26 abril 2022 6:17
No havia estat mai a l'espai que té Barcelona Activa i m'ha sorprès molt gratament. En primer lloc el tracte humà del personal, super bo, càlid i professional i en segon lloc les instal.lacions, una xulada! Quan es doni l'ocasió hi tornaré segur! Gràcies per l'acollida ️?
22 noviembre 2019 3:59
He estat en cuatre ocasions, dues a un aula gran que hi ha al sotan y les altres dues a una petita que hi ha just a l'entrada a mà esquerra (perdoneu no recordo pas els noms o les numeracions). Respecte a l'aula del sotan, a part de què no queda molt clar com arribar (hi ha masses portes iguals i no s'identifica gaire), les cadires son justetes si t'has d'enduur un portàtil com és el meu cas. A més, ens hem trobat que necessita més endolls (per ser de formació només hi havia un endoll al darrere al menys per tot el grup que hi seiem al voltant). Respecte la distribució es un aula una mica extranya: entre la columna que hi ha al mig, el vidre que separa un tros que no s'entèn gaire la seva funció i què, a la part del darrere i si miraves cap amunt es podía veure una altra sala petita la qual hi havia gent constantment movent-se i distreia, la sensació no va ser gaire bona per la formació què estàvem donant que requería d' atenció, privacitat i practicitat. Si es milloressin aquests tres punts i lo comentat respecte de com arribar (que sembla un laberint de portes similars) segurament la meva experiencia milloraria sense dubte i potser no votaria 3 estrelles només.
Respecte a l'aula petita que hi ha a l'entrada vam estar molt bé. És molt cómode i pràctica i te la privacitat que necessitàvem.
09 febrero 2019 12:38
Start up incubator supported by Barcelona city hall.

Escribe una reseña



Calificación general: