02 octubre 2023 8:43
Gemma te aconseja a la perfección los productos que encajan mejor con las necesidades de cada persona y con unos precios que se ajustan al bolsillo de cada persona y con facilidades de pago. Repetiremos!
02 octubre 2023 5:48
Gemma, una buena profesional, nos atendió muy amable y nos ilustró perfectamente sobre los materiales y resto de características técnicas. Muy agradecidos.
16 septiembre 2023 12:56
Super ben atesos, la Gemma es una gran professional i s'ha portat genial amb nosaltres i a resolt tots els dubtes que teníem.
02 septiembre 2023 19:12
Excelente atención, salimos muy contentos y satisfechos con la compra que realizamos ya que nos dieron los que necesitavamos.un 10 de 10. Gracias
17 agosto 2023 7:32
MOLTA ATENCIÓ AMB EL QUÈ FIRMEU. La Gemma, molt amable ella, t'aten molt bé, molt correcte, molt simpàtica i molt bona comercial, això sí. Et confies que et diu tota la veritat sobre el què compres i sobre la financiació (que, per cert, la financera és Cofidis, una colla de pirates amb judicis pendents per usura), però no és així. Nosaltres ens em trobat amb un % que et cobra Cofidis en concepte de comisió d'apertura i, després també hi ha una comisió per si, en un moment donat, vols acabar de pagar de cop el que queda per pagar. Això la Gemma s'ho calla. Sabent tot això a posteriori, li envio un mail a la Gemma en data límit dels 14 dies per llei per poder fer l'anul.lació de la comanda sense problemes, i dos dies després, trucant al proveïdor, em diuen que la comanda encara no està anul.lada i que està pendent de servir. Per tant, la Gemma no ha fet la seva feina d'anul.lar-nos la comanda i, per culpa d'ella, podriem tenir problemes amb Cofidis. Repeteixo, NO FIRMEU RES SI NO TENIU EL CONTRACTE DAVANT. Per cert, la Gemma ens va dir i repetir que aquesta comisió se'ns reemborsaria, però, tot i demanar-li el justificant del reemborsament, no hi ha hagut manera d'aconseguir un compromis firmat per part de l'empresa de fer-nos aquest reemborsament. Tot plegat, una estafa. DECEPCIONANT. Sobretot, DEMANEU EL CONTRACTE ABANS DE FIRMAR RES.
15 agosto 2023 19:40
Excelent tracte i molt professional. Coneixen a la perfecció el producte i assessoren molt bé. Especial atenció de la Gemma.
29 julio 2023 9:58
La Gemma ha sigut súper atenta i pacient. Molt professional, ens ho ha explicat tot molt bé i ens ha dedicat tot el temps que hem necessitat.
26 julio 2023 9:20
La Gemma és una gran professional, simpàtica, amable i es nota que fa la feina amb gust.
Respon a tots els dubtes que tens, es pren el temps necessari per explicar-te cada matelàs, t’assessora el que és més adient segons les teves carecterístiques físiques.
En definitiva, un gran acompanyament en la recerca del que a dia d’avui pot esdevenir complicat en l’elecció d’algo tan important per assegurar un bon descans.
Quan haguem de fer un altre canvi, no dubtarem en tornar a venir!
23 abril 2023 12:49
La dependienta agradable, simpatica y el asesoramiento perfecto muy profesional se nota que tiene una amplia experiencia, nos respondió todas las dudas y nos asesoró muy bien
06 abril 2023 7:25
Molt bé, la Gemma és una persona molt atenta i que es preocupa per la comoditat i el descans dels clients/es
19 marzo 2023 5:55
Tracte immillorable. La Gemma es molt professional, molt atenta i ens ha donat moltes recomanacions. Ens ha dedicat molt de temps, molt més que a qualsevol de les que botigues que hem visitat fins al moment. Recomanable al 100x100
22 enero 2023 11:37
Hem entrat per demanar informació sobre un llit. Molt bon tracte. Ens han informat molt bé dels diferents tipus de matalàs i ens han fet un pressupost que s’ajustava al que buscàvem. Gràcies, Gemma.
21 enero 2023 7:49
Salimos muy contentos de la explicación que nos han dado, en cuanto al colchón que necesitábamos. La chica que te atiende es muy profesional, súper recomendable.
04 septiembre 2022 23:37
La Gemma molt amable a la venda del matalàs i llur protector. El protector no ha arribat mai i la Gemma malgrat ens ha promés enviar-nos-el aquest no arriba mai. Fa més d un mes que l esperem i ja no sabem què més fer.
05 agosto 2022 22:14
Excelente trato de la vendedora Gemma.
Compre un colchón. Buena calidad y precio razonable.
Tienda limpia y bien ubicada, al lado Renfe.
07 julio 2022 10:49
Muy buen asesoramiento, buena atención y amabilidad por parte de Gemma, gracias por aclararnos las dudas.
02 julio 2022 19:52
Me ha atendido Gemma, una chica muy amable, me ha sabido aconsejar muy bien, y a sabido que es lo que buscaba!
02 julio 2022 9:55
Bon assessorament per part de la Gemma. Tracte amable i servei d'entrega ràpid i personalitzat.
09 junio 2022 4:47
Hem estat molt ben atesos, i els rang de productes és molt ampli. Hem pogut trobar el matalas adequat gràcies a l'assessorament que ens han ofert. També en el cas dels coixins, on ens han informat sobre l'ampli ventall, i recomanat segons les nostres caracteristiques. En resum, bon assessorament i preus competitius.
07 mayo 2022 19:59
Avui he anat a la botiga a preguntar com arranjar un problema del somier que vaig comprar fa 18 anys i m'ha atès la Gemma molt amablement, amb la voluntat de trobar una solució. S'agraeix molt quan el comercial té vocació de servei.
01 mayo 2022 5:45
Molt bona atenció per part de la Gemma. Hem sortit amb els productes que necessitàvem després de varies explicacions i proves.
20 noviembre 2021 11:17
Mal asesoramiento. Colchon deformado. Pikolin no entra en garantia. Nadamas pagando diferencia.
Esta el pedido al nombre de mi.mujer
15 octubre 2021 15:26
Som clients des de fa molt de temps (ara segona generació) i l'Hilari sempre ens ha tractat com senyors. Molt i molt bon professional! Gran experiència, gran coneixement, molt bon tracte i això no té preu quan es tracta d'una cosa tant important com és el descans per dormir. Li donem 5 estrelles perquè no se'n poden donar més. Garantia de qualitat assegurada!
14 octubre 2021 1:45
El tracte ha sigut menyspreable i com si no volgués vendre cap producte. El comercial ens ha parlat sense cap mena de respecte i ens ha convidat a buscar una botiga més "adient", com si nosaltres no hi poguéssim comprar (totalment classista i inacceptable), després de fer comentaris de mal gust i fora de lloc. Gens recomenable.
08 agosto 2021 2:45
Muy contenta con la atención al cliente por parte del encargado Hilari. Me ayudo en todo momento y fue sumamente profesional con respecto a lo que yo venía buscando. Gracia a él pude encontrar lo que necesitaba y me aconsejo de manera correcta, haciéndome sentir muy a gusto en la tienda. Me quedo muy feliz con mi compra y recomiendo mucho esta tienda.
02 agosto 2021 20:34
Excelente trato personal, a nivel humano y profesional, por parte de Hilari, que es la persona que está en la tienda, que dispone de una gran variedad de colchones, de diferentes gamas y precios.
Totalmente recomendable.
01 mayo 2021 23:42
Molt mala experiència amb el venedor. Comentaris fora de lloc, judicis de valor sobre nosaltres. Al final, quan la gota ja va vessar el got, va ser ell qui es va acabar enfadant quan li vam dir que no ens agaradava el seu tracte. Va ser una estona molt desagradable.
18 marzo 2021 3:04
El venedor se'm va treure de sobre ràpid al comentar el meu pressupost. Va ser molt maleducat i classista. Vaig comprar el matalàs a un altra botiga. No és pot tractar a la gent d'aquesta manera, és inacceptable per una persona que està de cara al públic.
08 febrero 2021 2:41
Tienda de una gran calidad, Hilari nos explico a la perfección todo, un gran profesional y un experto en el asesoramiento de lo que necesitas, sin duda lo recomiendo, la experiencia y la calidad del producto.
Calidad y buen precio.
11 diciembre 2020 15:25
Por parte del vendedor, muy mal asesoramiento, nos convencio de algo que no queria, mas borde imposible! Los colchobes carisimo y súper incómodos.
27 noviembre 2017 0:50
Una estrella (perquè no es pot posar menys). Venedor molt mal educat, tractant-nos amb ironia i una manca de respecte constant des del moment que hem entrat per la porta. Quan li hem fet saber -educadament- que marxàvem per les seves formes ens ha respost a crits i molt alterat, sense ni tan sols escoltar. Hem passat un molt mal moment. Professionalitat nul·la i encara menys educació. Comprarem el matalàs a la botiga Flex a escassos metres on una estona abans ens han tractat amb educació, respecte i professionalitat, sense necessitat de burlar-se dels clients.
30 octubre 2017 22:02
Experiencia negativa. El venedor sembla un xarlatan i me va convencer i me vaig quedar un matalàs carissim i que es va deteriorar.
12 julio 2017 23:36
Entré convencido del producto que quería comprar y el vendedor, Hilari, hizo tan mala venta que intentó venderme algo que no necesitaba realmente y por un valor muy superior a mi presupuesto.
Haré la compra de mi colchón online. Está visto que las tiendas físicas, con vendedores de mala calidad, están destinadas a desaparecer.

Escribe una reseña



Calificación general: