27 abril 2022 10:03
Acadèmia d'anglès amb un personal molt professional, tracte personalitzat i la formació és flexible (aula i on-line). Perfecte si estàs treballant
22 enero 2022 6:37
He portat la meva filla i el resultat és molt bo!
Està molt contenta dels professors i de la directora! Una molt bona organizació.
02 enero 2022 0:14
Recomanable sense dubte. Fa molts anys que vull aprendre anglès i pels horaris no em puc comprometre mai. Aquí m'han donat l'oportunitat, ja que no cal tenir uns horaris fixos.
El tracte és molt professional, tant de la noia de recepció com de les professores. El mètode d'aprenentatge et motiva molt i les classes passen molt ràpides!
24 diciembre 2021 20:31
Acadèmia d'anglès a Valls molt recomanable. S'adapten als teus horaris i són molt professionals. La recomano per totes aquelles persones que necessitin un impuls per aprendre anglès. La metodologia d'aprenentatge et permet seguir aprenent des de casa i els materials que et faciliten són molt útils!
19 diciembre 2021 23:48
Muy contenta de haber dado el paso para aprender inglés en esta academia. Lo que más me gusta es el método que se utiliza, muy innovador, que te permite aprender inglés sin que sea pesado y aburrido, todo lo contrario, se te hace muy ameno. Lo recomiendo a todo el mundo que quiera aprender inglés y necesite un empujoncito. El personal que trabaja allí es muy profesional, y te adapta las clases a tu disponibilidad según si estudias o trabajas. Lo recomiendo, no lo dudéis!
06 noviembre 2021 4:13
Fa un parell d'anys vaig fer un intensiu al centre de Tarragona i vaig quedar molt content del mètode i de la professionalitat de tot el personal. Molt content que ara a Valls es pugui gaudir d'un centre així.

Escribe una reseña



Calificación general: