08 abril 2023 7:45
Aprofitant que avui era festa hem anat a Tuixent i de tornada hem parat a dinar a l'Avet. Per ser un dilluns tenien molta gent i els pobres anaven de bòlid, però tot i això ens han atès amb molta amabilitat. El menjar boníssim, o sigui que les esperes entre plats han valgut la pena.
Molt recomanable!
02 abril 2023 20:50
Un hotel correcto a 5 minutos de la estación de ski de Port del Compte. El restaurante muy bueno.
27 marzo 2023 22:26
Hemos ido a comer 7 personas, con reserva, la persona que me atendio por tlf.bastante desagradable però hoy aun lo ha sido mas, las camareras correctas, la comida, para no volver, ningun plato estaba bueno, entrecot, durisimo y canalones incomibles, aparte de que los platos llegaban cuando les parecia, unos no tenian el primero y a otros ya le traian el segundo, para no volver!
15 marzo 2023 0:31
Primer de tot, el menjar normalet, per la meva opinió car, molt dolenta atenció de part de la propietària Una senyora gran molt insulsa i desagradable, no torno més ni ho recomano.
01 enero 2023 8:26
Ofrecen un servicio con wonderbox pero cuando llamas para preguntar disponibilidad a la cual te dicen que si luego te dan largas porque no lo quieren aceptar.
Literalmente te dicen "tómatelo como que está lleno y no te puedo reservar, yo no hago servicio con wonderbox". Acto seguido llamé a wonderbox y me dijeron que si, que ofreceis el servicio con ellos.
Si no queréis tener un vínculo con wonderbox deberíais solucionarlo con ellos y no engañar a la gente diciendo que si podéis reservar y luego a los minutos que no.
30 diciembre 2022 8:26
Es muy bonito y tranquilo, ideal para ir con amigos, pareja. Espectacular tanto el ambiente relajado, como el entorno. Para desconectar!
09 diciembre 2022 17:50
Un lloc perfecte per anar a dinar, vam fer el menú de dissabte i vam disfrutar, bon servei, gràcies.
07 noviembre 2022 13:50
Estuvimos cenando en el restaurante. La calidad de la cocicna y de la comida es muy buena.
06 noviembre 2022 12:59
Estuvimos muy agusto en el hotel el trato fantástico el restaurante genial muy buena comida calidad y casera hotel muy familiar
19 octubre 2022 22:27
Fuimos a cenar en agosto. Se estaba de vicio por la ubicación, además hay muchos juegos para niños y adolescentes.
La cocina de 10.
Relación calidad precio muy buena.
19 octubre 2022 10:45
Excelent tracte. Un lloc excelent per venir-hi a dinar o venir a passar-hi estades
Obert tot l'any.
11 octubre 2022 6:07
Hi vam passar una nit amb mitja pensió. Hotel petitó amb restaurant. La propietària molt amable i atenta, però ens va decebre l'actitud d'una de les noies del restaurant al demanar un canvi en les postres que ens van portar, va bufar quan li vam demanar que ens les canviés (coulant molt molt sec). Pel que fa a la resta del sopar molt correcte i esmorzar molt variat (buffet)
En quan a les habitacions correctes, un bon balcó. L'habitació feia dies que estava feta i tancada perquè tot i està preparada el capçal del llit i la tauleta nit tenia força pols.
27 septiembre 2022 0:18
Lugar tranquilo y con trato familiar. Está ubicado en uno de los parajes más bonitos de la zona. Justo al lado de la estación de esquí de Port del Comte. Variedad en el menú. Cocina apetecible y un buen desayuno.
25 septiembre 2022 16:56
Hem pasat una nit "hotel Avet". Hem estat molt Agustí, lloc molt tranquil.
Habitació super gran, neta i acollidora.
Per descomptat atenció de la Marta es formidable i acollidora.
15 septiembre 2022 7:51
Un tracte molt amabe i familiar. Habitacions àmplies i polides. Compta amb servei de restaurant, sala de jocs i un petit parc infanti. Lloc molt acollidor.
28 agosto 2022 1:19
Es la primera vegada que venim al Restaurant, ens havien dit que estava bé. No ens ha defraudat. Lloc molt bonic, menjar molt bó. Hem esperat una mica per els segons, però ha valgut la pena. Felicitats
09 julio 2022 2:12
Només hem pogut passar una nit, però la experiència ha sigut molt bona, així doncs que hi tornarem per passar més temps.
14 marzo 2022 5:47
Tal como dijo su propietaria, el Hotel Avet es un restaurante con habitaciones. La comida es simplemente maravillosa. Si además, añadimos un trato cercano, cálido, unas instalaciones más que correctas (disfrutamos de su sala de juegos con billar, ping-pong, etc.) y un entorno increíble, la estancia se convierte en una experiencia totalmente recomendable, ideal para desconectar en entorno natural único.
18 febrero 2022 18:52
La sala del restaurant era acollidora, tot i que una mica petita en temps covid, hi ha havia molta gent. La zona infantil feia una mica de pena (estava molt deixat.). I el menjar, era adequat, tot i que el personal una mica pèssim. Van trigar moltíssim en servir-nos i haviem d'avisar continuament que ens faltava alguna cosa. Portaven els plats com els hi donava la gana, en cap moment, vam poder menjar les 7 persones a l'hora el plat que tocava. Vam trigar 3 hores per dinar
03 febrero 2022 18:17
Es cómodo pero falta ser más cordial con el visitante y dar información correcta ejemplo el menú para la persona que esta hospedada ser claros para lo que ofrecen sea lo cierto.
29 diciembre 2021 19:23
Hem estat una nit, i tot genial. Molt bona gent els qui ho porten. Les habitacions molt ben cuidades i confortables. El menú de sopar, cuina casolana i molt bé. L’esmorzar self service, i tens de tot.
01 diciembre 2021 16:50
Hotel molt acollidor i situat en una zona molt tranquila, l habitacio triple molt gran en forma de duplex, el tracte rebut immillorable i el menjar casolà i en gran quantitat. Per nosaltres una gran estada, si podem hi tornarem segur
10 noviembre 2021 14:19
Un restaurant i hotel amb molt encant.
Hem sopat Caldereta, Excel.lent, molt bona cuina i un servei perfecte.
Molt recomanable.
31 octubre 2021 23:05
Buen entorno, trato excelente, comida fenomenal, precio justo.todas las veces que he ido, y he llevado amigos, hemos salido encantados
30 octubre 2021 1:40
El restaurante está genial y son muy amables. Hemos llegado a las 15h después de una larga caminata. Todos los bares/restaurantes cercanos tenían la cocina ya cerrada y no hacían ni un bocata frío. Por suerte, aquí nos han dicho que nos podían hacer unos macarrones o canelones, los cuales estaban buenísimos. La atención al cliente también de 10.

Buena localización, al lado de las pistas de esquí, con vistas estupendas.
22 octubre 2021 8:31
Restaurant amb molta varietat de plats. Cal dir que tot i ser un restaurant en un lloc de muntanya, toquen molt be el peix. Pots menjar plats de mar i muntanya, des de un musclos a uns rovellons.
09 octubre 2021 14:56
Buen restaurante situado cerca de la estación de esquí. Ideal para reponer fuerzas después de excursiones por la zona. Buena calidad en menú del día. Producto fresco y muy bien cocinado. Precio contenido.
05 octubre 2021 9:24
Un Restaurant proper i amb molta varietat a la carta, servei ràpid i amb una relació calitat/preu immillorable, i seguirem anant sempre que poguem.
14 septiembre 2021 20:27
En època estiuenca o vacacional, us aconsello trucar per reservar la taula. Una àmplia i elaborada carta que paga la pena probar.
31 agosto 2021 7:29
Hotel acogedor con buen restaurante, sin embargo se supone que hay menú pero nos han cobrado a la carta.
Como negativo, el personal del bar no lleva mascarilla, la ducha se sale y el trato con la recepción es mejorable
11 mayo 2021 10:25
Recomendado 100%, amabilidad, limpieza, comida estupenda, etc etc.
Hemos estado dos noches y si se da el caso repetiremos
21 marzo 2021 12:46
Todo perfecto, un lugar muy bueno por comida y posición cerca de pistas.
Para repetir seguro.
01 marzo 2021 22:08
Fatal, fuimos por recomendación. Teníamos reserva, nos sentamos a las 13: 30 hr. Y hasta las 15: 00 hr. No nos sirvieron los platos. Cuando trajeron los canelones estaban fríos.
En un plato había un pelo y en otro un trozo de virulana de limpiar platos. (Aún así no nos quejamos) ya que entendemos que en estos tiempos están trabajando con poco personal y tal. Pero al ir a pagar (te cobran en barra, entiendo que la jefa) le comenté la demora, y que era una pena ya que la comida sí era buena, pero que quizas cogían más reservas de lo que pueden abarcar y su respuesta fue que para un menú de 20 € es lo que hay, que si quiero mejor servicio pone el menú a 40€.
Ojalá haya sido un mal día, pero todas las mesas salían con retraso.
19 febrero 2021 23:30
Muy decepcionante, mala atencion, tardan en servir, cuando llega la comida fria, la que toma nota muy borde, la comida ni fu ni fa la verdad que es mejor el franckfurt de delante de las pistas de esquí.
18 febrero 2021 17:53
Vam voler reservar per una nit (pel treball), però ens van dir que havien de ser mínim dues nits i que serien 60€/persona amb esmorzar i sopar. Llavors, vam decidir anar ja que el preu era el mateix que una nit i vam sortir molt d'hora l'últim dia per arribar al treball. La nit d'abans de sortir la dona de la recepció ens va dir que tenia apuntat que eren 60€/persona però que com estàvem 2 nits que serien 120€/persona. Ens vam sentir molt enganyats. Ens hagués agradat saber el preu real des d'un principi ja que tenim diverses opcions més econòmiques.
Per altra banda, encara que ens havien dit que estaven acostumats a servir per gent celíaca, no vam percebre això. Per telèfon ens van dir que comprarien pà sense gluten (no ho van fer), a l'esmorzar era "buffet lliure" on l'embotit el podia agafar qualsevol (podia haver contaminació) i l'última nit vam demanar uns entrepans i agua i la nostra amiga celíaca també va demanar aigua i embotit i ens van donar una ampolla d'aigua pels 4 (no podem beure de la mateixa ampolla d'aigua que ella). Sembla ser que no entenen bé els requeriments i la gravetat de la contaminació d'aliments per a una persona celíaca.
El tracte en general va ser amable i familiar, però que no fossin sincers amb el preu i no entenguessin bé el tema dels celíacs no es va agradar gens.
06 febrero 2021 6:47
Restaurante de montaña muy bueno! Los canelones y el cordero buenísimos, la cazoleta tiene una pinta que alucinas!
28 enero 2021 8:49
Hi anem cada nadal amb la família, ens encanta! Restaurant boníssim, esmorzar boníssim i el lloc és molt acollidor. Té tot el desitjat d'un hotel de muntanya!
28 enero 2021 4:47
Fatal. Entramos a la 13: 30 y no nos sirvieron el primer plato hasta las 15;00. Los canelones llegaron fríos, y en uno de ellos había un pelo. Y en cuanto a los segundos platos estaban buenos pero en lo mismo, fríos. La dueña no fue capaz ni de pedir disculpas. Para mi gusto ha sido en el restaurante que peor me han tratado y que no volvería JAMÁS.
03 diciembre 2020 5:52
Hotel restaurante de montaña, en El Port d'el Compte, excelente para esquiadores y amantes de deporte de montaña
06 noviembre 2020 9:04
Sempre hi havia anat en cap de setmana i el meni esta molt be, bona calitat i bon servei. Ara he provat el menu diari i no tinc dubte que repetire. Menjar casolà i de confiança.
02 noviembre 2020 1:15
Menú por 20 euros fin de semana exquisito, tiene el filete por 6 euros más, lo cortas como si fuese mantequilla, si estas por la zona, tienes que ir, todo buenísimo, los postres caseros, bien atendido, no se que más bueno puedo decir.
No son familia mía jajajaja
30 octubre 2020 15:00
Hotel molt confortable. Ambient acollidor. Les habitacions amb molta claror i balcons. Te una gran sala per poder reunir te amb els amics, veure la tele. Sopar complert. Hi tornarem
23 octubre 2020 7:34
Les habitacions una passada, però els hi cal més neteja. Per contra, el servei, en fi. L'esmorzar 3 vegades vam haver de dir que ens atenguessin perquè la persona encarregada estava prenent un cafe amb un comercial a una taula i ni es va aixecar. De lluny ens deia, seieu i ara vaig (mentida), després, aneu agafant begudes i vaig (NO) aneu agafant dolç i ara trec embotit.res. Fins que no li vaig dir, no el treu.quasi millor ni demanar-lo.
El esmorzar escàs i de poca qualitat, sense quasi opcions, només melmelada de préssec, només suc de préssec o un de taronja marca irreconeixible, oberts i fora de la nevera. Només llet sencera, oberta i guardada a temperatura ambient, ni agua ni altres llets vegetals o desnatada. Només pa de motlle CONGELAT i una única torradora del segle XVIII.els embotits.mitja llenca de pernil dolç sec, 3 rodanxes de formatge del dolent quadrat tipo bikini y 4 trossos mal tallats de pernil del dolent.i quan volem fer el checkout.més del mateix. Avisem a la persona que SEGUIA A LA TAULA AMB EL COMERCIAL I EL CAFE, i m'espero 15 minuts al taulell per a que s'aixequi i em cobri! Surrealista.
Per no dir que em van dir, que NI SE'M PASSES PEL CAP DE FER LA RESERVA PER BOOKING. Li pregunto pel preu llavors, i em diu que mes barat que a booking, i em cobra EL MATEIX QUE A BOOKING.
SURREALISTA, llàstima, perquè l'hotel és meravellos i l'entorn inigualable.si volen tenir clients, més val que es prenguin seriosament l'atenció al client que estan donant.
09 octubre 2020 14:44
Impossible dormir un dissabte: soroll + calor. Hi ha una gran placa de calefacció al costat del llit i, segons sembla per un problema amb el termòstat, va estar engegada fins la 1 de la matinada (després d'avisar del problema dues vegades). L'habitació era un forn i s'hauria mig arreglat deixant la porta del balcó obert, però dóna a la terrassa exterior del mateix hotel on s'hi ajunten a fer cubates i xivarri. La propietària va sortir un cop a demanar silenci, que va durar només una estona. Vam intentar demanar-ho nosaltres però poc cas ens feien.
Jo crec que es té un pub de nit o un hotel, però les dues coses són incompatibles. Si decidiu anar-hi un cap de setmana demaneu les habitacions que donen a la terrassa interior.

I ens sap greu haver de fer aquesta valoració perquè el lloc prometia: és un lloc agradable i vam gaudir del sopar i de l'esmorzar. L'habitació era espaiosa i neta. La meva impressió és que anaven desbordats, si no potser haguessin estat més al cas i ens haurien pogut ajudar. Potser el mateix problema el van tenir amb el sopar: molta espera entre primers i segons, i les patates que acompanyaven la carn totalment fredes i dures (però no van tenir problema a canviar-les). La mitja pensió inclou el menú de 18€, bo però potser una mica car / poc variat. De primers a triar entre sopa de galets, verdura, amanida. De segon llom, botifarra o xurrasco. Bon pastís de postres.

Animem a millorar aquests aspectes perquè hauria pogut ser una bona estada.
02 octubre 2020 8:20
Inmillorable. Feia temps que no estàvem tant a gust en un hotel. Tracte familiar i acollidor. El servei, des de la cambrera a la propietària va ser de matrícula: ràpides, amables i atentes. El menjar del restaurant va ser excel·lent, especialment els llagostins a la planxa, la sopa de peix i la carn de xai a la brasa. La habitació molt àmplia, més que suficient per a una família nombrosa com la nostra amb 2 adults i 3 nens, amés amb un balcó que donava directament al parc infantil, i permetia vigilar els nostres petits. Finalment un detall inoblidable per la nostra filla mitjana que va xalar com mai: el propietari sol oferir per festa major una xocolatada. Enguany, amb tot el que ha passat, potser no és va celebrar com cal. Així que ell va decidir fer-la per a la colla de nens i nenes que corrien pel parc infantil i voltants de l'hotel, fossin clients o no, i sense cap càrrec.
30 septiembre 2020 1:44
Calidad precio muy bien. Menu de 20e con mucha variedad de platos de calidad.
En estos días de covid algo lentos en el servicio pero se entiende perfectamente
26 noviembre 2019 8:00
Hotel muy acogedor y familiar para ir con niños. Se come muy bien en el restaurante.
Trato amable y cercano que se agradece.
Entorno natural precioso
11 noviembre 2019 5:38
Molt bon minjar, i de la comarca. Canelons com els de la iaia, boníssims. Entrecot al punt i de bon pes, com ha de ser (bona brasa) i postres de traca final.
30 octubre 2019 17:19
Hotel - restaurant, a l'hotel no hi hem estat però al restaurant sempre que hem de fer una celebració, hi anem. Molt bona relació qualitat - preu, una cuina molt elaborada i molt bon servei. Demanar hora per avançat, sol estar sempre ple!
30 octubre 2019 1:54
Hemos comido en el restaurante y espectacular, tanto la comida como la atención. Esperamos poder repetir y poder alojarnos. Muy cerca de la estación de esqui y en un entorno precioso.
26 octubre 2019 12:47
Hemos hecho la ruta pedals del Pedraforca y el intinerario nos ha traido aqui, calidad precio excelente, el hotel es un encanto muy limpio y sobretodo la atencion sobresaliente, ya tengo hotel fijo cuando visite la zona
11 octubre 2019 17:35
Una estada molt agradable, la tanquilitat de la zona, el tracte familiar de la Marta i família, un sopars bonissims.

Escribe una reseña



Calificación general: