10 abril 2024 18:16
Cada dia millor. ara ho porta un bon BOU.
Blocs roten freqüentment, ha tornat la maquina de cafè, les olives amb la cervesa i se'm ha promés que en breus tindré aire acondicionat i barril entre altres.
26 enero 2024 2:44
Gràcies equipadors per la feina d'adaptar les vies a tots els públics, i per plantejar problemes i vies noves constantment. Feu bona feina!
16 diciembre 2023 20:07
Cada dia el servei és més lamentable per part de la direcció d'aquest centre.

Avui dia 26 de desembre, en teoria està obert, però arribes i no hi ha ningú atenent i amb la porta tancada, tens una pulsereta com a soci per entrar que gairebe mai ha funcionat i evidentment no funciona i a sobre al número de telèfon que hi ha a la porta perque t'obrin ja pots anar trucant tants cops com vulguis.

Tenen la sort de ser l'únic rocòdrom gran a Vic i viuen d'això, però no es pot portar pitjor un rocòdrom.

Això sí les quotes les van pujant per "millorar" el servei.

Lamentable!
30 octubre 2023 20:25
He sido socia en el de Valencia desde que abrió el roco, y ha dado mucha pena como la empresa ha dejado morir el roco, el último año ha sido un abandono increíble al negocio y ninguneo a los clientes, pese al buen hacer de monitores, recepcionistas y equipadores que han dado la cara y han estado al pie del cañón por la empresa en todo momento.
Lo último ya ha sido cerrar el roco sin dar una sola explicación a los clientes.
De vergüenza la gestión de esta empresa!
24 octubre 2023 3:39
Muchas paredes con desplomes. Los niveles no están bien graduados, sobre todo si eres novato. Aún así, puedes hacer buenas sesiones, y tiene algunos auto aseguradores.

Lo peor sin duda, es la cantidad niños sin control que no dejan escalar con tranquilidad. Solo volvería si me quedará muy cerca de casa.
23 junio 2023 11:25
Sitio con potencial pero cada vez mas dejado y sucio. Se lo he comentado varias veces pero nada. Una pena.
04 abril 2023 6:21
Els blocs són durs per a iniciarse i progressar. Zona de corda i autoasseguradors, vies d'equipació poc progressives amb graus desmesurats. Estaria bé donar més serveis: gimnàs, yoga. Falta més equipacions a la comarca.
10 marzo 2023 5:23
Els cursos d'escalada per infants son pèssims. Ens han canviat de monitora gairebé cada setmana, sense cap mena d'informació ni d'avisos. Quan falta el monitor dels grans, al grup dels petits se'ns ha anul•lat la classe. I no parlem de progressos, que podriem dir que no n'hem vist cap ni un. Una vergonya.
16 diciembre 2022 0:57
Buenas vías y boulders, personal muy simpático.

Creo que podrían poner algo más en la parte del gimnasio, como mínimo unas pesas o algún disco.
A partir de las 18h hay que tener en cuenta que se llena de niños y es algo molesto ya que inutilizan todos los autoaseguradores.
30 junio 2022 12:12
Hem fet una festa d'aniversari i els nens s'ho han passat genial, el berenar així, així. La resta perfecta, avui dormiran tous
19 junio 2022 7:42
12€ la entrada. Comparando con el Blocat que sale a 8€ o el sharma a 14€. Por el precio que ponen algunas presas muy sudadas
08 junio 2022 2:23
Instal·lació molt complerta. Tracte molt amable i atent un 10. Es pot prendre alguna cosa mentre els amics fan escalada.
14 marzo 2022 7:35
Vergonya de rocòdrom!
Ens apuntem amb uns amics al juliol per escalar als matins i. Durant el juliol tot de perfecte. (una mica de calor però bueno és estiu, tot bé) fins que arriba l'agost i sorpresa. Un dia per l'altre direcció decideix que els matins no obren i la cuota continua sent la mateixa.primera decepció.

Arriba setembre (recuperen horari normal) i amb això les extrescolars. El dia que m'he atrevit anar al roco entre les 17.00 i les 20.00 és impossible escalar sense atropellar algun nen (són nens i no és culpa seva, sinó de l'organització del rocòdrom ja que no hi ha espai per absorbir els socis del rocòdrom més els 15 o 20 nens de extrescolars) en algun bloc. Aaa i espera que us pugem la cuota a tots per tal de fer millores al rocòdrom. (apart d'una tele que només serveix per veure anuncis no he vist cap canvi jo)

Arriba l'hivern i. Sorpresa. Escalaras a 7 graus de temperatura que així les preses d'escalada no suen i pots pujar de grau.itant! I et dutxaras als mateixos 7 graus que va bé per el sistema immunitari!

Ahh i qualsevol dia et pots trobar a vas a escalar i que per el motiu que sigui (sempre poden passar coses si) estigui tancat i. Has rebut cap SMS o email informant del canvi d'horaris? Doncs no!

Tota una aventura que s'aguanta només per la simpatia de l'equip humà de Vic, tant la gent de recepció com equipadors que formen una gran família i donen bon rollo al indor Vic, però les coses des de direcció crec que pitjor no és poden fer!
22 febrero 2022 21:17
El trato de la gente muy bien, pero como a instalaciones un 0. Pasas por la puerta y te pasan las ganas de escalar porque hace mucho frio. Hace mas frio dentro que fuera. Si no ponen calefaccion o algo dejaremos de ir
13 febrero 2022 3:35
Soc soci des de que van obrir, i estic esperant la calefacció des del primer día, a l'hivern es terrible.
El personal un 10.
Faltaría una zona kids, perque la veritat (en els cursets de tarda) no vigilen res i es molt perrillos.
10 febrero 2022 15:47
Una expèriencia una mica amarga. ;
Volíem passar la tarda de reis amb la meva parella al indorwall de Vic, hem arribat amb tota l’ilusió a la hora al qual havien d’obrir i la sorpresa ha sigut que estava tancat, hem recorregut 30 km expressament per vistar-los.
La gestió del centre ha sigut molt pèssima, ja que hem intentat contectar amb el centre i no hi hagut resposta, al no haver-hi resposta hem contectat amb la centraleta i ens han respos que no erem els primers que els i diem.
Degut a tot això ens hem esperat una hora per si havia sort, però no ha estat així.
En Resum molt poc professionals.
03 diciembre 2021 15:44
Está bien, pero poco control con los niños.estiran de los autoblocantes, no hay prioridad respecto al orden de subir las vías. (a veces parece un chiquipark). Por otro lado cuando me apunté me dijeron que las presas de las vías las cambiavan los jueves y la verdad que después de un mes siguen igual, solo cambian las del boulder.

Mucho potencial pero un poco descuidado respecto al orden de niños y presas con vías nuevas. Por lo demás bien, buena gente.
20 agosto 2020 8:02
Centro donde hay bastantes vías de boulder y cuerda. Para principiantes rasos cuesta un poco porque tiene inclinación y requiere de fuerza. El personal es muy simpático y te ayuda a resolver los problemas de las vías. Además pudimos hacer una birra al final!
21 marzo 2020 21:06
Molt ben equipat, gent molt amable. S'ajunten escaladores amb nivell i també persones que s'inicien en l'escalada, i sembla que hi ha vies per tothom, i tothom pot progressar en l'escalada.
07 febrero 2020 20:41
Bloques geniales con un sector para hacer cuerda que tiene un poco de desplome y un trato genial!
08 noviembre 2019 12:28
Un espai per practicar l'escalada molt guapo! Tan pots fer bloc com deportiva. En algunes vies et pot autoassegurar i tot! Fins i tot i ha una zona d'entreno en el que pots graduar la inclinació de les preses al teu gust. Gran. Amb una mica de bar amb producte local i vegi. Vestidors i dutxa. En general molt bé. Això si. Una mica de calor.
13 agosto 2019 4:18
Millor rocodrom que he provat per Catalunya! Peses netes, rutes noves cada setmana. Hi ha espai per tot! Personal encantador

Escribe una reseña



Calificación general: