30 enero 2024 18:40
Alquile una vivienda a esta inmobiliaria hace más de diez años, y ahora me han llegado recibos impagados del 2021 (que yo tendre que asumir), debido que no hicieron su trabajo cuando acabo el contrato, que consistia en dar de baja todos los suministros.
Mucho cuidado con ellos, en mi caso fueron muy negligentes !!!
29 noviembre 2023 22:33
La nostre experiència ha estat molt satisfactoria, amabilitat i eficàcia.
Hem poc temps hem obtingut el que buscàvem.
19 noviembre 2023 14:44
Estábamos buscando un alquiler a largo plazo y estoy muy contenta de haber encontrado la empresa inmobiliaria Espígul. Andrea fue nuestro punto de contacto y desde el principio fue muy profesional y rápida en responder todas nuestras dudas y preguntas. Fue muy proactiva y cordial durante todo el proceso y es gracias a ella que hemos logrado encontrar nuestro nuevo hogar. Este fue un paso muy importante para nuestro futuro y estamos muy agradecidos a ella y a la empresa por su ayuda.
16 noviembre 2023 1:03
La nostra experiència amb Immo Espígul ha estat molt satisfactòria. Hem requerit els seus serveis per trobar un llogater pel nostre pis de Girona. Totes les gestions s'han dut a terme amb celeritat i eficiència. Excel·lent equip de professionals.
31 octubre 2023 8:42
Muy buen trato con el cliente, se nota que son profesionales. Atienden muy rápido cualquier tipo de consulta, buen servicio
28 octubre 2023 8:12
Un lugar excelente con una atención maravillosa. Profesionales preparados para dar el mejor servicio a sus clientes.
23 agosto 2023 9:20
Molt bona experiència, el tracte és molt proper i t'ajuden amb tot el que faci falta.
23 junio 2023 13:47
Como dije, la agencia no tomó una foto del horno abierto en el inventario, sino cerrado. Filmó un video de todo el piso, pero ahora la agencia no nos permite visualizarlo. Tenemos la factura de casi 60 euros de la limpieza de todo el piso, incluido el horno: la hicieron el mismo dia que ya entró el primer inquilino. Estaba limpio, por lo que les dijimos en el check out si lo querían limpiar o preferían pagar 1 hora de limpieza. Se negaron. Ahora sólo pedía a la agencia ver el video para demostrar que estaba limpio, (puesto que para ellos mi palabra y la factura de limpieza no era suficiente). En el caso del fregadero que dejaron supersucio, le enseñe la foto del inventario con el fregadero superlimpio y luego su padre lo limpió.
Respecto a la contratación de los honorarios de administración, nos dijeron que la mayoría de propietarios sólo contrataban el primer mes por casi 54 euros y en los meses sucesivos ya no lo hacían porque el pago se hace por transferencia. Asimismo, vimos que igualmente debíamos ocuparnos de cualquier otra gestión solicitada por la otra parte.
En cuanto a la reparación, se había ya efectuado dicha reparación por 252 euros justo al iniciar contrato (la factura fue enviada a la agencia).
Sinceramente, no entiendo que una cuestión tan sencilla se convierta en todo esto. Una lástima por no haber realizado todas las fotos correctamente e informado que el video grabado no lo podríamos ver, entonces por qué lo filman?
18 junio 2023 9:52
Atenció excel.lent, grans professionals. Hem llogat un pis i tot ha sigut genial! Molt bon servei.
15 abril 2023 0:36
En Ramon ens està gestionat la compra d’un dels pisos de vilablareix. Fins ara estem molt contentes, ja que inicialment vam decidir quedar-nos una planta baixa però despres vam voler canviar-ho per un àtic i ens ho va arreglar sense cap problema. Respon qualsevol dia molt rapid, i aten totes les peticions sempre que siguin possibles. Faltarà veure els resultats! Ens en morim de ganes!
16 marzo 2023 8:12
No hi ha varietat i els alquilers que hi han s'on massa cars. Però és una reseña feta segons la experiència online, sense comunicar-me amb la Immobiliària. Vaig escriure un e-mail però no van respondre, era festiu, potser va a ser per això. La web és molt bonica. Está molt bé!
07 marzo 2023 8:20
Son de primera calidad, atentos y cordiales. Responden al momento. Alquile con ellos, muy buena experiencia.
11 febrero 2023 21:01
Molt bona atenció, bon tracte amb el client i bones ofertes! Recomano totalment aquesta immobiliària!
10 febrero 2023 2:27
Muy buen servicio y atención, se notan que son profesionales de primera. Da gusto que te asesoren. Muchas gracias a Marc
06 febrero 2023 1:17
Excelent! Molt ágil, fácil de contactar i parlar, resolutiu. Molt profesional i molt bona imatge. Un 10!
12 diciembre 2022 19:10
Estem totalment decebuts i descontents. Si haguéssim sabut abans de la seva ineficiència i descontrol no comprem la casa, està sent tot un despropòsit, errors i més errors. No compleixen amb els timings, inflen les factures, i encara no ens han lliurat acabada la casa que hem pagat fa mesos. Falta personal.
04 diciembre 2022 23:30
Compañía totalmente de confianza, el trato inmejorable. Tienen vivienda en Girona preciosas, seguramente compraremos con ellos. Gracias
25 noviembre 2022 1:54
Estem molt contents amb l'atenció, resolució i la bonissíma actitud de la Miriam i de els valors humans i resolutius de l'equip de finques Espígul. En especial mencionem l'atenció de Miriam i aprofitem la ressenya per agraïr de nou la feina feta. Sense dubte, desprès de moooltes visites a diferents inmobiliaries a la ciutat de Girona, hem de dir i molt contents, que Finques Espígul marca la diferència. Gràcies a tots i de nou, en especial a la Miriam.
04 octubre 2022 14:47
En Marc és un excel·lent assessor de vendes en immobles de segona mà, ens ha venut el pis en menys d'un mes.
24 septiembre 2022 11:49
Oferir finques de compra de 300.000€ a una persona que volia un pis de lloguer de 500€? Algun protocol heu de revisar
29 agosto 2022 4:21
Un trato excelente. Muy profesionales, claros y de trato muy agradable.
Nosotros tratamos con Ramón, y no hemos podido acabar más contentos.
Muy recomendable!
27 julio 2022 7:25
Thank you so much to Miriam and Xevi, who helped us find the right home so quickly. They were extremely helpful, kind, honest and had excellent communication in English/Catalan/Spanish. We were able to move in 1 week after viewing the apartment because of their efficiency. I can't speak highly enough of them and would recommend them to everyone. Thanks again Miriam and Xevi, you make an awesome team!
13 julio 2022 20:48
Encontrar piso con ellos ha sido muy fácil. Trato excelente y profesional. El seguimiento durante todo el proceso y, además, una vez ya entras en el piso ha sido magnífico.
21 junio 2022 14:40
Muy buen trato. Profesionales, activos en gestionar encargos.
En 15 días el servicio encargado se materializó.
20 junio 2022 20:40
A la meva dona li han cancelat una visita quan quedaven menys de 8h osigui que aixo hu trobo poc professional, no coteu a la gent en quan sabeu que el pis estara llogat
Gracies
01 junio 2022 14:12
Molta professionalitat i molt bon tracte, des del primer moment.
Molt satisfet per la seva tasca.
28 mayo 2022 16:07
Una atención excepcional para encontrar piso y durante la estancia solucionan también cualquier problema. Sin duda volvería a contratar sus servicios.
21 mayo 2022 14:10
Tenim llogada una de les naus amb ells i tot perfecte fins ara. Molt atents, ens han donat una ràpida resposta i solució quan els hem necessitat, ens han acompanyat amb l'alta del subministrament de l'electricitat i inclòs ens han fet arribar un lampista per agilitzar l'alta.

Especial menció a l'Eva i en Pere que ens han ajudat des del principi. Esperem continuar sumant junts molts anys!
24 abril 2022 10:20
Tant el procés de la compra d’un pis amb la Silvia com el posterior lloguer d’aquest pis amb la Míriam, ha estat una molt bona experiència. Professionalitat, claredat amb les explicacions i ràpida resolució de consultes.
En definitiva, molt satisfet amb tota la gestió.
11 abril 2022 22:14
Tot i que estic a l'altra punta del planeta, estic molt tranquil·la ja que fa molts anys que Espigul gestiona el lloguer del meu immoble a Girona.

S'encarreguen de tot i no m'haig de preocupar de res, l'ingrés de la fiança, canvis en el subministres.un 10,100% recomanable! Tot i estar molt lluny estic a la seva confiança i només puc agrair-los! Vull fer menció especial a la Miriam, ja que sempre em manté informada quan hi ha algun canvi o qualsevol gestió a fer.
02 abril 2022 11:57
Acabo de vendre'm el pis amb ells. A més, ho van vendre superràpid! Em van saber solucionar tots els dubtes i problemes sorgits en la venda, em van acompanyar en tot el procés. Em van aconseguir el meu objectiu i la veritat estic molt content, repetiré en un futur si es dona l'ocasió. També comentar la calidesa que transmeten les seves oficines i en especial atenció al gran equip comercial que tenen i en Xevi. Grans professionals però millors persones!
06 marzo 2022 13:08
Gràcies a la professionalitat i predisposició de Immobiliària Espígul, especialment a Xevi, Amira i Maria que són les persones que han gestionat la venta directament. Han fet totes les gestions i comunicacions de manera àgil, fàcil i entenedora, ells desde Girona i nosaltres desde Estats Units.
27 octubre 2021 23:36
Una firma molt professional. La meva experiència en concret va ser amb el Sr. Biarnés i només ens queda agraïr-l’hi tot el tracte rebut, la professionalitat amb la que ens va tractar i l’eficiència de la seva gestió. Un 10 en tota regla!
19 octubre 2021 21:47
Assessorament excel•lent. Gran capacitat per detectar les necessitats del client. Molt professionals i resolutius i alhora molt propers.
03 octubre 2021 0:24
Seriedad, profesionalidad, buen trato, excelente oferta.son cualidades que ofrece Inmobiliaria Espigul, en mi experiencia, personalizadas en la figura de Ramón Biarnés, el profesional con el que tuve la suerte de tratar. Nivel de excelencia
30 septiembre 2021 23:53
Una Immobiliaria seriosa, la millor oferta de Girona en el sector. Ens va atendre en Ramon, molt contents amb el tracte rebut!
28 septiembre 2021 10:14
Immobiliària de referència amb un gran servei! Molt professional i individualitzat! Ens va atendre en Ramon i vàrem quedar molt contents. Moltes gràcies per tot!
16 septiembre 2021 8:33
Sense cap mena de dubte, la millor immobiliària!

Degut a que visc lluny, per a mi és fonamental comptar amb la tranquilitat i la confiança de que les coses estan ben fetes per persones professionals com les que composen l’equip d’Immobiliària Espígul.

Gràcies a tot l’equip, però sobre tot i en especial a la Míriam que és qui gestiona el meu immoble, per la seva dedicació, pel seu tracte excel·lent i per la seva professionalitat!

Salutacions,

Àlex
20 marzo 2021 16:01
Espígul Girona is very professional. The staff are kind and so helpful. Their showroom is quite modern and we experienced a very warm welcome. They are very good at speaking and writing English as well and helped us explain what to do and how to do things when moving. We can only recommend Espígul Girona).
12 diciembre 2020 20:09
Page la fianza i me deben de 2 meses ya i no me enseñaron el contrato de la vivienda. Son lo peor en su trabajo.
08 octubre 2020 5:43
Gestiones profesionales realizadas en la distancia durante el confinamiento sin problemas y desde fuera de la provincia. Máxima atención y disposición para aceptar propuestas y modificaciones en la vivienda. Muy satisfecho con los resultados.
22 septiembre 2020 6:51
Després de veure vàries constructores, finalment hem encarregat el projecte de la nostra futura casa amb ells (actualment en construcció) i de moment n'estem molt satisfets. Des de bon principi ens han assessorat súper bé i tenen un gran equip que et permet tenir els costos sempre controlats i escollir una gran diversitat de materials. Els felicitem perquè tornaríem a escollir-los, enhorabona
15 enero 2020 5:19
Estem cercant pis de compra i Amira ens ha ajudat per saber que a mes a mes del preu es paga 10% mes i notaria i registre.merci i fins aviat!
04 enero 2020 3:40
Muchas gracias estoy muy interesado en el proyecto, gran vendedora y persona muy amable (Amira)
19 diciembre 2019 2:46
Un tracte genial. Dona gust que t atenguin amb tanta amabilitat i paciencia.
Gracies Amira.
04 diciembre 2019 5:23
Excel·lent immobiliària en tots els sentits, tracte i professionalitat per part de tots els treballadors que ho fan possible.
03 diciembre 2019 10:14
Avui en dia falten comercials que tinguin respostes i es preparin les visites, gran profesional. Gràcies per tot Amira!
02 diciembre 2019 12:55
Una experiència innovadora, única a la ciutat de Girona, han recreat a les instal·lacions de la immobiliària, un edifici històric de la ciutat, un pis ambientat i decorat perquè ens fem la idea de com de bé construeixen! Una visita molt emocional tan per la calidesa del local com per l’atenció amable i professional del seu equip.
28 noviembre 2019 18:24
Gràcies per l'ajuda i l'assessorament en la recerca de pis. Finalment estalviarem un xic i despres tornarem a veure'ns. Fins aviat (Mira)
25 noviembre 2019 20:26
Ens han acompanyat i assessorat des de l'inici en la compra d'una casa. Tracte molt proper i fan que sigui fàcil allò que sembla difícil. Amabilitat, paciència i acompanyament en tot moment. Agraïment especial per la Sílvia sense oblidar la resta de l'equip que hi ha al darrera.
19 noviembre 2019 3:43
Avui hem rebut les claus de la nostra nova casa a Sant Gregori. Agrair a la Inmobiliaria Espígul, en especial a Silva i a Eva per tota la gestió que ens han facilitat tant a la venta de la antiga casa i la compra de la nova casa a Sant Gregori. Moltes Gràcies!
22 octubre 2019 5:25
Han hecho que cambie mi opinion del sector.
Volveria a tractar con ellos sin dudarlo.
Muchas gracias por todo!
24 septiembre 2019 6:59
Increible servicio, me han sido de mucha ayuda, una chica estupenda Amira, de verdad muchas gracias.
15 septiembre 2019 9:55
Estuve mirando una casa con ellos y me parecieron muy amables y serviciales, con un trato excelente. 100% recomendables!
19 agosto 2019 10:18
Millor servei de professionals que podria tenir una empresa, excelents materials i acabats, rapidessa i plaç d'entrega previst
16 agosto 2019 7:00
He comprat un pis d'obra nova a Vilablareix i estic molt contenta pel pis, plaços d'entrega i el tracte rebut.
15 agosto 2019 15:39
Vaig contactar amb ells per la compra d'un pis de segona mà, l'atenció rebuda genial. Hi ha pocs comercials que et puguin donar informació més enllà de les característiques bàsiques i et treguin els dubtes, molt agraïts! Sort Amira!
13 agosto 2019 2:18
Una empresa con mucha experiencia y seriedad. Con un buen equipo de trabajadores. Muy buenos acabados, se les nota la experiencia dentro de este mercado.
07 agosto 2019 14:03
Ningún problema con la empresa. Cumplen con las fechas tratadas, la construcción es correcta, con materiales de calidad y buenos trabajadores.
01 agosto 2019 6:32
Excelente con el resultado, muy buen trato, eficientes, efectiva y sobretodo mucha profesionalidad. Inmobiliaria de confianza muy recomedable!
31 julio 2019 11:10
Una gran atenció per part de la comercial Amira, ens va assessorar sobre els pisos d'ocasió al centre. Gràcies!
18 julio 2019 23:01
Gràcies per la teva ajuda per cercar pis. Estem començant a cercar pis i ens va ser de molta ajuda. Merci Amira!
17 julio 2019 8:04
Estoy contento con la empresa, porque tiene buena calidad de acabados en sus materiales, un buen servicio de venta y un buen trato. También tiene buenos operarios para llevar a cabo sus construcciones.
07 julio 2019 2:20
Després de tenir l'oportunitat de conèixer a gran part de l'equip d'Espígul, puc assegurar que són uns grans professionals! Enhorabona per la feina que feu!
19 junio 2019 10:05
Estic encantada amb la casa de Sant Gregori. Bons acabats. Menció especial per la comercial Sílvia. Tracte sublim. Ja no quedem persones així. Una maravella. LLàstima que ja estiguis casada!
19 junio 2019 9:24
Nosaltres vam veure els pisos de St Cugat, tot i que encara no ens hem decidit el tracte va ser molt professional i ens vam sentir molt ben tractats. Gràcies.
16 junio 2019 2:19
Oe! Hem comprat una casa a Fornells i de moment tot molt bé. A destacar la profesionalitat de la Sílvia. Dame una S, dame una I, dame una L, dame una V, dame una I, dame una A, Sílviaaaaaaa!
29 mayo 2019 23:00
Estoy interesado en una promoción que van a hacer en Ramón Turró de Barcelona y que tiene muy buena pinta. Tras contactar con ellos, estoy a la espera de recibir más información.

Escribe una reseña



Calificación general: