20 septiembre 2018 9:19
Tenia dues taules de fusta pintada que eren el tancament d un relicari. Estaven fetes pols i ICRA Art les ha restaurat i les ha deixat com noves! Ara son el quadre principal del nostre menjador.
19 septiembre 2018 9:13
Tienda genial con materiales de todo tipo. Te atienden con mucha amabilidad. Por mi parte recomendada.
13 julio 2018 17:13
Tracte molt amable i un gran assortit de material artístic. Excel·lents restauracions.
01 agosto 2017 14:57
A més de botiga d'extens surtit de material de belles arts, també son representants exclusius a la comarca, de les taulestes gràfiques japoneses WACOM, líders en el mercat, amb interessants descomptes per fidelització i per estudiants. T'assessoren professionalment en tot el material que tenen en disposició immediata. També organitzen periòdicament, cursos econòmics per a totes les edats i nivells, en la seva aula-taller, tant per il·lustració, pintura, com també per aprendre amb les tauletes grafiques.
El seu fort, però, és la seva professionalitat (avalada pels seus estudis universitaris i per la seva experiència) en els seus amplis i variats serveis (recomano consultar la seva web) en il·lustració, pintura, models realistes en 3D, còpies en resina de qualsevol original modelat, conservació, restauració i reproducció de còpies de bens arqueològics, restauració d'obres d'art, de llibres (em van fer una restauració de molt alta qualitat d'un exemplar del Segle XIX), imatges, objectes antics, etc.adjuntant un valuós dossier del procés artístic del treball, a uns preus molt atractius.
També disposa d'un espai d'exposició temporal per a la venda de les obres d'artistes, previa reserva. I es pot gaudir d'un pati a l'aire lliure decorat, tant per a ús de pràctiques pròpies com per a organitzar cursos, tallers, xerrades, conferències, representacions teatrals de petit format, declamacions poètiques, etc.poguent-se equipar amb cadires, cavallets per pintar, taules, etc.
En conjunt un acollidor espai d'Art en el casc antic, al costat de l'Escola d'Art i Oficis i Superior de Disseny de Vic, i de l'església i claustre barrocs de Sant Domènec, del segle XVIII, que dona nom a la mateixa Rambla, on estan ubicats.

Escribe una reseña



Calificación general: