11 noviembre 2023 7:57
Perfecto tanto si estás trabajando por la zona o de fin de semana
La atención personalizada excelente y siempre dispuesta
Muy recomendable
07 noviembre 2023 19:56
Es la 2ª vez que nos alojamos toda la familia en varios de estos apartamentos. Aparthotel muy bien atendido por su propietaria Patricia siempre amable y pendiente de todos los detalles. Limpio, bien distribuido, tranquilo, cerca del centro andando, sin ruidos. Cerca de super grande, de restaurantes y servicios. En resumen un buen sitio para alojarse en su estancia por Arbùcies y alrededores. Lo disfrutamos y sin duda repetiremos.
21 octubre 2023 17:05
Perdón por la tardanza.yo estuve en septiembre el día 1 para ser exactos.tengo que decir que el trato fue excelente tanto de la propietaria como del servicio.acogedor y limpio
04 octubre 2023 13:11
Molt bona experiencia i la Patricia super atenta tant abans, durant i després de l’estada, molt recomanable!
07 septiembre 2023 21:40
Nosaltres ens vam allotjar a l’habitació adaptada per gent amb movilitat reduïda i vam estar super còmodes i amples. Anavem amb una nenes de 3 mesos i vam fer colecho super bé al llit de 1,80m, peró hi ha espai de sibres per posar varies cunes de viatge de lo gran que és l’habitació. El bany tambe era molt gran i el plata de dutxa molt ample amb seient abatible. Tot molt ven reformat. A l’habitació hi ha una mini nevera amb un petit congelador, la tipica dels hotels i refreda super bé.

Molt recomanable per gent amb movilitat reduïda i per families amb bebés.
03 septiembre 2023 8:52
Los apartamentos impecables muy decorados con mucha gracia, muy cómodos!
La ubicación muy cerquita de la carretera pero muy bien situados para disfrutar de la zona!
01 septiembre 2023 11:48
El apartament estaba molt be, tot super nou i molt acollidor. Ens ha encantat! La atenció que han tingut ha sigut excelent per tal de que tot estigui perfecte
28 agosto 2023 5:22
Ens vam allotjar en aquest apar-hotel amb motiu d’un casament i l’experiència ha estat genial. La Patricia ens responia a dubtes amb molta immediatesa. Les habitacions són amplies i la higiene molt correcte. A destacar també les vistes de darrere l’Hotel. Recomanable!
09 julio 2023 5:24
El tracte molt bo, tot han estat facilitats per part de la Patricia. Molt bona relació qualitat-preu, les habitacions molt maques
25 junio 2023 16:37
Mi boda ha tenido lugar en Arbúcies y necesité urgentemente habitaciones para hospedar a algunos invitados que decidieron quedarse a dormir. Debido a que todos los demás hoteles estaban llenos, contacté con ellos, y Patricia hizo lo posible para poder hospedarlos. Es un encanto de persona y gracias a ella mis invitados pudieron alojarse la noche de la boda. Todos quedaron muy contentos de los servicios que ofrecían las habitaciones y de la proximidad al sitio de la boda. Además está terminando de reformar todas las habitaciones y estan quedando de maravilla!
23 junio 2023 11:09
Estuve el fin de semana con mi familia y era una habitación para cuatro, está toda reformada y el baño también está estupendo, superó nuestras expectativas.
13 junio 2023 15:14
Aquest cap de setmana em anat una 9 persones per que teníem un casament i ens hem quedat a dormir. Hem estat molt bé. Les habitacions estaven molt ben condicionades. Els llist eren nous i molt còmodes. Els apartaments molt confortables també amb els llits nous. No varem fer servir la cuina però estava totalment equipada i impecable. Les vistes de les habitacions del darrera eren molt maques. La Patrícia ha estat molt amable i pendent de nosaltres fins a l'arribada. És un aparthotel molt recomanable. Moltes gràcies per tot.
05 junio 2023 18:22
Nos han atendido muy bien y siempre nos han dado facilidades. Habitación bonita acabada de reformar y muy limpia.
03 junio 2023 1:51
Muy limpio y acogedor. Hermosa ducha, atención fabulosa. Parking en la puerta. Además bonitas vistas
27 diciembre 2022 10:25
Encantada amb la nova habitació que vam fer servir. Molt bonica, matalàs boníssim i comodíssim.
Ubicat per moure't a peu al poble i en cotxe on vulguis. Vam passar la nit de cap d'any. Agraïments

Escribe una reseña



Calificación general: