29 enero 2023 8:44
No ho entenc. No deixen entrar els gossos. Carnet de vacunes al día, desparasitada, neteja de boca.qui no em diu que l'individu de la taula del costat que em tossia a 1 m de distància no m'ha contagiat el covid o la grip, o bronquitis, o qualsevol altra malaltia infecciosa. La meva gosseta de 5 kg està cansada de pujar al metro, al tren, als avions. Te passaport europeu i un cop passat els Pirineus a tot arreu, allí on anem, sempre, sempre li posen un potet amb aigüa sense demanar-lo. I per a qui digui que molesten que es preguntin primer si els gossos criden, ploren i marranegen com segons quins nens. Si treuen mocs o escuma per la boca, si tiren papers al terra o si trenquen el mobiliari. Falta molt per ser veritablement europeus. Ah! No hi ha cap llei que proibeixi la entrada dels gossos en bars i restaurants. Simplement, és la norma del establiment que, per cert, no van saber explicar-me el perquè de la norma. Simplement, és la norma em van dir. Em pregunto quin mal fa una gosseta de 5 kg o 20 kg a sota la taula. No tornaré. El menjar, molt fluix pel que pagues. El mix de brasa consistia en una chistorra, una saçsitxa, un tros de cansalada i una botifarra amb una tira de pebrot verd i mitja patata al forn. Ni rastre de pollastre, conill o ja no diguem de corder.
18 enero 2023 19:44
Estuve por primera vez en una comida en este restaurante en plena naturaleza menú del día muy bueno y un muy buen servicio. Para volver
14 enero 2023 15:52
No ens vam allotjar. Vam anar a dinar al restaurant i vam quedar molt satisfets. Vam menjar molt bé. Vam ser vàries persones i vam demanar plats diferents, tots boníssims. Els paisatges dels Ports preciosos.
07 diciembre 2022 3:14
Un bon restaurant i que val la pena visitar, esta en un lloc magnífic. Cal dir, però, que en cada visita em dona la impressió que ha baixat una mica el nivell.
02 diciembre 2022 17:45
Hola, tengo dificultades para la devolución de una reserva cancelada en plazo. Llamo y no tengo suerte, mail devuelto. Como hacerlo?
18 noviembre 2022 14:42
El lloc paradisíac, les instalacions super acollidores i el personal Magnífic.ens hem sentit com a casa. Tracte molt familiar.i la cuina de 10.gràcies Pous de la neu.hi tornarem segurisim
31 octubre 2022 23:21
Menu 25e, Allioli, molt suau, no pica gents. I s'ha de demanar a part hem demanat bastantes cerveses i s'han oblidat en dos ocasions diferents.
Secret iberic demanat especificament en patates i sense verdures, el cambrer molt parlar si q si, pero ni caso, igualment secret bo i ben cuinat, pero molt oliós.
Em menjat generalment bé, però pel preu s'esperaría més.
Culpa nostra de venir tard, pero moltes coses ja se'ls havien acabat també.
20 octubre 2022 9:24
Vam anar a dinar al restaurant. Genial! Menú amb diversitat de plats per escollir, cassolans i molt bons.
Molt bona ubicació, pàrking disponible. A ple estiu amb una temperatura ideal a la terrassa…
14 octubre 2022 15:28
Espectacular en todos los sentidos
Lugar precioso en pleno corazón dels Ports
Típica construcción de refugios de alta montaña a 1300m.de altura y con una vegetación exuberante
La carta de cocina catalana 100% y platos sin pretensiones pero elaborados a la perfección según la cocina tradicional
Un servicio familiar y acogedor
Relación calidad precio excelente
Lo recomiendo
30 marzo 2022 17:17
Fantástico entorno. Buen servicio, personal joven, dinámico y educado. Platos de calidad, ternasco, pies de cerdo, revuelto de setas y alcachofas. Repetiremos
29 marzo 2022 12:21
Vam descobrir aquest petit paradís enmig del Port aquest estiu passat, amb la família, i vam tenir una experiència inoblidable; amb les bicis elèctriques que lloguen vam fer una excursió molt divertida pels voltants i tant els propietaris (Josep i la seva dona) com els cambrers (sobretot Edgar!) Ens van fer sentir com a casa i van ser molt atents, tot i tenir una feinada ja que era temporada alta i tenien el restaurant i l'allotjament a tope. El menjar va ser excel·lent, ens va sorprendre que en un lloc tan "allunyat" de la ciutat tinguessin la matèria prima de tanta qualitat, tot fresc i de temporada. Aquest cap de setmana hem tornat i novament ha estat meravellós. Destacariem l'excel·lent sopar amb patates, ous i trufa del port recién recollida, el solomillo semi-angus i les potes de porc a la brasa, les postres, els licors d'herbes casolans. A part d'això, l'habitació ben acollidora, neta i calenteta. Relació qualitat preu un 10, ho recomano a tothom
12 marzo 2022 3:44
Hem dinat una escudella espectacular, unes carxofes amb pernil tendríssimes i unes costelletes de cabrit molt bones. Les postres són casolans i tots els cambrers, per cert molt joves, amables i entesos en la matèria. I al cim del Caro trobar-se tot això no té preu. Ho recomano al 100%.
05 marzo 2022 9:48
Nos ha encantado el sitio en un paraje natural inmejorable, fuimos a desayunar y comimos ciervo y la verdad es que estaba muy muy bueno y tierno y la atención del personal muy buena, volveremos sin lugar a dudas.
16 febrero 2022 8:36
Vaig menjar una olla barrejada espectacular i el fricandó de jabali no es quedava atras. Molt bé.
10 noviembre 2021 11:30
No nos dieron de almorzar, por que decían que tenían mucha gente a comer. Siendo las 10 de oa mañana
23 octubre 2021 13:17
Comido riquísima y casera. Sitio limpio y acogedor. Precio perfecto y el camarero un 10. Super recomendable
07 octubre 2021 7:40
Comida local casera muy buena, en el puerto de montaña, vistas increíbles si te gusta la naturaleza. Tienen alojamiento.
23 septiembre 2021 16:17
Genial, com sempre! Llàstima q entre q al ser tard quan vam reservar havien plats ja exhaurits. La terrasseta d fora per menjar està d gala!
18 septiembre 2021 3:20
Un sitio genial y el paisaje es precioso. El hostal es muy acogedor, Josep fue muy amable y nos explicó al detalle las rutas que podíamos hacer durante nuestra estancia. La comida casera estaba deliciosa (sobretodo el ternasco y el flan de romero) el servicio fue inmejorable! Edgar eres un crack!:)
11 septiembre 2021 1:46
Tot genial.
Natura, tranquilitat.

Restaurant amb una terrassa molt agradable, bon menjar, cambrers molt resolutius i amb simpatia, bona qualitat- preu.
Hi tornarem!
09 septiembre 2021 1:16
Entorno magnífico. Restaurante justito. Qué te cobren el café sin tomar postre del menú es un feo detalle.
04 septiembre 2021 23:57
Vaig estar ahir sopant. El menjar prou be, es nota que volen fer cosetes noves i bones. El personal es agradable. Pero la meva decepcio va ser per lo mal cuidat que ho tenen. El terra estava PLE de brossa: llaunes, bosses de patates, plastics… i cap dels cambrers amb anims de posar-se a recollir res. Les taules es quedaven sense treure, pel qual moltes coses acabaven al terra al cap de l’estona pel mateix ventet. Em va donar la sensació de molta deixadesa i zero consciencia ecologica, molt greu estant en mig d’un espai natural tant important com son els Ports.
Vam fer una volteta a l’edifici amb la nena, i estava igual: plastics pel terra, o enganxats als matorrals del voltant. Estàn convertint un lloc privilegiat en un abocador.
25 agosto 2021 8:01
Feia temps que no anava al restaurant i m'ha sorprès novament el tarannà de la seva gastronomia. Un lloc tranquil enmig de la natura amb un servei afectuós, eficient i menjar de qualitat. És recomanable reservar abans d'anar.
24 agosto 2021 4:12
Tracte familiar i acollidor en un entorn privilegiat. Hi hem passat 4 dies fantàstics. El Carles i l'Edgard sempre molt atents i servicials. Repetirem segur!
29 julio 2021 18:03
Menjar espectacular, tant al migdia com les tapes de la nit. Croquetes de ternasco BRUTALES! Es nota la qualitat de la cuinera. Cambrers molt amables.
Entorn natural preciós, pots anar amb gossos.
En serio, aneu-hi i disfruteu.
21 julio 2021 2:20
Molt bon tracte, ràpid amb el servei, i abundant menjar als plats, i qualitat preu molt bé, i tornarem
17 julio 2021 22:40
Hemos realizado la Ruta Pedals dels Ports este finde, nos alojamos aquí para seguir nuestra ruta ciclista al dia siguiente, éramos 6 personas. Todo muy bien, para guardar la bici, limpieza, pequeño taller.la habitaciones muy bien, estan reformadas al igual que los baños.
A destacar la Cena que nos hizo Montse, muy bien tanto en cantidad como calidad, el desayuno muy bien tambien.

Volveremos para hacer nuevas rutas por la zona.
07 junio 2021 18:26
He sigut client des de sempre d'aquest restaurant però he de dir que aquest últim servei ha sigut el millor de tots. Menjar molt bo amb racions adecuades, servei ràpid i molt bona atenció. Molt recomanable.
02 septiembre 2020 18:54
Es el tercer cop que vinc.
Aquest cop ens em quedat a dormir.
A estat genial!
L'entorn, el menjar, i el tracte es inmillorable.
Les habitacións fantastiques!

Moltes gracies per tot.
TORNAREM!
21 agosto 2020 18:02
He parado por casualidad, he tomado un cortado rodeado de naturaleza. El servicio correcto. Lo mejor el lugar, de la comida no puedo opinar. Establecimiento sencillo y limpio. Todo correcto, el cafe me gusto.
25 mayo 2019 20:11
Un sitio muy agradable y acogedor! Buena comida, buen servicio y atención al cliente! Volveremos!
23 mayo 2019 3:10
Vam estar-hi el 15 de març. És un lloc ideal per desconnectar, en mig de la natura i molt a prop del Mont Caro. Ens van tractar molt bé, l'habitació molt confortable i el sopar i l'esmorzar perfecte. Amb ganes de tornar.
22 abril 2019 20:50
Un lugar cercano al Mont Caro, con un menú variado y muy rico. Estuvimos muy bien atendidos. Volveremos.
24 marzo 2019 4:54
Una ubicació molt bonica, al mig del parc natural dels Ports menjar casola adaptant-se a ingredients de temporada. Tracte molt amable.
31 enero 2019 5:52
Hem anat al bar per prendre alguna cosa i ens han sorprès amb dos tiradors de cervesa artesana. Molt amables
30 enero 2019 1:34
Restaurante rodeado de una belleza natural esplèndida. Ambiente acorde a su ubicación al igual que su carta. Productos de proximidad, en pocs sitios se puede probar ciervo o jabalí, carn d'olla, etc, y ademàs con buena calidad. Recuerdo un plato con el que aun mi hipocampo vibra: unas alcachofas con crema y setas como protagonistas. Trato familiar y precio razonable.
11 enero 2019 16:44
Si quieres comer en la montaña en el Valle del Ebro será este sitio él de 1ra selección.
Buenísima comida, buenos vinos y un buen servicio. Solimos acudir desde hace 20 años y nunca vivimos malas experiencias. Nunca ha fallado en calidad.
08 enero 2019 14:36
El lloc perfecte per reposar forces després d'una caminada! Bona atenció, qualitat i entorn immillorable!
01 enero 2019 1:56
Menu cap de setmana (15€) molt variat i bonísssim, amb diversos plats de caça. Totalment recomanable per fer-hi parada a dinar.
28 noviembre 2018 18:40
Nefasto. Reserva por booking. Llamo al alojamiento el mismo día para comentar la hora de llegada, y me dice que mi reserva se ha cancelado por una averia en el bungalow. Total, me encuentro por la tarde sin reserva (no se dignaron a llamarme personalmente) y NO ME OFRECEN ALTERNATIVA, me tengo que buscar yo la vida para encontrar un alojamiento en condiciones (buscando desde el movil). Muy mal atención al cliente. Esto ya hace algunos meses, pero tenía que contarlo.
28 noviembre 2018 1:46
Una casa grande y vieja adaptada para ser un restaurante, curioso lugar en els ports de Caro. Se come bien. El menú 15€ sin bebida ni café. Acabamos pagando 22€. Cantidad la justa.
26 noviembre 2018 9:34
Restaurant situado en el Parc natural dels Ports, Tortosa. Comida típica de alta montaña. Carnes a la brasa, caza, setas. Entorno natural y precioso. Buen servicio y precio razonable.
20 noviembre 2018 23:09
Al restaurant s'hi menja molt bé, m'encanta anar-hi, el personal és molt amable i les habitacions són confortables, a la nit hi ha molta pau, i llevar-se al matí en aquest meravellós indret del Port és tot un plaer, després un bon esmorzar i una bona caminada per aquestes muntanyes
20 noviembre 2018 18:16
Menú molt correcte, bona relació qualitat preu. Destaquen els plats de carn i típics de la zona. Personal amable. Té una zona amb vistes al Mont Carro, on es pot menjar o pendre el cafè i els postres gaudint de la natura.
22 octubre 2018 19:35
El entorno es fantástico: la carretera de acceso es un espectáculo. El restaurante está bien, sencillo pero muy correcto. Comida muy bien (los macarrones no!), no es sofisticada pero de calidad y bien trabajada. Recomendables los canelones de cabra. Precio muy correcto.

Escribe una reseña



Calificación general: