05 abril 2024 3:54
Mi experiencia con hostaljobs a sido empresa excelente , profesionales , serios y eficaces.
Facilidad en la comunicación , trato cercano , excelente seguimiento , solución en dudas o problema que te pueda surgir.

Sobretodo Clara excelente profesional y gran persona.

Gracias.
09 febrero 2024 2:17
Muy antentos, muy responsables. Encontré lo que buscava y en todo momento tanto a mi como a la empresa nos atendieron de 10, el proceso muy selectivo y trabajado por ambas partes, la verdad que muy profesionales. Por mi parte un 10 en todo.
01 febrero 2024 12:24
Ha sido de gran ayuda encontrar una trabajo por hostaljob y sobretodo por la ayuda de Clara que ha sido pendiente de mi todo a lo largo de este tiempo. Muy agradable y muy profesional. Un saludo
18 enero 2024 3:29
Muy profesionales en la ayuda de la selección de personal para las empresas. Te dan seguimiento semanal una ves que te incorporas al puesto de trabajo. Te orientan en tema de conseguir tus objetivos. Muy contento en ellos.
15 junio 2023 10:03
Des del Restaurant Mas Sorrer estem molt contents amb els serveis professionals d’Hostaljobs proporcionant-nos personal de sala i barra professionals i amb excel•lent actitud. Enhorabona per la vostra feina!
10 junio 2023 6:56
Fue una experiencia muy agradable con grandes profesionales, siempre están apoyando haciendo un seguimiento al candidato a, ver como se encuentra en el puesto de trabajo. Muchas gracias Clara y Xavier por su atención!
10 febrero 2023 4:11
Hostaljobs han sido geniales en el trato, respetuosos, amables y profesionales, aunque hayas conseguido el puesto, siguen tu proceso, se preocupan e interesan por tu avance, me siento muy agradecida, que te valoren sin conocerte, te da seguridad y ánimo para demostrar tu capacidad, no puedo más que decir, gracias, gracias
27 enero 2023 16:39
Seriedad, creatividad, grandes profesionales! Juntos estamos consiguiendo el objetivo de ser atractivos en las redes. Muchas gracias Anna por el trato recibido.
31 diciembre 2022 5:17
Un servicio profesional y realista adaptado al cliente. Lo que más he valorado es el acompañamiento personalizado durante todo el proceso de formación y/o consultoría. Volvería a contratarlos sin ningún duda.
22 diciembre 2022 10:46
Seguiment constant i molt proper, m'han ajudat a trobar una bona feina i els hi estic molt agraït. S'adapten a les teves necessitats i fan una feina molt professional. Seguiré en contacte amb ells quan ho necessiti. Moltes gràcies!
01 diciembre 2022 19:12
Buscant nous reptes professionals vaig entrar en contacte amb l'equip d Hostaljobs. El Xavier va estar molt atent amb mi des del primer minut a les entrevistes que vàrem mantenir i resolutiu a l'hora de trobar un lloc de feina que s ajustes al meu perfil professional i a les meves voluntats personals.
Per la meva posició de responsable he fet moltes entrevistes tant per a contractar com per a ser contractat i és per això que puc dir que en els meus 25 anys en el sector de l'hosteleria i el turisme aquesta vegada va ser de les poques que vaig quedar satisfet com a candidat. Sempre vaig tenir la sensació d'estar parlant amb algú que parlava el mateix idioma que jo i entenia de psicologia personal, quelcom a tenir molt en compte a l'hora de fer una bona selecció. Sens dubte Hostaljobs és més que una empresa de selecció de personal i assessorament, és un equip de bons professionals que amb actitud positiva busca i aconsegueix satisfer les necessitats tant d'empreses i empresaris com de professionals i treballadors.
29 noviembre 2022 0:01
Feina impecable. He rebut un gran acompanyament a l'hora de trobar una feina que encaixi amb les meves necessitats. Sentint interés no només cap a la meva candidatura sinó també cap a la meva persona. Destacar la rapidesa, claredat, implicació i eficiència en tota la gestió del procés. Gràcies, en particular, a la professionalitat i humanitat de l'Andrea.
10 noviembre 2022 16:07
Excelente empresa, muy sería, grandes profesionales, de confianza con muy buen trato personal que se interesan y ayudan en todo momento.
100% Recomendable!
Especialmente Clara, que desde el principio se involucra y gracias a Xavier también por el trato.
11 octubre 2022 13:21
L'equip d'HostalJobs està molt ben preparat i disposat a acompanyar i aconsellar en tot lo referent a la recerca de feina i l'entesa entre els candidats i les empreses. Resolen i responen molt ràpidament qualsevol dubte, tenen molt en compte el teu currículum, contrasten bé les dades i quan t'entrevisten contemplen en detall les teves habilitats i tècniques per fer un informe professional molt acurat de la persona que cerca feina, com és el meu cas.
Si et un professional de l'hosteleria i busques feina de qualitat, posa't en contacte amb ells.
19 agosto 2021 15:44
Molt content del tracte i de les persones que m'han atés, molt profecionals i amb les ideies clares i si arribes fins al final l'atencio i el compromis es maxim! Ho recomano si teniu ganes de currar i currarvos-ho
14 agosto 2021 22:22
He trabajado con muchas consultoras de hostelería a lo largo de mi vida profesional.
Conocer y descubrir Hostaljobs, ha sido un regalo para mi. Puedo asegurar que son muy profesionales, arropan en todo momento empresas y trabajadores, y no se como lo hacen, pero aciertan con los perfiles de nuevos empleados para cada empresa.
Como responsable de operaciones en mi compañía, voy a recurrir a Hostaljobs para contratar nuevos empleados sin dudarlo.
Muchas gracias Hostaljobs.
Peere Campos
17 julio 2021 23:01
Nos solventaron una urgencia de personal de manera rápida y eficiente. Son atentos, tienen una buena selección de personal y son plenamente confiables.
Un acierto confiar en ellos para las necesidades de personal.
17 julio 2021 17:28
En Xavi i el seu equip han fet lo que semblava imposible realitat, grans profesionals en el mon de l'hosteleria, gràcies!
16 julio 2021 17:08
Sincerament són molts professionals.gràcies per tot. Si sou amants de la cuina i voleu treballar en bons restaurants. Parleu amb els. M'han ajudat molt i amb professionalitat. Sempre estaré agraït amb vosaltres. Gràcies. Att: Wally
27 agosto 2020 18:55
La meva experiència amb hostaljobs ha estat correcte. Bon tracte, predisposició per part de l'equip de recursos humans i eficàcia durant tot el procés de contractació. Recomanació 100%.
23 agosto 2020 14:38
Atenció directa i personalitzada. Ha sigut un plaer poder participar en un procès de selecció amb vosaltres. Realitzen un seguiment molt exhaustiu del procès.
16 julio 2020 2:56
La direcció de l'Hotel Balneari Prats estem molt satisfets amb el servei, tracte i professionalitat d'en Xavier d'Hostaljobs. En un temps record ens van proporcionar una governanta amb el perfil que estàvem buscant exactament i de la que estem molt contents! Comptem amb vosaltres i felicitats per la vostra gran tasca!
11 julio 2020 12:24
Com a responsable de l'Hotel Mas Solà, Hostaljobs ha portat a terme el procés de selección de cap de sala proporcionant-nos un profesional qualificat, competent i motivat. Estem molt satisfets del candidat i del tracte i servei que ens ha proporcionat en Xavier, un profesional eficient i de tracte molt cordial. 100% recomenables per qualsevol establiment d'hostaleria!
22 abril 2020 0:11
Al nostre restaurant, El Tap, hem tingut la sort de comptar amb l'assesorament d'en Bruno. Un autèntic professional que ens ha servit de molta ajuda per tal d'apendre a organitzar i a treballar de manera molt més eficient. Ens hem format en tots els sentits i ens ha dotat de les eines per seguir creixent de la millor manera. El tracte i l'atenció d'en Bruno és espectacular. Molta sort i segueix així crack!
04 marzo 2020 5:36
Si teniu un negoci de restauració o hostaleria i busqueu professionals del sector, no us podeu posar en millor mans per trobar les persones adequades
29 febrero 2020 23:09
If you are professional in restaurant service, you know what is it respect, passion and smile, ok! Come and find job! Remember only respect good vibe
04 enero 2020 5:21
A traves d'hostaljobs i en concret amb en Xavi he aconseguit un lloc de treball que s'adapta al 100% el que cercava. Una atenció i involucració inmillorable. Moltes gràcies!
25 noviembre 2019 23:17
A través d'Hostaljobs he trobat feina, i en Xevi s'ha preocupat de tots els detalls perquè aquesta fos adequada a les meves necessitats específiques, anant molt més enllà d'omplir un mer buit laboral. Si busques feina et recomano Hostaljobs! Gràcies i seguiu així!
18 octubre 2019 19:38
Vaig aconseguir el meu darrer lloc de feina a través d'Hostaljobs. El tracte amb ells va ser molt professional i proper en tot moment. Es prenen la seva tasca amb rigor i el constant seguiment del procés de selecció fan que en tot moment et sentis acompanyat. Totalment recomanable. Gràcies Xavier i equip!
18 septiembre 2019 11:16
Gràcies a la professionalitat d'Hostaljobs el restaurant Txalaka hem incorporat a la nostra plantilla un cuiner, estem molt satisfets amb el tracte rebut i la feina feta.
30 agosto 2019 3:53
Com a Responsable de la cadena de restaurants B Creck estem molt contents amb els diversos processos de selecció que ens han portat a terme proporcionant-nos personal competent i professional.
12 agosto 2019 13:50
Feia temps que volia canviar d'aires, cercava nova feina i qualitat de vida.
Vaig trobar la gent d'Hostaljobs que varen ajudar-me i en poc temps tot va canviar a millor.
La meva experiència amb Hostaljobs a sigut realment excepcional, molt professionals, amb un tracte genial i molt empàtic.
Del tot recomenables.
18 julio 2019 7:57
En Xavier ha sigut sempre molt professional i molt accessible.
Moltes gràcies per la vostra assistència i per trobar-me una feina dins el meu sector.

Escribe una reseña



Calificación general: