12 marzo 2024 21:52
Excelente servicio, atención con los detalles y muy buena comunicación.
14 diciembre 2022 20:36
Son unos impresentables y unos sinvergüenza, copio y pego el mensaje recibido después de hacer la visita, confirmarle al momento que me lo quedo, moverme para pasarle las tres nóminas…

“bon dia, disculpa les molèsties però finalment hi ha unes persones que van venir dimarts i que ja havien passat la documentació que han fet una paga i senyal. Estaven esperant la confirmació per part del propietari. Em sap greu però és que no se sap mai si la gent tira endavant les coses o es fan enrere i finalment ho han tirat tot endavant”

El que ha llevado la gestión se llama Andreu, y da tirria mirarle a la cara, como dato curioso.
01 diciembre 2020 3:58
Pena de immoniliaria (si es que hay aun alguna que sea decente) si te piden el numero y te dicen que te vuelven a llamar, busca en otro sitio, no volveran a llamar. Pateticos
15 agosto 2020 6:29
No aneu mai a finques Breda, perdoneu opino per a qui perquè no he trobat la manera de posar-li l'opinió directament a ells, està a l entrada del poble tenen molt mala atenció tot a desgana, vem preguntar per un lloguer i ens va comentar una dona que fossi'm mirant la web, que no tenien res ara mateix, no ens va agafar el nombre ni dades per si sortia alguna cosa trucar-nos, en uns dies vam veure un lloguer que ens va interesar vaig trucar de seguida i em va dir que no tenia les claus del pis ni feien visites en aquell moment cosa que ens va extrañar si tenien l'anunci pujat a la web.també em va dir que no guardaven pis ni guardaven visites que hauria d'anar trucant, a l'endemà la meva parella va trucar a primera hora del matí (ella no sàvia qui era tampoc en cap moment ens va preguntar els noms) i li va dir que el pis ja estava reservat per a algú, no van passar ni 24 hores d'una trucada a una altra són uns mentiders et diuen el que els dóna la gana ens van fer perdre el temps indignant.
20 julio 2020 16:43
Por mi ni una estrella le ponía me dijo que si no tenía dinero ni se movía, no tiene ganas de trabajar ni de vivir parece y solo quiere hablar ella, es muy estúpida para dedicarse a esto. Yo que ella me lo hacía mirar.
05 diciembre 2019 13:03
Molt mes atents i educats que les impresentables de Finques Breda. No perdeu el temps i aneu directament aquí. Us estalviareu un disgust i una mala estona. Ho dic per propia experiencia.

Escribe una reseña



Calificación general: