03 febrero 2024 22:48
Estudié ingles con un profe inglés que no sabia mucho de español y lo que me ha cambiado mucho es poder hablar ingles con gente extranjera.
18 diciembre 2023 6:46
Idiomas Tarradellas son excepcionales, si no llega a ser por ellos no apruebo mi carrera de Derecho, el ingles fue la ultima asignatura y aprobé porque ellos me prepararon para el examen. Gracias Idiomas Tarradellas
04 marzo 2022 21:49
I am very happy with the lessons at Idiomes Tarradellas. The staff is friendly and the teachers are qualified to get the best out of you!
29 junio 2021 21:11
La nostra experiència en formació on-line ha estat molt positiva. Totalment recomanable si busques classes personalitzades i professionals amb experiència. Repetirem sens dubte.
24 junio 2021 15:58
Durant el temps del confinament hem continuat fent les classes d'anglès de manera on-line, ha estat una molt bona experiència, el nen ha continuat el ritme d'aprenentatge, ha estat content i participatiu. Les classes han estat amenes. Recomano que si no teniu temps de fer classes presencials ho feu on-line.
18 junio 2021 0:20
GENIAL! Estem super conetnts amb l'Academia, professionalitat a l'hora que un tracte molt proper! Han sabut adaptar-se molt bé a la situació actual i les classes ON-LINE han resultat tant bones, participatives i divertides com les presencials! El meu fill de 8 anys ha aprés moltissim i s'ha divertit molt també! M'estic pensant d'apuntar-m'hi jo el curs que ve, m'han parlat genial de les classes per adults també!
Un 10 per la Marina i la Gemma que son fantàstiques! El curs vinent seguirem aprenent amb ells! Gràcies!
26 mayo 2021 1:20
Profesionales muy competentes, he hecho clases on line, conversación en inglés, y ha sido muy interesante la aportación de los profesores. Te dan muchas facilidades en tema de horarios.
15 mayo 2021 13:24
Hacemos clases en el trabajo con ellos.tanto las clases presenciales como las que hemos hecho en remoto (adaptandonos a la nueva normalidad) han sido amenas y interesantes. Los temas de cada clase están adaptados para que nos resulten útiles en nuestro día a día, tanto en el ámbito laboral como en el personal!
12 mayo 2021 7:22
Bona acadèmia amb professorat i personal implicat i professional. Classes dinàmiques que ajuden a gaudir de la llengua sense viure-la com una extraescolar més.
Destacar sobretot la seva implicació, seriositat i ràpida adaptació amb la situació del COVID-19 que ha permès seguir realitzant les classes, fent-les online, amb èxit.
11 mayo 2021 23:34
Amb el Covid-19, vaig veure l'oportunitat d'estudiar on line anglès. Vaig contactar amb ells i em van incorporar en un grup sense problemes. Les classes amenes, divertides i a la par didàctiques i molt professionals. Sens dubte al setembre hi torno, la comoditat del on line sense perdre la qualitat del servei. La recomano al 100%.
15 septiembre 2020 6:47
Gràcies idiomes Tarradellas per donar classes on-line al meu fill i aconseguir que aprengui anglès i s'ho passi bé.
Tant el Paul com la Gemma heu estat capaços de trasmetre coneixements i continuar el vostre mètode tot i no poder fer classes presencials.
04 septiembre 2020 4:51
La meva filla ha continuat fent classes on-line durant tot el temps que l'escola ha estat tancada i al ser grups petits i amb activitats molt divertides ens ha servit per mantenir-la motivada i en contacte amb l'estudi i amb altres nens.
25 agosto 2020 22:38
Us la recomano!
Com tants altres pares, ens vam quedar sense classes presencials extra escolars per als nostres fills; en el nostre cas, amb Kids&Us. Ens va arribar informació de classes anglès online amb Idiomes Tarradesllas i vam decidir provar-ho. Vam fer un grup amb nens d'edats semblants i després d'una classe de prova els mateixos nens van dir que volien continuar. Els nens gaudeixen de temps de conversa en anglès en temes diversos, activitats variades i històries entretingudes alhora que els pares ens estalviem dur i recollir-los.
Gràcies per pensar-hi, Idiomes Tarradellas!
24 agosto 2020 18:46
Molt recomanable per l'atenció i empatia de tot l'equip i, molt important, la professionalitat de l'acadèmia, doncs he aconseguit un speaking brutal per comunicar-me amb fluïdesa en anglès.
09 agosto 2020 19:02
He aprés molt amb les seves classes “online”. Son amenes i adequades als nivells de tots els participants. M’apunto pel curs vinent! Gràcies Gemma!
25 julio 2020 20:58
Fantàstic!
En aquesta època que estem vivint han continuat oferint un servei on-line que funciona perfectament. La meva filla de 8 anys ho gaudeix molt alhora que aprèn un idioma nou!
Ho recomano 100%
25 julio 2020 12:13
Idiomes Tarradellas nos acompaña en la educación de idiomas de nuestros hijos porque son muy profesionales y además tienen profesores con mucha experiencia que trabajan con mucha motivación.
Cuidan mucho los contenidos en relación a la edad del niño, al ser clases reducidas y muy personalizadas logran mantener a los crios motivados, aprenden muchisímo y lo más importante logran que el interés por el inglés vaya más allá que los contenidos que se dan en clase. Fue fácil tener continuidad durante el confinamiento porque desde el primer día supieron adaptarse con clases online.
Desde el primer momento sabes que te vas a sentir acompañado, entienden tus objetivos de aprendizaje, te dan las herramientas y hacen seguimiento para ver evolución, en un ambiente muy profesional y familiar.
24 julio 2020 14:18
Clases muy interesantes y con un profesorado nativo muy profesional.
Me ha ayudado mucho a mejorar mi fluidez en el idioma
22 julio 2020 15:16
Muy contenta con el servicio y atención recibidas. Mi hija de 6 años se muestra participativa y contenta con las clases. Durante todo el periodo desde el inicio de la pandemia hemos recibido las clases on-line y muy contentos con la metodología y resultados obtenidos.
19 julio 2020 11:01
Bona qualitat que s'ha mantingut amb les classes online. Han sabut donar respostes a la situació actual. Les classes on line són una molt bona opció per seguir aprenent sense desplaçar-se.

Escribe una reseña



Calificación general: