08 abril 2024 13:52
Malos Profesores no lo recomiendo para nada lo unico bueno es la cafeteria buenos empleados i todo pero del resto nada no recomiendo que apunten a sus hijos.
17 febrero 2023 2:20
Vaig començar al septembre amb l'ilusio i les ganes de poder fer el bachillerat dels meus somnis (artistic) i, poder-me dedicar al mon de les arts en un futur.
Gràcies al tracte dels professors, els alumnes i el sentir per la boca del meu tutor que ja no confia en mi. Ha acabat amb la meva salud mental i que els meus pares tot i jo ser major d'edad, decideixin esborrar-me d'aquest institut que, en teoria, desperta talents.
Han set els 4 mesos tirats a la brossa:)
L'únic per el que li puc donar gràcies a aquest institut es per haver conescut a les dos persones que més recolçament m'han donat fins ara i que es mereixen tot i més.
A, i afegir que la bona reputació que teniu per ser un dels millors instituts de lleida és una farsa:)
22 diciembre 2017 0:09
CAFETERÍA: Servei ràpid i molt efectiu tenint en compte el poc personal i el espai reduït, treballadors molt afectius amb els estudiants i menjar de bastants qualitat, però poca varietat. Preus mínimament cars i espai una mica angoixat, tret això es mereix les 3estrelles. BÉ.

Escribe una reseña



Calificación general: