25 enero 2024 6:05
Hi vam estar molt bé, les senyores molt amables i l'esmorzar acurat, personalitzat i bo. Les habitacions son una mica justes, però no es cap problema i els llits són còmodes. Nosaltres hi vam estar molt bé i en vam quedar contents.
19 septiembre 2023 7:01
Tot i que vàrem arribar sens reserva ens van donar una molt bona habitació amb balcó.
Al endemà el esmorzar molt complet amb sucs de fruita i pastissos casolans inclús ens van oferir embotits o fer-ne alguna truita.
El tracte perfecte.
Segur que tornem.
20 agosto 2023 0:00
L'habitació que ens va tocar era petitona.
N'hi havia de més grans, però el millor era l'aire condicionat.
L'Eva i la Mari Carmen, excel.lents!
Amables i servicials.
El lloc, super net!
Hi volem tornar. A veure si ens toca una habitació una miqueteta més gran.
Moltes gràcies Eva!
23 febrero 2023 8:54
Una estància curta, molt agradable la anfitriona molt agradable i bona atenció, ens va aconsellar molt bé, el hostal acollidor, nét amb bufet lliure preparat de manera individual per esmorzar
27 noviembre 2022 15:21
Excellent accueil, personnel très sympa, au service des voyageurs.
Petit déjeuner copieux et de qualité avec beaucoup de choses faites maison! Circuit d'Aragon a 50 min, parking devant l'hôtel.
21 noviembre 2022 6:29
Ens ha sorprès molt gratament aquest hostal íntegrament la calidesa de la benvinguda l'habitació super neta i espaiosa el matalàs súper còmode i el bany perfecte en totes molt cuidat amb el mínim detall ia més les habitacions almenys la nostra són temàtiques a nosaltres ens va tocar dels templers i estava decorada molt graciosament i amb un quadre amb la història dels mateixos pel que fa al poble d'Horta de Sant Joan al matí l'esmorzar també ens va sorprendre pel suculent i variat, l'encarregada del lloc és molt bona conversadora i sempre està disposada a explicar passatges de la història d´aquest magnífic poble moltes gràcies tornarem.
21 octubre 2022 19:49
Comida para llevar. Amables. Puntuales. La comida que hemos encargado era casera y estaba muy buena, recién hecha. Recomendable 100%
30 septiembre 2022 6:58
Estuvimos muy a gusto, la atención fue genial y la habitación era muy amplia y estaba muy limpia, si volvemos a esta zona no dudaría en repetir!
26 julio 2022 11:44
Muy bien el desayuno está muy completo, los cuartos de baño estupendos, sin embargo las camas dejan mucho que desear. Duermo mucho fuera de casa y nunca me sucedió, en toda la noche no paraba de despertarme en toda la noche no pude pegar ojo una hora seguida. Normalmente duermo toda la noche aunque esté fuera y alomejor al levantarme en según qué sitio me noto que no descansé igual, pero aquí fue algo paranormal. Son gente de pueblo y a mí eso me hace sentir muy en casa son cercanas y muy atentas. La verdad que si no fuera por las camas volveríamos.
06 septiembre 2019 10:45
Hostal amb encant. L'Anna una persona encantadora que fa l'estancia molt acollidora. Hostal amb una higiene impecable i un esmorzar d'una qualitat impresdilnant. Productes casolans i molt bons.
Tornarem.

Escribe una reseña



Calificación general: