03 octubre 2023 20:02
Muy mal servicio y atención al cliente. Hace mas de un mes que pedimos unas camisetas con diseño personalizado, no solo algunas las entregaron con el diseño mal (otras no), sino que algunas también sucias. Al reclamar nos dieron largas, y siguen, no llaman al número facilitado y al ir proponen soluciones que demuestran una gran falta de profesionalidad la. Enfin, no hicieron bien el diseño, nos proponen malas soluciones y muy mala atención al cliente.
04 mayo 2022 18:34
Molt ben ates, rapids, atens I professionals. Amb maquinaria molt bona i sevei d'ordinador amb access internet.
13 diciembre 2021 22:32
Sóc molt fiel a la botiga, són molt amables, es preocupen i s'hi surt alguna malament i t'ajuden.
29 abril 2021 23:23
Perfecte per anar a imprimir treballs de la universitat, ja que et fan un descompte d'estudiant!
07 abril 2021 9:32
Una perfecta atención para el client, con los mejores precios de Girona, y una càlida excelentes en los cartuchos de tinta
25 marzo 2021 23:22
Un trato excelente! Siempre que tengo que imprimir algo no dudo en acudir a este lugar!
Relación calidad-precio genial!
25 marzo 2021 23:21
Una atención pésima. Por desgracia el trato al cliente ha sido nulo. Y hemos tenido muchos problemas para poder imprimir. Nos hemos sido sin nada como hemos vuelto.
25 octubre 2020 23:49
Siempre que tengo que imprimir algo voy a ver a Fede! El trato es inmejorable, el precio muy competitivo y la calidad de impresión muy buena!
15 diciembre 2019 8:17
Experiencia horrible.
Havia d'imprimir, firmar, escanejar i enviar un document extremadament important i urgent. El dependent amb aires de superioritat, sec i molt poc amable (una cara de fàstic absolut). Tot i així, no hi vaig donar importancia perquè a mi el que m'interessava era enviar el document. L'hi vaig dir que volia escanejarho i enviar-ho. No se per quina raó, t'ho envien ells des de el seu correu. Vaig pagar i em vaig quedar un bon rato mirant-lo mentre ell passava de mi. Finalment em mira i jo l'hi dic: "Ja està? Està enviat segur? ". Em diu un sec "si" i jo marxo convençuda de que ja està. Uns dies després, qui havia de rebre el document, em diu que no ha rebut absolutament res i ho ha buscat fins i tot a la carpeta Spam, eliminats, etc.
Els truco 2 vegades i ningú em contesta. Envio un missatge explicant el meu cas perquè m'ho mirin i encara estic esperant resposta (2 setmanes).

Avui he anat a una altra copisteria del Barri Vell i m'han escanejat el document i me'l han deixat enviar des del meu correu perque pogui revisar-ho i posar-ho bé (el que hauria de ser).

Altres vegades hi he anat i no m'agradava l'actitut del dependent pero aixo ja és impresentable (no et contesten, no responen correus, RES).

RESULTAT: POC PROFESSIONALS, ATENCIÓ AL CLIENT ZERO, NO TORNARÉ. Poso 1 perque no puc posar 0.
13 febrero 2019 11:22
El treballador és agradable però per dues vegades -i sobretot la segona, sense ser falta meva- la configuració de la impressió no era la correcta i els documents s'han imprès malament. He hagut de pagar dues còpies i no m'han volgut deixar gratuïta una tercera per subsanar l'error.
02 mayo 2018 12:46
Servei d'auto impressió amb "targeta de soci" molt eficaç. Preu especial per universitaris!

Escribe una reseña



Calificación general: