08 abril 2023 11:49
Muy descontenta.
Os contesto tal como me pedís. Efectivamente estuve en vuestro centro hace una año y medio realizando un tratamiento durante 7 meses. Quedé descontenta y sí, se lo comunique a la doctora que me trataba. Si pongo la valoración ahora, es porque tras este año y cuatro meses, he conseguido por fin un diagnóstico y tratamiento. Y dista bastante de lo que se trato en vuestro centro. Realicé una inversión de cerca de 1000 € entre consultas y tratamientos. Y no me solucionaron nada porque el diagnóstico que en su momento realizasteis fue erróneo. Un saludo.
26 enero 2023 10:08
Fa més de 10 anys que utilitzo els seus serveis i per mi són els millors.
Grans profesionals i grans persones.
06 enero 2023 5:11
Son molt anys que em visito a Holos, i el que destacaria primer, es que et fan sentir com si estiguessis a casa amb una gran i propera atenció, també amb professionalitat impecable.la meva experiència ha sigut molt bona pels resultats positius obtinguts, en els departaments de: Medicina, psicologia, i osteopatía.
Moltíssimes gràcies.
05 enero 2023 11:01
Des de fa anys està essent una experiència molt gratificant per a la meva família i per a mi.
Tant les classes de ioga, les conferències i els diferents cursos de formació com les visites mèdiques, les de psicologia, osteopatia i nutrició m'han ajudat molt i em segueixen essent útils per gaudir de bona salut i continuar el meu projecte de creixement personal.
Agraïment i estimació per a tot l'equip de professionals del Centre Holos.
14 diciembre 2022 16:50
Estic molt contenta amb els serveis d'Holos. He fet canvis importants en la meva vida, m'han acompanyat i ajudat i els recomano absolutament. A més, si vols cuidar-te, és un lloc magnífic per fer-ho. Per aprendre. Per conèixer-te. Gràcies.
13 diciembre 2022 21:31
Hace años que conozco el Centro HOLOS. Para mi siempre ha sido un centro de buenos profesionales y de una atención inmejorable.
10 diciembre 2022 19:34
Molt content de tracte amable i agraït per l’ajuda rebuda durant els molts anys que porto utilitzant els serveis de medicina, kinesologia, terapia aneural i psicologia del centre
03 diciembre 2022 8:13
Holos és un centre que recomano, amb un gran equip de professionals, on pots trobar diverses opcions per a cuidar-te.
30 noviembre 2022 11:22
Soc usuaria del Centre Holos en diferents serveis i estic molt contenta amb l’Osteopatia, la Terapia Neural pels dolors crónics que imparteix l’Inés m’ha anat molt bé i amb la Kine, la Rosa Figueres m’ha ajudat a seguir més o menys bé amb la vida que porto. Ho recomano a tothom que hem comenta alguna disfunció, crec que avui a Tarragona es un dels pocs Centres de Salud amb garantías d’ajudar-te.
29 noviembre 2022 23:56
Un centre esplendid, on et tracten amb molt respecte i amabilitat i que compta amb grans professionals.
29 noviembre 2022 11:17
Molt bona experiència, grans professionals en psicologia, naturopatia, creixement personal, yoga.fa anys que vaig aquest centre i m'han ajudat molt, Moltes gràcies.
27 noviembre 2022 17:43
Fa més de 20 anys que utilitzo els diferents serveis del Centre Holos i els recomano per la seva eficàcia i qualitat.
Conec especialment el servei de medicina, d’un alt nivell humà i professional.
També he fet alguns cursos a l’estiu i sempre n’he sortit molt satisfeta.
Us puc assegurar que anar al centre Holos es posar-se en mans d’uns magnífics professionals.
20 octubre 2022 8:42
Tots els professionals de Holos es preocupen per millorar la salut física i psíquica de les persones. Sempre amb total respecte de cada persona. Hi feu des de fa mes de 40 anys i espero que continueu any rera any. Moltes gracies.
09 septiembre 2022 14:52
Me ha gustado. Se nota que llevan muchos años en la practica y enseñanza del yoga. Estan atentos a ti, a como realizas las tecnicas i te acompañan paso a paso. Y la experiencia de cada session es vital, relajante y con un punto de alegria
30 enero 2022 10:54
Siempre es un placer volver al Holos. Es cómo volver a un hogar. El trato y la profesionalidad excelente. Gracias de corazón.
23 octubre 2019 19:34
Molt agraïda a na Inés (esp.kinesiologia) pel seu saber fer, escoltar i aplicar els coneixements d'una manera eficaç i adaptada a cada persona. Gràcies.
04 noviembre 2018 8:15
Sin duda alguna las mejores personas y los mejores profesionales, hace años me ayudaron con una etapa muy dificil de pasar, con ellos fue mas facil. Gracias montse. Luego he seguido visitando el lugar para pequeñas cosas y talleres. Y hoy me han llamado para facilitarme una informacion y me han vuelto a demostrar que son de 10. No cambieis! Un gran equipo! Felicidades
07 abril 2017 6:20
Molt content i satisfet amb els professionals d'Holos i amb els resultats que n'he obtingut. He passat per diferents metges i terapeutes i tots han mostrat una alta professionalitat i empatia. Es nota que treballen en equip i es complementen els uns amb els altres. El que més em va agradar va ser que em van tractar sempre com una persona, amb una visió global, i vaig veure que un problema es pot resoldre i enfocar des de diferents perspectives. M'ha ajudat molt a viure el dia a dia amb més seguretat i il·lusió.

Escribe una reseña



Calificación general: