02 mayo 2023 8:18
Lo descubrí hoy y fantástico! Muchas cositas keto y la atención muy cercana, me encantó! Sin duda volveré prontito!
19 marzo 2023 6:45
DESDE QUE CONOCI A IVAN, YA TENGO UN BUEN AMIGO. GRACIAS A SU AYUDA Y CONSEJOS HE PODIDO CONSEGUIR MUCHAS COSAS. MUCHAS GRACIAS POR TODO LO QUE ME HAS AYUDADO.
29 abril 2022 8:29
Molt desagradable, em va acusar d’obrir un pot de gel molt car iem va obligar a quedar-m’ho. Aixi també tinc jo un negoci! No ho aconsello gens, productes bàsics a preus molt cars i mal tracte, podeu trobar el mateix a millor preu en llocs mes seriós com Els súpers Veritas. Aquest es un frau.
Aclareixo els fets d’aquest mentider: no hi havia ningú mes a la botiga, el xampú estava obert (mai obriria res tancat) aixi que em va fer pagar la cara dura d’un altre, i sobretot amb una mala educació que mínim es mereix el mateix. Com que tinc mes vergonya que ell em vaig quedar el xampú però ni de conya ets mereixia cap paraula amable, i tot i aixi no vaig dir res, això si la meva cara era de disgust indiscutible.
Mentider i desagradable. Lamento haver de posar aquestes coses però si hagués fet algo inapropiat tinc prou vergonya per no exposar-me. Cosa que ell si ha fet. Botiga gens recomanable.
12 diciembre 2021 16:52
Cute little shop with great packaging free options and a variety of teas
13 marzo 2019 8:06
El chico es muy majo y atento se encuentra de todo!

Escribe una reseña



Calificación general: