 noviembre 2019 17:23
Hola, animo a todos y todas las personas q quieran dejar de fumar como a sido mi caso a que acudan a david a mi me ha hido super bien e dejado de fumar gracias a el, estoy super contenta y muy agradecida, no solo se dedica a hipnosis para dejar de fumar tambien hace tratamiento de hipnosis para otras cosas, recomiendo si teneis algun problema contacteis con el q si puede os va ayudar sin duda alguna.

Escribe una reseña



Calificación general: