27 marzo 2024 20:35
Vam fer spa + dinar. Genial, tranquil·litat màxima, l'spa ideal i el menjar perfecte!
19 marzo 2024 22:51
Una experiencia preciosa :) El sitio en sí es un remanso de paz. Nada más llegar nos impresionó la calma que nos rodeaba, y lo bonito y cuidado que estaba todo. Las instalaciones son sencillas pero cuidadas hasta el más mínimo detalle. Esto es algo en lo que Can Buch que se diferencia de otros sitios similares. Transmite lujo y buen gusto sin entrar en el exceso, está todo en el detalle de un lugar que está hecho con mimo y atención. Gerard y el resto de profesionales fueron muy amables en todo momento.
El servicio de restauración buenísimo, hay posibilidad de hacer excursiones fáciles, y también es genial para ir con niños (granja con animales). Nos gustó muchísimo la experiencia, volveremos :)
06 enero 2024 14:09
Hemos pasado 4 días inmejorables. Fantástico para desconectar, caminar, relax, sin TV, apartado del pueblo. La masía tiene un encanto especial, acogedora, tanto la habitación, como restaurante o spa. El desayuno buffet no falta de nada, la comida es picnic, aunque lo puedes comer en el restaurante, muy original con su cesta, y la cena, deliciosa. Todo productos de su cultivo.
Mi felicitación para Gerard por el proyecto, y a su equipo por la atención y buen servicio.
31 diciembre 2023 5:20
El lugar es de ensueño, de desconexión. La comida de una calidad que no se encuentra en la ciudad, y el servicio muy amable con chicos que atienden siempre con una sonrisa en la cara. Vale cada céntimo que cuesta!
29 diciembre 2023 12:54
Un lloc per desconectar i gaudir del silenci!
El servei molt atent en tot moment.
En Gerard un crack!
18 diciembre 2023 9:43
Es un sitio donde se puede encontrar la tranquilidad tan necesaria hoy.está todo preparado para hacer de la estancia allí como algo inigualable
11 octubre 2023 19:56
Simplement excel•lent! El tracte humà, l’atenció al detall, la comoditat i bellesa de les habitacions, la gastronomia exquisita, la privacitat del hammam, l’entorn, les vistes, tot! La perfecció no existeix, però can buch i el seu equip es mereixen un 10 en totes les categories.
10 octubre 2023 16:37
Espectacular contrada enmig de la natura! Casa rural Hotel amb habitacions amb molt d’encant i confortables. També compta amb un restaurant de km 0 amb un menjar brutal! El millor, el tracte de l’equip de Can Buch; és excel·lent. De 10 en tots els aspectes
15 septiembre 2023 11:18
Hem tingut el privilegi de passar dues nits a can Buch amb els nens i la experiència ha estat immillorable. Situació idíl·lica, habitacions impecables, servei i instal·lacions a la altura dels millors allotjaments, i tot això acompanyat d'una gastronomia local extraordinària. No dubteu a venir-hi amb familia, els nens son benvinguts i us hi trobareu en tot moment com a casa. Un 10 per Can Buch
14 septiembre 2023 6:07
¡El lugar es increíble! Perdido en plena naturaleza.
El personal es excepcionalmente amable y servicial.
¡Las comidas son deliciosas!
¡Un proyecto ambicioso realizado con mucho amor!
22 agosto 2023 15:39
100% recomenable!
Lloc idíl·lic, menjar exquisit i tracte immillorable. Can Buch és i serà el nostre indret on gaudir les nostres vacances. Portem venint des de l’estiu del 2020 i la veritat és que, any rere any, el disfrutem com si fos el primer.
20 agosto 2023 20:10
Relax total, en família o em parella. Menjar casolà i de km0, zones exteriors precioses i molt ben cuidades. Treckings ideals de poca dificultat. Tranquil·litat extrema i la piscina natural una passada. El preu no és econòmic, però a l'alçada del lloc i servei. Tornarem!
02 mayo 2023 17:29
Per aquells que volgueu desconnectar i fer una cura de salut amb immersió a la naturalesa, es el lloc ideal.
Dins el bosc, rodejat d'un magnífic paisatge és troba aquest fabulós hotel amb un disseny de premi, on gaudeixes de tot el confort i aliments ecològics i saludables del propi hort, els ous de les pròpies gallines que campen lliures, i la carn dels seus xais tan ben cuidats.
Tot ho califico d'excel·lent, el tracte de la gent, el menjar, la neteja, el confort, l'entorn, la piscina, etc.
Amb el màxim de detalls i un tracte del.personal immillorable que et fan sentir molt bé.
Ho recomano.
15 marzo 2023 7:29
Este lugar es increíble! Tranquilo, apacible. La comida es estupenda y todo producido allí. A1
25 febrero 2023 0:43
My husband and I stayed here on a 3 day cycling trip around Girona. Can Buch was the most idyllic, dreamy, peaceful, and beautiful place we have ever stayed. The breakfast and dinner made on-site from ingredients from the farm were delicious. This was a truly an unforgettable place to stay. Book it! Worth every penny.
03 diciembre 2022 22:26
L Hotel, l'entorn i el personal immillorable. Tot i que el tema de oferir xecs regal els queda molt que millorar.
Problemes per trobar dates, (crec que es podrien reservar algunes places per aquest servei si l'ofereixes.)
Quan et sembla que has pogut fer la reserva l'únic cap de setmana disponible d'estiu et diuen q és un error i que no hi ha cap lliure fins octubre (adéu piscina).
Un cop allà repeteixo que molt bé tot (a part d'haver de sortir molla del spa perquè no l'havien posat en marxa) i que malgrat de diposar del xec regal gastronòmic et cobrin els entrants i el pà que te'ls porten sense demanar-ho i un suplement de 4 dels 6 plats.
Són aquests detalls que marquen la diferència.
28 noviembre 2022 21:20
Excel.lent experiència, totalment recomanable! Lloc idíl·lic per gaudir de la pau, els sentits i la natura.
21 noviembre 2022 0:12
Little piece of heaven. Beautiful rooms, amazing views and surroundings, friendly staf and good local produced food. Great job Gerard!
17 noviembre 2022 2:16
Des del primer moment un tracte amable i atent. Un lloc molt tranquil, amb un gran servei. Ideal per poder desconectar i relaxar-se tranquil.lament. Recomenable 100% a tothom
24 octubre 2022 23:18
Unes vistes fantàstiques, molt bon esmorzar.
Tot i que la retolació està en català i el propietari evidentment ho és i el parla, vam trobar a faltar que ningú, absolutament ningú dels qui hi treballen, fes el mínim intent ni esforç de parlar-lo, tot i tenir per llengua materna una llengua tan propera com el castellà. Ni un intent de "bon dia", "bona nit", "com va? ", "necessiten alguna cosa", " tot bé? ". La diferència tampoc és tanta i requeriria només un petit esforç o la mínima voluntat. Crec que seria una mostra més de respecte i estimació a la terra que tan diuen que s'estimen. Una llàstima arribar el cor del país i només sentir el castellà per tot arreu!
22 octubre 2022 9:36
Tenía Can Buch como referencia para mi proyecto futuro y poder visitarlo ha significado acercarme un poco más a lo que deseo. Desde el momento en que mi pareja y yo entramos conectas con la masía y el entorno. Es un sitio único y cómo me alegra habérselo dicho personalmente a quien lo creó (Gerard, somos los de Canarias ¡!). Cati, gracias por hacer de nuestros desayunos y nuestras cenas como si estuviéramos en nuestra mismísima casa. No hay duda, volveremos.
16 octubre 2022 6:35
Very nice please to relax and reconnect with nature.
It would be nice to have The service of hot water for tea for free.
29 agosto 2022 3:22
Hem trobat el lloc d’on no volem marxar. Vam arribar amb les expectatives molt altes per tot el què haviem llegit i les fotos que haviem vist però és cert que res del què pugui dir o cap de les fotos que pugui publicar li faran justícia. En Gerard té un projecte preciós que treballa i defensa amb una passió que s’encomana. Trobar espais tant ben cuidats, respectuosos i especials, portats per gent tant benparida i disposada, és dificilíssim. Moltes gràcies Gerard, Nacho, Antonella, heu fet del nostre cap de setmana una experiència per recordar. Contem els dies per tornar-hi! ️
21 agosto 2022 0:26
A can Buch s'hi va a trobar el silenci, la tranquil·litat i el bon servei. Hi hem estat 3 nits seguides, i només podem fer lloances de la instal·lació i el servei. És molt meritori l'esforç del Gerard i companyia per bastir una Petit Gran Hotel a la Vall de Llèmena. L'han alçat de les runes i ha quedat bé, bé, bé. Can Buch és una gran masia amb 7 habitacions de mides generoses i còmodes. La situació de l'àmplia finca és molt singular. Una gran plana entre turons, lluny de carreteres i veïns. És un hotel que vetlla molt per al medi ambient i l'alimentació de proximitat. Encara té els arbres petits. Son molt joves, però té un futur molt prometedor. Gràcies, Gerard a tu i a tot l'equip. Tan sols un comentari: hauríeu de procurar que els clients catalans poguessin expressar-se en la seva llengua tal com ho fan d'altres clients amb qui coincidirem, que parlaven anglès.

L'excursió a l'ermita de Sant Roc i el Mirador d'Amer val molt la pena
Salut!
16 agosto 2022 10:42
Vam anar-hi 3 amics i ens vam quedar a l'habitació "Els Bens", una experiència fantàstica.

Un projecte sostenible, sense caure en el pamfletisme buit del qui que s'abandera d'aquest discurs. Una proposta honesta i natural. En Gerard, ens va explicar tota filosofia darrere del projecte, des dels materials i la metodologia de construcció a la carta de menjar que ofereixen i la veritat és que vam quedar enamorats.

Ens vam sentir com a casa -a la casa dels nostres somnis, que no podrem tenir mai, per ser més exactes-. La veritat és que no volíem marxar, comptarem els dies fins que hi poguem tornar.
11 agosto 2022 0:26
We where 3 adults staying at Can Buch for 3 days - and we wish we could have stayed longer. The place is amazing, the food, the ideology, the surroundings and the owner and his staff the most pleasant and helpful people.
09 agosto 2022 15:34
Cap de setmana inmillorable, un espai màgic per a desconnectar i carregar-te d’energia. Tot l’equip de persones que hi treballa encara ho fa més especial. Felicitats! Tornarem
16 julio 2022 7:12
La nostre filla va tenir el gran encert de regalar-nos una nit i nosaltres en vam afegir un altre.
La veritat que ens va agradar molt. La decoració, el menjar, l'entorn.
Per tornar a repetir.
29 mayo 2022 17:05
Hi tornarem segur. Ens ha encantat i hem disfrutat molt tota la família, sobretot el petit de 3 anys amb els animals! Enhorabona pel projecte
28 mayo 2022 2:56
ESPECTACULAR fin de semana de desconexión y relax. Tanto la masía como las vistas que ofrece son maravillosas. Comida exquisita de proximidad, y atención y trato inmejorables.

Repetimos seguro!
15 mayo 2022 15:30
Nos ha encantado el lugar. Cuidan mucho los detalles y nos parece increíble como consiguen que el lugar sea autosuficiente.
Recomendamos coger la ruta guiada, donde explican la filosofía del lugar.
Un placer poder pasar el fin de semana en la masía y desconectar del bullicio del dia a dia.
Hasta otra! ;)

Laura y Rubén
09 mayo 2022 20:17
Super bien ubicado, cuidado, natural, comida excelente, con mucho mimo cada detalle, todo perfecto!
07 mayo 2022 1:14
Increible lugar. Es precioso, ubicación immejorable, y para mi lo más importante: su filosofía de vida. Un modelo holístico donde tiemen autosuficiencia energética y alimentaria (basada en la permacultura). Diferentes actividades tanto para conocer el proyecto como pra disfrutar (poseen un hamman increíble, servicio de masajes.).
Y finalmente el equipo, fede, lali, gerard y todos los voluntarios nos acogieron de forma espectacular. Volveremos!
25 abril 2022 15:10
My family and I had a fantastic stay here. The hospitality of all the staff (including kitchen staff), the tranquility of the place itself, and the food were outstanding. Everything is done with great attention to detail. You can feel that this is a heart project of the owner and staff. We will definitely come back again. Thank you so much for everything.
07 abril 2022 1:37
Simplemente mágico. El entorno, la casa, el equipo liderado por Gerard y todos los miembros, las comidas geniales y sobre todo el amor que te transmiten a todo lo que hacen a lo largo de tu estancia es único. Gracias por hacernos sentir como en casa y volveremos seguro. Muy recomendable!
11 febrero 2022 22:24
No puedo decir nada nuevo:
Lugar fantástico
Masía preciosa
Comida deliciosa
Servicio insuperable
Personas bellísimas.
Seguro que volvemos, Santi.
07 febrero 2022 1:01
Un lloc on tornar.
Pel projecte, per l'entorn, per l'equip. On res és perquè si, perquè hi ha un propòsit i una filosofia de vida que es transmet i que et fa creure que amb esforç i ganes els canvis són possibles. I això amb tot el confort per als hostes i amb tot cuidat fins al mínim detall.
Fins aviat!
19 enero 2022 17:53
We had a wonderful stay on this farm for two nights in December. We booked a suite with two rooms and a patio and it was so lovely. Perhaps slippers and a mini fridge are needed in the room.

I asked them how to get to the place as we did not have a car and greatly helped with this from Girona. We got a taxi and this was the best option, and not too expensive as well.

Service is incredibly awesome—everyone wants you to enjoy your stay at the place. We felt very welcomed by everyone in this place, even the chef who is working in the kitchen would wave at you! The girl from Argentine was super super friendly, her smiling eyes (as she was wearing a mask) and good English skills made our stay just wonderful.

We ordered food from the restaurant and it was so good, but it seems that food is great in Spain in general. Loved their green juice and orange cake ️
19 diciembre 2021 19:29
Sitio mágico con un gran proyecto detrás.cada detalle de la casa, cada rincón, cada sabor y el sonido de la naturaleza hacen que sea una experiencia perfecta. 100% recomendable. Repetiremos. ¡Gràcies Can Buch!
29 noviembre 2021 0:35
Ha estat una estada molt agradable. L’atenció per part del personal ha estat exel•lent així com l’hotel en si i l’entorn. Molt recomenable per a passar un cap de setmana de relax, desconnexió i natura.
28 noviembre 2021 13:10
Un lloc amb molt d’encant. Si tens ganes de desconectar i de fer un canvi de xip, Can Buch és el lloc. A través de recomanacions d’amics hem viscut una gran experiència, a nivell gastronòmic disfrutaràs d’uns plats elaborats, i en el nostre cas, vegans, que han fet disfrutar moltíssim. Tot el seu personal és molt agradable i sempre disposats en ajudar-te. Moltes ganes de repetir i compartir-ho amb la gent que estimes
14 noviembre 2021 10:40
Una zona de gran relax, amb possibles excursions a diferents distàncies.
O també et pots dedicar a gaudir del paisatge, que ès fantàstic en companyia de un llibre i la amabilitat del personal.
Interessantíssims els àlbums de fotos de tot el procés de la restauració.
Moltes felicitats a tot el personal
Fins aviat
11 noviembre 2021 22:02
REPETIREM!
Aquest paratge és realment increïble. He vist pocs hotels que cuidin tantíssim tots i cadascún dels detalls. TOT el personal és encantador (passar al costat de la cuina (tota de vidre) i que una noia rentant plats et dediqui un somriure, és TOP, detalls que marquen la diferència).
L’entorn ens ha encantat, rodejats de tants animals (els quals pots veure/viure de prop).
Gràcies Gerard &Co.
03 noviembre 2021 0:15
Una experiencia fantástica. La preciosa valle, las instalaciones,
la atención recibida y el
excelente servicio de
desayunos, comidas y cenas, ha ce de Can Buch un paraíso. Volveremos y lo recomendaremos.
28 octubre 2021 2:11
Lloc idíl.lic en un entorn natural immillorable. És un gran projecte i un concepte molt ben treballat. El menjar és exquisit amb una oferta gastronòmica saludable i de proximitat. El tracte és excel.lent. Les persones que hi treballen són súper amables, simpàtiques i atentes. Ens han fet sentir com a casa. Un 10 per l'spa d'ús privat. Recomanable al 100%. Tornarem segur!
Gràcies per tot.
18 octubre 2021 9:09
Ahí viví la experiencia de mi vida.
Recomiendo Auró Blanc (habitación).

Lo que más me cautivó fue el silencio y le energía de este precioso espacio.
Comida riquísima con opciones vegetarianas. Un chef argentino brutal:)
100% recomendable.
08 octubre 2021 14:40
Masía reconstruida y rediseñada con mucho mimo, dentro de la preciosa Vall de Llémena que ya conocíamos. El concepto de autosuficiencia energética y alimentaria la hacen especial, con una calidad de desayunos y cenas asombrosa. El fin de semana que hemos estado no pudo completarse como una experiencia de 10 por la multitud de parejas con niños que hubieron. Conocedores de que se está arrancando el proyecto, nos gustaría que se definiera de forma más transparente la filosofía del lugar: para familias (alboroto intrínseco al ir con niños) o adults only (relax y conexión con el entorno). Repetiremos la experiencia para quitarnos el mal sabor de boca.
03 agosto 2021 12:02
Inmejorable! Tanto en trato personal como en calidad de la cocina y del establecimiento.
Perfecto para la desconexión que buscábamos.
12 julio 2021 11:58
Espectacular. La casa és preciosa, amb una reforma molt ben feta i uns materials molt ben triats. Cuiden molt tots els detalls, les olors, les sensacions, tot és natural. I el menjar increïble. Un 10. Tornarem.

Escribe una reseña



Calificación general: