05 diciembre 2019 7:07
He fet la consumició obligatòria al entrar al local. Era d'hora mam cobrat 6€ per un cubata quant he anat A demanar el segon eran la 01: 30 man cobrat 8€ he preguntat el canvi de preu y a partir de la 1: 30 pujen el preu de les begudes. Cosa que hem sembla fatal y que hauria de estar prohibit cobrar aquet preu extra a partir d"'un hora. Per molt que sigui un Pub del centre!
14 octubre 2019 18:02
Hi havia anat molt fa uns anys, i quasi gens actualment. Llavors l'ambient estava millor, segons el meu punt de vista particular. Fa poc hi vaig anar un dia i no em va agradar gaire tot i haver-hi gent de la meva edat. Hi ha de totes les edats, però la mitjana estaria més a prop del 40. Més que pub és una discoteca, molt cèntrica, al tocar de la plaça de Cal Font i obre els caps de setmana. Jo quasi sempre he anat en dissabte. La música quasi mai m'ha agradat, majoritàriament electrolatino o regeton.
03 octubre 2019 4:51
El club es bueno y la música me gusta, pero está trabajando una pendeja que engaña la gente por alcohol y no puede trabajar bien con buenas maneras, o está borracha yo que sé. Es una chica alta y delgada, morena, tiene pelo liso.

Escribe una reseña



Calificación general: