14 marzo 2023 5:34
Molt recomanable. En Jackie no estava acostumat a estar fora de casa. Ara tenim la tranquil•litat i la confiança de deixar el nostre pelut en bones mans. Un molt bon tracte i atenció. Moltes Gràcies. En Jackie tornara i encantat. Fins aviat!
15 enero 2023 16:25
Totalment recomanable. Vam deixar els nostres dos gossos una nit i van estar perfectes. En Marc dona molta confiança i ens va anar enviant vídeos de com estaven.
29 diciembre 2022 0:03
PERFECTE. Desprès de probar alguns llocs per deixar al nostre gos (que te nomes 11 mesos) vam trobar per casualitat Mas la Badosa, i desde aleshores no el portarem a cap lloc mes que no sigui aquí. Estem super contents, l’horari es molt ampli, t’envien videos de com juguen i t’expliquen tot el que fan els gossos. El propietari inspira moltisima confiança i es nota que l’apasionen els gossos i el seu treball.

Sens dubte 100% recomenable, son tots facilitats!
19 julio 2022 13:01
Vàrem deixar els gossos una nit, i sense cap dubte hem trobat el lloc ideal, van estar molt be jugant amb altres gossos i disfrutant dels camps de la finca.
En Marc va estar super atent, enviant vídeos i mantenint-nos informats.
Costa trobar un lloc de confiança on poder deixar els gossos quan no hi ha mes remei però no tenim cap dubte que repetirem, per el tracte proper i familiar, per l'entorn i les instal·lacions i perquè han estat com a casa.
Gràcies!
26 junio 2022 14:50
Sin duda el mejor hotel de perros que he visitado. Los perros están super atendidos y se lo pasan genialla
23 mayo 2022 23:55
Espectacular, muy recomendable. A mi perro se le ve feliz. El dueño muy amable y con gran conocimiento del comportamiento de los canes.
06 mayo 2022 23:18
Los perros estas en su salsa con mucho terreno para que disfruten y muy bien cuidados,
Un sitio genial para nuestros canes!
22 marzo 2022 11:28
Sempre deixem els nostres gossos aquí amb en Marc, i marxem tranquils sabent que estaran super bé.
Les habitacions on dormen són amples i estan sempre netes, durant el dia estan passejant o jugant amb altres gossos. Tornen sempre a casa ben cansats i contents.
Súper recomanable!
12 septiembre 2021 22:27
Van tenir la Maggie (un Braco) ahir diumenge i va anar molt be. Molt bona experienia. Molt d’espai. I tornarem.
En Marc molt atent. Ens va enviar fotos per que estiguessim tranquils. Moltes gràcies Marc.
24 agosto 2021 22:37
Molt professionals i atents, no tenim ni una sola queixa, tot el contrari, em quedat contentissims! El lloc es inmillorable, igual que el tracte tant amb el gos (tyson) com amb nosaltres, un 10. Repetirem segurissim! Moltissimas gracies per tot, estem molt agraïts!

Escribe una reseña



Calificación general: