02 diciembre 2023 7:28
Por mucho que escriba no podría describir el enorme agradecimiento, admiración y respeto hacia Imma.
Ha dejado huella para siempre en nuestra familia al acompañarnos a recibir a nuestro primer hijo.
Nos ha ofrecido en todo momento una información veraz y con evidencia contrastada que nos ha hecho sentir muy seguros. Su capacidad profesional y humana es brutal.
Destacaría el inmenso respeto, el cariño, la profesionalidad, la seguridad con las que ha acompañado a mi mujer, a mi hijo y a nuestra familia.
Gracias por tanto Imma!
20 mayo 2023 16:58
Tracte excel•lent, molt professional, propera i respectuosa amb els valors i circumstàncies de cadascú. Recomanem a tothom tenir una llevadora independent, tant si el part és a casa com a l’hospital. Gràcies Imma!
11 mayo 2023 0:37
Imma tiene mucha sabiduría que ha sabido compartir con nosotros. Estamos sumamente agradecidos y felices de que ella nos haya acompañado en todo el proceso: por su conocimiento, su capacidad de acción, su ternura, su claridad y determinación cuando así se precisaba. Gracias, gracias y gracias
06 mayo 2023 9:08
Molt recomanable!
M'he sentit molt segura en tot moment sent acompanyada per l'Imma, i tot ha anat fenomenal!
02 abril 2023 14:03
Metódica, profesional, científica, rigurosa, inteligente, eficaz, rápida…podría escribir infinitas cosas todas buenas y sorprendentes de la experiencia de acompañamiento del
preparto, el parto en casa y el post parto. Ella
me ha ayudado conocer disfrutar y vivir
intensamente el embarazo y dejarme llevar en el momento del parto. Imma es mágica. Es la mujer que querrías a tu lado siempre en tu parto.
24 marzo 2023 16:40
Parir en casa con Imma fue sin duda la mejor decisión que pude tomar en relación al parto. ¡Y eso que nunca hubiera pensado que elegiría parir sin epidural y fuera de un hospital! Lo mejor fue que nunca trató de convencernos de nada; se limitó a exponernos siempre nuestras opciones, a facilitarnos información y compartirnos su amplia experiencia. De esta forma, sin pretenderlo, se ganó nuestra total confianza y llegado el momento lo que no concebíamos era parir sin ella. Y no nos equivocamos. Durante el parto me sentí absolutamente segura y respetada en todo momento; en las mejores manos. Gracias a Imma, mi recuerdo de un momento tan especial como el nacimiento de mi hijo es plácido y hermoso, y eso se lo voy a agradecer siempre. Así como la tranquilidad que ha supuesto para nosotros contar con su apoyo en sus primeros días de vida.
22 marzo 2023 0:49
Conocer a Imma y tenerla como nuestra Llevadora durante todo el embarazo y el día del parto ha sido una experiencia maravillosa y estamos muy agradecidas a ella y la recomendamos con toda seguridad por su profesionalidad, conocimientos, experiencia y por ser una persona con un corazón inmenso que disfruta con su trabajo y lo demuestra cada día. Que gran trabajo hace Imma, muy importante y valioso.
25 febrero 2023 11:32
El trabajo de Imma no solo es invaluable para la mujer gestante/madre y bebe, es un gran acto de valentía y coraje por defender sus derechos e intimidad, sobre todo en un momento tan vulnerable como es éste.
Su labor es una bendición para la sociedad.
Nos ha permitido dar un ejemplo de empoderamiento a todos los que piensan que parir en casa es peligroso e incluso una irresponsabilidad.
Su trato fue como tener a una madre cuidádandote, tierna y amorosa pero fuerte, sabia y protectora.
Siempre disponible y dispuesta a resolver cualquier duda o preocupación.
Estoy muy feliz de haber dado con ella, la volvería a elegir todas las veces y la recomendaría con los ojos cerrados.
Estamos muy agradecidos!
11 enero 2023 12:23
Estem molt agraïts a la Imma pel seu acompanyament en el prepart, part i postpart. La seva professionalitat, claredat i calidesa ens ha permès viure tot el procés i gaudir-lo des de la tranquil·litat i sentint-nos acompanyats, empoderats, tranquils i confiats, i rebre el nostre fill de la millor manera que ens haguéssim pogut imaginar. També ens va ajudar moltíssim el seu acompanyament en l'alletament i els primers dies després del part. Per nosaltres ha estat un regal poder comptar amb ella.
12 diciembre 2022 9:56
La meva parella i jo vam escollir l'Imma perquè ens acompanyés amb el part a casa i no podem estar més satisfets i agraïts. Ens hem sentit molt ben acompanyats durant el prepart, part i postpart, tant a nivell informatiu com emocional. El nostre fill va néixer la setmana 43 i l'Imma ens va donar la confiança i la tranquil·litat per arribar fins al final i tenir el millor part que haguéssim pogut esperar.
Una gran professional i persona!
27 noviembre 2022 21:12
Es una suerte que deseo a todas las mujeres, poder ser acompañadas por personas como Imma. Muy agradecida de haberme encontrado con ella.
04 octubre 2022 18:32
La meva parella i jo hem fet un curs intensiu amb l'ImmaS durant tot un cap de setmana. Ha estat inesperat perquè no coneixíem la feina de l'Imma però, ha estat una gran troballa!
Durant el curs, hem repassat les etapes de l'embaràs, part i postpart ens ha proporcionat moltíssima info per anar preparades, informades i empoderades al part (sigui on sigui). Una gran professional. Recomanable al 100%. Algun dia parirem amb tu!
Moltes gràcies!
19 septiembre 2022 7:35
Realizamos el curso de preparación a la maternidad con Imma este mes de julio y nos hemos quedado muy satisfechos y motivados, ha sido una experiencia enriquecedora, llena de conocimientos (tanto teóricos como prácticos) y aprendizajes. La entrega, dedicación, cariño y pasión de Imma por el cuidado de la mujer y del bebé en cada una de sus etapas desde el embarazo hasta la lactancia es el reflejo de la gran profesional que es Imma y su experiencia en el tema. Sin duda un curso que recomendaría y que volveríamos hacer.
29 julio 2022 3:41
Muy contentos con la experiencia de estar acompañadas por Imma. Un momento tan especial e íntimo como el parto requiere un acompañamiento igualmente especial e íntimo. Muy profesional, cercana, con mirada integral, divertida. El acompañamiento previo y post igualmente importante cara a la preparación al parto y la acogida del bebé. ¡Gracias por todo Imma!
19 junio 2022 17:54
Em vaig quedar embarassada i tenia clar que volia un embaras, part i postpart sanadors, (encara que en aquell moment desconeixia el que ens passaria poc després).

I allà hi erets, plena de saviesa, informació i respecte, plena d’empatia a cada abraçada, plena de llum i calor quan les teves mans acompanyaven cada contracció. Plena d’amor a cada visita postpart. Plena de tu per acompanyar-me a sanar.

Plena. Com quan ho tens tot en aquesta vida, inclús quan et falta quelcom molt important.

Quina sort.
La sort d’haver-te conegut i haver-te triat.
I la sort dels que llegint això et triaran!

Gràcies Imma per ser-hi i per ser. ️
05 junio 2022 13:12
Ha estat un autèntic plaer que l'Imma ens hagi acompanyat en tot el procés de preparació, part i postpart. Essent el 4t fill hem gaudit com en cap de les altres vegades d'aquest acompanyament. Gràcies Imma per tot️
17 febrero 2022 12:49
Respeto, racionalidad, templanza, tranquilidad, seguridad, confianza, cariño. La mejor decisión que pudimos tomar en este segundo embarazo fue contactar con Imma. Hemos aprendido muchísimas cosas sobre el cuerpo de la mujer, sobre el embarazo y sobre el parto. Hemos podido ser más conscientes de todo, pudiendo situar y darle el valor adecuado a todas las cosas que giran entorno a este momento tan importante de la vida. Es una mujer increíblemente profesional que te acompaña, explica, escucha y respeta. Para mi pareja además era muy importante que estuviese allí sin estar, ya que él prefería sentirse acompañado pero sin sentir a un desconocido cerca e Imma desde luego que lo consiguió. Consiguió que él estuviese a gusto y que yo me sintiese en todo momento segura, manteniendo mi espacio y querida. Creo que me faltan palabras para poder describir todo lo que me pasa por la cabeza, pero sin lugar a dudas si vuelvo a quedarme embarazada volveré a contar con Imma.
28 enero 2022 14:44
L’Imma ens va acompanyar en l’embaràs, el part i el post part, no tenim paraules per agrair tota la profesionalitat, amor, dedicació y temps que ens va entregar. És una gran professional!
29 diciembre 2021 20:52
La Imma per nosaltres ha sigut clau per a viure un part just com necessitava. Uneix l'amor i el respecte cap al procés natural, el nadó i la mare, junt amb les dades científiques, la informació i la experiència. Tot plegat ha fet que tant jo com el meu company ens sentissim còmodes i segures durant l'embaràs de que un part a casa era l'opció que més ens cuidava, i no només a mi i al fill en camí, sinó a tots els membres de la nostra família. Desprès de parir estem empoderades i agraïdes d'aquesta decisió i contentes d'haver estat amb l'acompanyament de la Imma.
21 noviembre 2021 21:48
Imma es 5 estrellas en todo: conocimiento, experiencia, calidad humana, presencia, rapidez en responder, flexible. No hubiese pensando nunca que podría existir una comadrona tan perfecta!
15 noviembre 2021 0:47
L'Imma és una gran professional, actualitzada amb tota l'evidència científica disponible, que es dedica amb cos i ànima a l'acompanyament físic i emocional durant l'embaràs, el part i el postpart de la mare i de tota la família.
Una única llevadora és la millor opció per conèixer-se mútuament i establir la confiança necessària per sentir-se segura i cuidada tant el dia del part com en el postpart.
30 septiembre 2021 11:01
Vam tenir un part a casa amb la nostra segona filla, en tot moment ens vam sentir segurs i va ser un part molt ràpid i fàcil. Estem super contents d’haver-la trobat i que ens hagi pogut acompanyar. Recomanem 100%
29 junio 2021 18:18
Estem molt contents d'haber triat l'Imma per acompanyar-nos en l'embaràs, el part i el post part, ens vem sentir molt segurs, informats i preparats per tenir el nostre fill amb ella a casa. Em va donar la força i la seguretat que necessitava, amb tant respecte, calma. No podem estar més agraïts de l'experiencia que hem viscut gràcies a la seva professionalitat.
17 junio 2021 20:54
He tardado casi dos años en escribir esta reseña, sencillamente porque se hace muy difícil expresar la importancia y el valor de que alguien como Imma te acompañe en este momento tan delicado y complejo de tu vida.
Su amplia y dilatada experiencia tanto en el proceso de gestación como en el parto te da una gran confianza y tranquilidad, muy necesarias para afrontar un parto en casa. Su discreción, calma y seguridad son muy de agradecer en los momentos en que uno se siente asustado o vulnerable.
Sinceramente, valorar de uno a cinco no hace justicia al valor real de su trabajo, realmente estas 5 estrellas se quedan muy cortas.
14 junio 2021 4:50
Tener a Imma como comadrona de nuestra segunda hija ha sido una experiencia maravillosa que guardemos en nuestros corazones para siempre. Es profesional, experta, sabia, transparente, atenta, cariñosa y totalmente entregada y apasionada por su vocación de acompañar familias y bebés en su llegada al mundo. Tendríamos otro hijo/a solo para volver a vivir este extraordinario viaje cogidos de su mano. Un viaje que me ha hecho renacer como mujer, como madre y como mamífera. Tenerla como comadrona es un regalo. La recomendamos totalmente.
30 abril 2021 1:18
Absolutamente satisfechos con Imma. Una gran professional y con una calidad humana a la altura de su conocimiento. Gràcies Imma!
22 abril 2021 15:58
Des del primer moment la Imma ens va transmetre confiança i seguretat. Amb una llarga i sòlida experiència, molta calma i molt de tacte ens va acompanyar en un dia tan especial com va ser el naixement del nostre bebè. Gràcies Imma per ser-hi i acompanyar-nos!
06 abril 2021 22:49
Des del primer moment que vam parlar amb l'Imma per plantejar el naixement de la nostra filla a casa, vam estar convençuts que era la millor opció, la nostra opció. Ens vam sentir en tot moment molt tranquils, còmodes, confiats i segurs. Una professional molt formada i actualitzada, amb una llarga experiència i excel·lent tracte, sincera i respectuosa. Estem immensament agraïts a l'Imma per tot!
02 marzo 2021 3:50
L'Imma ha estat el millor acompanyament que podíem haver tingut. Hem pogut gaudir de tota la informació necessària per tal d'encarar el part amb la màxima confiança. La proximitat i l'atenció rebuda en tot moment ens han permès viure aquest procés amb molta tranquil·litat, seguretat i amor. Volem remarcar l'importància de tota l'ajuda en el postpart, un moment delicat en el què de nou la seva atenció constant i sensibilitat han ajudat que la nostra filla creixi sana i forta. Imma, mai se't podrà agraïr suficientment la teva feina, gràcies per tot!
31 enero 2021 15:20
Parir a casa amb l'Imma ser una experiència inoblidable, fantàstica i totalment empoderadora. Un privilegi poder rebre al meu fill acompanyada del meu home i la meva filla gran, en la calidesa i les comoditats de casa nostra, i amb el suport inestimable i la saviesa de l’Imma. Ens va fer sentir segurs, tranquils i en bones mans en tot moment. Em va donar molta confiança i em vaig sentir cuidada. Repetiríem l'experiència sense cap dubte!
14 enero 2021 16:39
Imma was our midwife for my second baby. She supported us in a beautiful home birth. Imma helped me feel confident and safe for the home birth. She gave us a lot of information before to prepare us and was very caring and professional. She also gave after care and home visits. I would highly recommend contacting Imma if you are considering a home birth. Thanks so much Imma!
25 septiembre 2020 9:50
La Imma és una professional increïble que m'ha acompanyat durant el meu embaràs d'una manera complerta, respectuosa i responent a cada pregunta, neguit, por i alegria que he tingut de manera objectiva i sense jutjar. Repetiria 1000 vegades més el meu embaràs, part i Postpart amb ella. Gràcies Imma per haver estat la nostra llevadora!
21 septiembre 2020 16:05
L'acompanyament de la Imma ha estat impecable. Hem quedat molt satisfets de la seva entrega i professionalitat. No dubteu en contactar.
06 septiembre 2020 12:06
Elegimos a Imma para tener a nuestra bebé porque desde el primer dia compartió sus conocimientos, que son infinitos, acerca del embarazo, parto y postparto con nosotros. Creo que el conocimiento es la herramienta fundamental para tener el parto que se quiere: Imma te informa en todo momento y después, dentro de lo seguro y posible, tu eliges. El resultado es un parto respetuoso, una mamá empoderada y una bebé feliz.
11 agosto 2020 10:27
Estem molt satisfets de la qualitat de la Imma com a llevadora i persona. T'ofereix l'informació actualitzada segons la evidència científica i respecte la teva decisió sense jutjar. S'adapta a tu a tots els nivells. Una sort haver compartit aquest segon procés d'embaràs i part amb ella.
29 julio 2020 21:55
Poder viure l’embaràs, el part i el postpart amb la Imma és un aitèntic regal. No podem estar més contents del seu acompanyament tan professional, rigorós, proper, discret i amorós. Tenir-la al costat ens ha permès gaudir de cada moment. Estem molt agraïts!
04 julio 2020 10:00
I gave birth to my son with Imma 11 weeks ago, and I am so grateful for the experience and expertise she brought to our experience. She was gentle, knowledgable, kind, generous, loving, and everything you would want in a midwife. This was my first child, and I would definitely work with her again if I am still in Barcelona. Her English is wonderful, and she made me feel confident having a baby in a country that is not my own.
20 junio 2020 15:06
Solo tengo palabras de agradecimiento para Imma, gracias a su experiencia, dedicación y pasion con la que trabaja pude encontrar la fuerza y confianza para tener mi parto en casa como lo deseaba.
Sabe transmitir calma, escuchar y sabe en que momento y que palabras usar en cada momento.
Incluso siendo mi 2da hija me ha aportado muchisimo para lograr el parto respetado que queriamos y hemos podido sanar las heridas del postparto de nuestro primer hijo.
Sin duda si tuviese un 3ero me gustaria repetir con ella nuevamente.mil gracias por todo, te recordare cada 26 de abril con mucha alegria.
10 junio 2020 15:46
Gran professional, de tracte molt proper i sincer. Una pedagoga amb base científica excel·lent. Sens dubte una llevadora ideal per emprendre el camí cap a la maternitat i paternitat.
02 junio 2020 11:35
La meva parella i jo estem molt contents d'haver escollit l'Imma com a la nostra llevadora de part a casa. Ens va acompanyar durant l'embaràs, el part i el postpart de manera més que excel·lent. Ella et transmet confiança, tranquil·litat i seguretat en tot moment. Sens dubte la recomanaria a tothom qui vulgui un part a casa.
28 mayo 2020 7:29
L'Imma és una gran professional. Després de la vivència del primer part, tenia clar que volia una cosa diferent. Quan vaig conèixer l'Imma de seguida vaig saber que volia que m'acompanyés durant l'embaràs i el part. Les visites durant l'embaràs són molt informatives, amb abundant informació solvent i contrastada que ajuda a prendre decisions clau. La recomanaria a qualsevol dona que vulgui viure un embaràs, part i postpart respectats, i sentir-se recolzada per una persona amb qui es pot confiar.
22 mayo 2020 19:05
Fer l'acompanyament de l'embaràs, part i postpart amb l'Imma ha estat la millor decisió que podíem haver pres. Ens hem sentit acompanyats en tot moment des d'una gran professionalitat, rigor i respecte. Durant tot el procés l'Imma s'ha mostrat molt propera, atenent qualsevol situació que s'ha donat. Estem molt agraïts!
19 abril 2020 0:36
La Imma es una excel·lent professional del part a casa. Te molts coneixements i experiència, múltiples recursos per acompanyar els moments difícils, una gran capacitat intuïtiva i molt empatica i curosa.
12 abril 2020 9:40
Feliz de haberla encontrado en el camino. La mejor decisión que pudimos tomar para recibir a este lado de la piel a nuestro segundo hijo.
Gràcies Imma per tant!
21 marzo 2020 2:54
I feel very lucky having had Imma at our side for my first birth and can recommend her 100%. It was a gentle, peaceful home birth at our pace. I never felt rushed, on the contrary she helped me being confident and positive and gave me the feeling we’d have all the time in the world. Imma is very professional, patient and loving. I appreciated her patience through the night of prelabour and being there for me when I had doubts. She did a fantastic job helping me breastfeeding!
I also like her approach towards homeopathy and natural home cures!
15 marzo 2020 20:43
Sens cap mena de dubte és una gran professional, 100% recomenable. Des del primer moment tenia clar que seria ella qui assistiria el nostre part. Apassionant de la seva professió, transmet coneixement, confiança, empatia i seguretat. Moltes gràcies Imma.
22 enero 2020 3:17
Professionalitat i expertesa, així és com descriuria l'acompanyament de l'Imma. Aquests dos aspectes donen una total confiança, que resulta imprescindible en el moment del part. El meu part no hauria estat com ha estat sense el seu acompanyament.
15 septiembre 2019 12:39
Parir a casa amb l'Imma ha sigut una de les millors decisions que hem pres a la vida. És una experiència que queda curta explicant-la amb paraules. Per a nosaltres ha sigut un viatge màgic!
Ens ha enamorat com a persona i com a professional. No vam tenir cap dubte des del primer moment en què vam trobar-nos amb ella i el seguiment que et fa durant l'embaràs és un autèntic aprenentatge, transmet passió per la seva feina, i fa que cada dia t'empoderis i confiïs en tu mateixa.
L' acompanyament postpart ens ha ajudat molt amb la lactància, a nivell familiar i en qualsevol dubte que hem tingut.
Ho tornariem a repetir!
Yaiza, Ismael i el petit Aday
09 septiembre 2019 9:11
Estem tant feliços amb l’experiència del part que hem tingut a casa que no podem ser gaire objectius. Estem exultants. El paper de la Imma ha sigut impecable. Podríem dir que no ha fet res i en aquest no fer res, ho ha fet tot. Com el Wu-Wei taoista. Ha estat disponible al 100% des del primeríssim moment. Cada trobada ha sigut com entrar a una antiga biblioteca i anar descobrint l’inabastable coneixement que guarda: evidència científica contrastada i actualitzada, recomanacions de salut des d’una perspectiva holística, integral i respectuosa, infinits casos que il·lustren cada decisió.
L’acompanyament de l’embaràs m’ha ajudat a reconèixer la meva autonomia i per tant, la meva potència com a dona, com a usuària dels serveis sanitaris i com a membre d’una societat canviant que necessita renovar-se. Aquest empoderament ha sigut la clau per a viure l’embaràs com un moment de vitalitat i creixement que ha deixat una forta imprompta i que espero que s’estengui a la resta de la meva vida.
En el moment del part, curiosament, no li vaig permetre cap intervenció (a tot li deia que no!) i al mateix temps, la seva presència va ser la gran intervenció. L’acompanyament a les meves emocions, decisions i ritmes van convertir l’experiència del part en un moment totalment sanador, donat que l’anterior, no havia sigut així.
I en el postpart, que ella hi fós, ha sigut determinant. Saber que tens una experta disponible 24 hores ajuda a que tot sigui més portador i que qualsevol signe d’alarma es pugui contenir amb més facilitat.
Les seves visites eren jovials, fresques i alhora expertes. Els seus missatges augmentaven la meva confiança com a mare en un moment tan delicat. Perquè el post-part és molt delicat i els seus cuidados en han ajudat a recordar-ho. Ha posat èmfasi en els meus moments més dèbils, en totes les meves emocions, en tota la meva vulnerabilitat. Ha cuidat a la meva filla gran, al pare de les criatures i fins i tot, als meus pares!
GRÀCIES IMMA! Ara ets de la nostra família.
23 agosto 2019 21:24
Una experiencia inolvidable! Sin duda, volvería a parir acompañada de Imma mil veces. Me hizo confiar en ella desde el primer día. Es una profesional de pies a cabeza, con un CV impecable y muchos años de experiencia. Es cercana, amorosa y se mantiene actualizada. El día del parto me sentí segura, cuidada y respetada en todo momento. La recomiendo 100%

Escribe una reseña



Calificación general: