30 septiembre 2023 7:29
Lugar recomendable para celebrar un cumpleaños.

La actividad de acrobacias en cuerda (air dancing) es muy buena opción para los niños/as.
25 agosto 2023 11:30
Cercava un lloc similar quan Hoop va obrir les seves portes a Sant Cugat. Un escola diferent, nova, un espai acollidor, amable, familiar i sobretot professional i especialitzat, allunyant de la massificació del gimnàs convencional i la poca atenció personalitzada. Ara desprès de molts anys com a alumna, puc assegurar que a Hoop Dance Fit trobaràs el teu lloc, la (es) teva (es) disciplina (es), la teva millora física i emocional. No et farà mandra assistir a les classes, ni cercar cap excusa perquè és un espai amistòs i agradable, on desconectaràs del dia a dia i on podràs experimentar en tu mateix/a un canvi a nivell de força, elasticitat, movilitat, coordinació, resistència… alhora sentiràs la satisfacció, constància i felicitat per al teu treball i els teus resultats.
30 julio 2023 6:58
Fa més de dos anys que hi vaig i estic encantada de l’ambient, el local i el nivell de les classes dirigides (alt i adequat per posar-te en forma!). El tracte de la propietària i equip és fantàstic! 100% recomenable!
26 julio 2023 19:48
HOOP! Es el mejor descubrimiento que tuve. Llevo 8 años ya en la escuela y todas las clases son cada ves mejores. Tienes ballet floor donde aprendes posiciones corporales, Telas, aro, pol, dancing, TRX… hay diversidad de clases. Trato inmejorable y profes top aconsejable 100%. Y para todas las edades!
26 julio 2023 12:08
Unes instal·lacions increïbles i una oferta formativa molt interessant impartida per grans professionals
20 julio 2023 8:15
La millor escola on posar-se en forma i alhora passar-ho súper bé! A part del gran saber i dedicació dels profes, hi ha molt bona onda i surts motivada i carregada d'energia. Jo faig la classe de "I love Dancing" des de fa anys i és un xute per tota la setmana
05 julio 2023 23:16
Escola inmillorable, tracte proper i familiar.
Una manera de fer exercici amena, diverdida i única!
28 mayo 2023 14:47
Molt més que un gimnàs. Gràcies als professors, a la Sira i la Laia, es fa difícil trobar excuses per no anar-hi. Sou els millors
04 diciembre 2020 23:55
Fantástica escuela, con grandes profesionales. Diversidad de actividades, donde además de divertirse, disfrutar, se nota en resultados de la composición corporal!

Escribe una reseña



Calificación general: