07 diciembre 2023 17:07
Pequeño pueblo agrícola, hermosos paisajes y perfectamente tranquilo. Cerca de la playa y de la montaña, nos alojamos aquí como un punto intermedio entre la playa y Girona y fue fantástico. Hay buena comida en pueblos cercanos a sólo unos kilómetros de marisco a la catalana. Volvería. Asegúrate de visitar las ruinas.
26 octubre 2023 2:53
Demasiado caro: 7 euros por persona en noviembre, por lo tanto fuera de la temporada de verano.
20 octubre 2023 11:31
És fàcil de trobar i d'arribar.
Es pot aparcar amb facilitat però s'ha de caminar una mica. Adaptat per minusvàlids.
El lloc és gran, pots passejar per tot arreu, amb l'audioguia t'assabentes de moltes curiositats.
El personal és molt simpàtic i t'acompanyant si tens qualsevol dubte.
16 octubre 2023 3:51
Fantástico yacimiento. La explicación de la audioguía es INCREÍBLE. Absolutamente recomendable.
10 octubre 2023 0:18
El poblat de gran interès però el personal i serveis molt que desitjar. Has d'escanejar un codi QR per seguir el recorregut, en els nostres mòbils va ser impossible, Vodafone ens va bloquejar l'enllaç dient que era una pàgina fraudulenta. Al sortir veiem gent amb una audioguia que no se'n ha ofert. Les explicacions nefastes. Preguntem per les visites guiades, contesta has d'anar clicant a l'agenda fins que en trobis una.
Decepcionant!
07 octubre 2023 16:05
Excel•lent indret on podem conèixer de primera mà la ciutat ibèrica d'Ullastret. Imprescindible la guia al mòbil per escoltar les interessants explicacions de l'historia d'aquesta ciutat. Molt recomanable.
01 octubre 2023 17:14
Hem aprofitat les Jornades Europees del Patrimoni, visita al poblat ibèric d'Ullastret gratuïta. Hi vam reservar per Internet i només a calgut entrar per recepció on ens ates una noia molt amable, que ens ha explicat tot el que havíem de fer, autoguia amb el mòbil i molt còmode. També podíem assistir a una ponència, vídeo explicatiu i museu. Visita molt recomanable en un bonic entorn.
25 septiembre 2023 5:24
Al arribar trobareu un aparcament molt gran i ampli. A continuació la barrera amb la taquilla, allà podeu comprar la entrada o si la porteu validar-la, us faran entrega de la àudio guía. La atenció del noi que hi ha allà es excelent. Accediu al complex per un camí i arribareu a la ciutat ibérica, marcada amb números, que heu d'introduir a la àudio guia. Just a dalt de tot, teniu wc i el museu.
10 agosto 2023 11:42
Poblado Íbero de los Indiketes. Grandes muros y interesante de visitar. Buena audioguia. Museo con sala inmersiva que ayuda a ver como podría ser la vida del poblado en sus orígenes. Se puede ver en 1h30- 2h. Aparcamiento tierra gratuito a la entrada con arbolado y sombra. Precio normal entrada 7€
09 noviembre 2019 14:12
Un poblat ibèric en plena excavació. Hi hem anat en família i hem pogut veure l'excavació del fossat exterior.
A més encara queden zones per excavar a la ciutat.
Amb el preu de l'entrada (5 euros) (els nens no paguen) et dónen una audioguia amb la que pots seguir un recorregut per jaciment mentre t'expliquen el que veus.
Impressionants les muralles (noves, les adossades per fora a les antigues), amb els seus enormes carreus perfectament encaixats.
Impressionants les cisternes que encara aguanten el pas del temps, o les sitges de les que han extret objectes que hi van llençar un cop vells o trencats.
Podeu passejar per part dels carrers, fins i tot empedrats.fa 2500 anys!
Llàstima que fa uns anys es va construir a la banda superior del turó un edifici-museu, que ja ens diuen que és a sobre d'una part d'un temple. L'entrada és inclosa, i podeu veure la ressenya corresponent. És clar que els carolingis van fer un castell també sobre les ruïnes ibèriques.
Espero que àviat puguin acabar d'excavar el jaciment i també el proper i no visitable de l'Illa d'en Reixac, i puguin ampliar-nos la informació.
I si aneu a finals d'estiu podeu collir ametlles, que cauen amb closca dels arbres del jaciment ;)
25 octubre 2019 0:46
Una visita recomendadisima con niños, la audio guía adaptada para ellos les encantará. Además, no pagan loa menores dw 16 años. Personal super amable.
23 octubre 2019 1:41
Très intéressant l'entrée est très abordable pour les enfants/ados c'est gratuit et les commentaires de l'audioguide sont passionnants
22 octubre 2019 16:22
Muy interesante la visita y con la audio guía buen explicado todo y el museo muy bonito y la sala de audiovisual perfecta con ese efecto 3D explicando un resumen de la historia, personal muy amables, volveremos con familiares que lo vean
07 octubre 2019 1:14
L histoire ibérique très bien expliquée et commentée. Aucun problème pour stationner.prix d entrée à 5 euros. Audioguide dans la langue choisie facile d utilisation et très bien fait au fur et à mesure de la visite. Superbe site où l on a peine à penser qu'il existait tout autour un immense lac.musée et jolie vue alentours. Le parking est gratuit. Compter environ 1h30 à 2h00 de visite. A conseiller
06 octubre 2019 15:08
Sembla increïble que encara es conservin restes tan antigues del nostre passat. A mes vaig tindre la sort de trobar ho un dia gratis i va ser inolvidable
25 septiembre 2019 8:01
Una bona manera d'aprendre més coses de la cultura del ibers és mitjançant les àudio guies que expliquen de forma amena i pedagògica la història d'aquesta ciutat indigeta.
24 septiembre 2019 20:02
És el poblat ibèric més gran de Catalunya. És evident que el comerç amb Emporion i Rodhe van fer que fos una ciutat molt important en aquell segle 4 A. C Hi ha parking, i amb el preu de l entrada (5€) inclou una audio-guia en diversos idiomes, esencial per a poder entendre com es va formar aquesta ciutat amb uns 6.000 habitants a l'època més brillant. La muralla està ben conservada al mateix que les torres que formen la muralla, i algunes tijes i columnes encara són visibles.
També gaudireu d'un esplèndid museu i un vídeo explicatiu del conjunt que formaven les dues ciutats.
En definitiva, molt interessant. Guardeu entre 1,5 i 2 hores per a fer-ho tranquilament, ja que ho gaudireu.
5€ l entrada.
24 septiembre 2019 3:19
Desde la entrada, quienes trabajan en el lugar se interesan por el visitante.sorprendente excavación de d´Ulastret. Todavía se está estudiando su historia.vale la pena visitarlo
19 septiembre 2019 21:48
Très beau site archéologique ou l on se rend compte de la ville qui pouvait y avoir. Un film en réalité virtuel permet de faire un voyage dans le passé. Un audio guide gratuit explique très bien la visite
16 septiembre 2019 13:02
Molt bona explicació de l’audioguia. Molt ben cuidat l’entorn. Per visitar amb nens tenen opcio adaptable de les explicacions.
15 septiembre 2019 23:16
Imprescindible la visita. Molt ben explicat amb les audioguies. El personal molt atent i amable ampliant l'informació i aclarint dubtes.
04 septiembre 2019 3:51
El lloc és preciós, però si hi sumem el tracte del personal, només que tinguus una mica d'interès per la història, la visita pren trascendència.
01 septiembre 2019 9:59
Ciudad ibérica con unas murarllas muy buen conservada, se puede ver con audioguía. Las personas que te atienden muy amables. Hemos disfrutado mucho, todas las explicaciones muy didácticas
24 agosto 2019 9:56
El tracte dels responsables és molt professional i el text narratiu de les audioguies és pedagògic, planer i alhora rigurós. Amb una visita al poblat ibèric d'Ullastret et fas una idea molt clara del que van representar els ibers.
23 agosto 2019 3:07
A quien le guste saber de nuestro pasado. A quien le interese la cultura de los íberos. Ni gun lugar mejor para aprender y disfrutar al mismo tiempo
21 agosto 2019 13:12
Impresionante, entrada barata, te dan un mando guía y vas escuchando las explicaciones en cada punto de interés, en el museo te ponen un vídeo en 3D muy interesante a modo de pelicula, simulando la época y como era todo! Lo recomiendo. Siguen excavando y buscando nuevos datos sobre los indiketas.
18 agosto 2019 19:08
Un jaciment ibèric que paga la pena anar a veure. Recomanable per totes les edats. La visita inclou, a més del jaciment la visió d'una recreació audiovisual i el museu. Us proporcionaran una audioguia amb versió per nens i adults amb diferents idiomes. Preus assequibles i amb descomptes per diferents col·lectius. Grans vistes de l'entorn des dels miradors del jaciment.
17 agosto 2019 11:20
Visita amb guia molt interesant. Per 4 eur un vol per les ruines d'una hora on expliquen molts detalls de com vivien els Indiquetas. Es curios de saber fins on s'estenia el gran llac, del doble de l'estany de Banyoles, i com va desapareixer. Petit museu amb algunes peces al final i un curter pero ben fet audiovisual en 3D.
25 junio 2019 5:18
Una experencia única, el audiovisual espectacular será porque me encanta todo esta historia, pero esta muy bien un 5estrellas
05 mayo 2019 9:28
Muy bien organizado y acondicionado. Se echó de menos visita guiada con guia de verdad.reconozco que hace su función el aparato que te prestan con la entrada (4€) en el k vas metiendo los números que van apareciendo al lado de los restos de amurallamientos y solares de viviendas.muy bien explicado pero lo dicho.donde esté un guía de los de toda la vida que además es un puesto de trabajo.
Nos encantaron las ruinas y lo bien cuidadas que están. Un paseo en el presente que nos transportó al pasado pre- romano de esta parte de Iberia.
En contra: En el museo, las explicaciones escritas de los distintos elementos encontrados en las excavaciones, están ÚNICAMENTE en catalán.una falta de cortesía a mi modo de ver para los que no tenemos x lengua materna tan noble idioma. (Desconcierto de una joven japonesa estudiante de filología hispánica que hablaba castellano mejor que yo y que no entendía " ese tipo de español allí escrito" (literal transcribo).
04 mayo 2019 4:16
A mí m'agraden molt els íbers i els grecs i com que a Ullastret hi han gerros grecs i ruïnes íberes fan una combinació perfecte.

Escribe una reseña



Calificación general: