30 diciembre 2023 19:35
Este lugar se aprovecha de la gente. Es super caro y si quieres salvar la vida de tu animalito te cobran demasiado.
Si no saben respetar las opiniones de vuestros clientes, el decepcionado soy yo.
21 diciembre 2023 10:16
Es van negar a enviar l'historial i les radiografies fetes a una gossa operada x pota trencada. Com s'entén? Les radiografies són de qui les paga, i el veterinari les ha de proporcionar si és necessari. Poca transparència.
Quin és el problema? No estaven ben fetes? No les van fer però les van cobrar? L'operació no estava ben feta? No s'entén com un centre veterinari es nega a aportar les radiografies.
07 septiembre 2023 5:38
Lleve a mi perra allí por una urgencia, y fue un desastre… la primera veterinaria le cosió mal y la Segunda nos dijo que le dejáramos la patita tapada 10 días. Cuando le abrimos a los 7 días porque cojeaba tenía la herida podrida y necrosada por una mala praxis. Menos mal que la llevamos a otro veterinario que en seguida puso remedio pero llevamos cerca de un mes con curas por lo mal que lo hacen. Además son carísimos.
04 agosto 2023 6:37
Trato inmejorable.
Muy contentos de haber dado con ellos, ya que, no conocíamos ninguno por la zona, ha resultado de 10, tanto que será nuestro veterinario de confianza a partir de ahora.
Gracias por todo.
29 enero 2023 10:55
Un gos va mossegar el nostre durant un canicross. De seguida, el veterinari de la prova després de revisar la ferida va contactar amb el centre i ens van atendre d'urgències. En menys d'una hora, la Neus que estava de guàrdia el va revisar, adormir, desinfectar, suturar i reanimar. Tot va ser ràpid, professional i amb una atenció exquisida. Us recomanen el centre i el personal 200%.
Moltes gràcies Josep i Neus!
27 septiembre 2021 7:55
Tienen un precio bastante elevado, pero de nota que les gusta lo que hacen, salvaron a mi perrita de una buena, en la que podia fallecer tras unos malos puntos que hicieron otra clínica.
! La recomiendo mucho!
08 agosto 2021 16:52
Malauradament la meva experiència ha estat nefasta.
Tot i haver estat comentat amb la veterinària dels mals resultats que dóna la vacuna de la leishmània, avui ha anat el meu company per posar-li la vacuna de la ràbia tal com havíem quedat amb la mateixa veterinària i va i li posen la de la leishmània. Els he trucat per demanar explicacions i fer-los saber la impotència que m'han creat i la veterinària m'ha penjat el telèfon.
Sí, tots ens podem equivocar.però cal penjar-me el telèfon amb la paraula a la boca?
06 julio 2021 0:22
My little black cat, Sutge, had terrible problems with his mouth. Bad teeth, gingivitis and a lot of pain. Local vet referred me to hospital veterinario in Tortosa, and they were great. Friendly staff, very informative, great with Sutge, who was very distressed. The consultation was good, resulting in a minor operation to descale teeth, remove a broken/bad one and treat with antibiotics and anti inflammatory drugs. The cat had to stay for one night due to distance I live from hospital. But he was fine the following day and a follow up visit a week later proved him healthy.
Overall service was excellent, veterinarios and reception staff friendly and helpful. Charges for treatment were less than expected and I am very happy with the results. Sutge is also a happy cat, eating a lot and much friendlier than before. I would definitely recommend this service.
November 2020 and i'm back with Sutge, and his mouth issue again. This time he's had biopsy and I await results.
I have also just succeeded in catching a pregnant feral cat which I brought in to be sterilised and kittens removed. She seems fine after the op and I was expecting a bill of up to €150. Considering she is not my cat and there are far too many feral cats around, I thought i'd be helping control the situation, i was surprised nobody else bothers. Anyway, my bill was twice what I expected and i'm totally shocked by it! Earlier this year a veterinario in Flix charged me €125 for the same operation on a pregnant cat, and €60 for a second pregnant cat. At the same time I also had 2 feral males neutered, for ALL 4 cats it cost less than one feral female being done at Nexo.
Please, Nexo Veterinario tell me why it costs more than €300 to sterilise a pregnant cat? I've been a volunteer with Britains biggest cat Charity and they pay a fifth of that to sterilise pregnant feral females. I now know why there are so many ferals here, cats which are often killed by poisoning, drowning, being shot or having their skulls crushed with rocks.
I'm shocked and disappointed at this cost.
Based on this extremely excessive charge I would recommend that nobody brings a cat to Nexo to be sterilised. Shame on you for overcharging and deterring sterilisation of feral cats.
04 febrero 2020 23:36
La meva experiència és terrible. Si estimeu els vostres animals, busqueu veritables professionals. A més a més, es permeten el luxe de burlar-se'n i fer comentaris cínics si goses demanar explicacions a tants i tants diagnòstics erronis. Això sí, les factures ben cares i ben cobrades.
Esperant que em contestin públicament amb la mala educació que els caracteritza.
28 diciembre 2019 12:29
My little black cat, Sutge, had terrible problems with his mouth. Bad teeth, gingivitis and a lot of pain. Local vet referred me to hospital veterinario in Tortosa, and they were great. Friendly staff, very informative, great with Sutge, who was very distressed. The consultation was good, resulting in a minor operation to descale teeth, remove a broken/bad one and treat with antibiotics and anti inflammatory drugs. The cat had to stay for one night due to distance I live from hospital. But he was fine the following day and a follow up visit a week later proved him healthy.
Overall service was excellent, veterinarios and reception staff friendly and helpful. Charges for treatment were less than expected and I am very happy with the results. Sutge is also a happy cat, eating a lot and much friendlier than before. I would definitely recommend this service.
06 diciembre 2019 4:59
Si quieres a tu mascota, no vayas a estos veterinarios!
Como no se puede responder voy a editar otra vez. Nuestra perrita era real, una paciente que tuviteis durante un año, con un problema en el higado, con una pastillita al dia nos hicisteis pasar un año. I sin mas segun ustedes. Vida normal! La ultima vez que hable con ustedes, hace una semana. La orina que analizaron de mi perrita, me dijisteis que estava era perfecta, concentrada me dijo el veterinario. Me lleve los analisis que vosotros les hicistes en agosto. A saber una segunda opinion porque nuestra perrita no estava bien. I nos dijeron que el higado no le funciona. Nos la ingresaron i le encontraron un tumor.
Solo puedo decir que mi perra esta muerta. No quiero confundir a nadie, mas lamentamos nosostros lo de nuestra perra. I no haverla tenido antes en mejores manos que las vuestras!
Si volen tambe els hi posare a la seva disposicio los analisis del agost, on indicava molt alts la bilirubina i 10 dies despues li vau fotre tres anestecies en un dia, a un fetge que ni treballava. La contesta de una noia quan li vaig preguntar, si este tractament d un proctector que se li administrava era correcte i nomes va saber dirme que eren tractaments de llarga durada, pero que tot estava molt be. El fetge ja li marcava que no li treballa. Lo maxim de la bilirumina es 0'60, i als analisis que li vau fer marcava 1'90. I la ecografia l espero del dilluns que em van dir que me la enviarien. Podem seguir.pero no acabariem mai
29 julio 2018 22:31
Ojalá pueda decir lo mismo, ojalá no os hubiera conocido nunca. El paciente es Burbu, estáis seguros que no lo conocéis? Muy mala experiencia. Mi perro se quedó cojo tras una operación de ligamento cruzado. Antes de operar vuestra mascota valoráis bien en las manos de quien la ponéis
09 abril 2018 5:48
Molt bon tracte i molt professionals. Sempre tracten amb molt de carinyo a la meva mascota. Gràcies!
05 abril 2018 20:07
Grans professionals i amb un molt bon tracte amb els clients i els animals. Al meu gosset sempre el tracten amb molta delicadesa i paciència (és molt nervioset).
Per a mi, un dels millors llocs del territori on deixar el teu familiar pelut en bones mans.
31 marzo 2018 0:27
El meu gos te 2 mesos i tenia una malaltia en l'aparell digestiu, fet que no podia digerir el menjar. Ells el van curar. Molts bons professionals i molt bon tracte amb la gent! Seguiu així!
24 marzo 2018 2:54
Gran equip, gracies a ells el meu gos iron torna a fer vida normal, despres de detectarli litiasis urinaria, es va tenir que operar i despres d'aixo esta mes que al 100%, no podria estar mes feliç de veurel com esta.
Contentsissima d'aquest gran equip i les seves avançades tecnologies capases de detectar problemes greus a temps.
06 marzo 2018 10:41
Excel.lents professionals que estimen i cuiden les nostres mascotes. Visc a Barcelona i tinc moltes opcions a prop, però m'agrada fer les revisions importants amb vosaltres perque se que la India està a les millors mans. L' atenció al gos és una suma de saber prevenir i saber estar als moments que hi ha una necessitat.nosaltres sempre ho hem trobat a Nexo Oftevet. Moltes gràcies!
24 febrero 2018 4:38
Sempre hem portat tota els animals que hem tingut a casa. Un centre anb molta experiència i molt bons equipaments. La meva gossa provar un tractament experimental per uns problemes que tenia a la cadera, tenia 5 anys i s'estava quedant coixa i ara que en té 7 torna a correr sense problemes i està àgil com mai! Dónen un tracte molt pròxim i molt professional
22 febrero 2018 13:56
He portat a tots els meus animals allí i el tracte amb el personal és inmillorable, per a mi els millors sense dubte!

Escribe una reseña



Calificación general: